Aplicatia MyPeugeot

My Peugeot - header

Extinde-ți experiența de condus Peugeot către smartphone, descărcând aplicația MYPEUGEOT. Aceasta oferă toate informațiile de care ai nevoie despre vehiculul tău Peugeot.

CONFIGURARE USOARA

My Peugeot - 01

Accesează pe smartphone tot ceea ce trebuie să ști despre Peugeot-ul tău, datorită aplicației noastre gratuite MYPEUGEOT. Toate serviciile conectate sunt sincronizate în contul tău, făcându-ți viața mai ușoară pe drum.

Pentru a te bucura de avantajele complete descarcă aplicația MYPEUGEOT pe un smartphone iOS sau Android. La prima utilizare, vei avea nevoie de seria VIN a mașinii și de o adresă de e-mail validă pentru a te înregistra. Odată ajuns în mașină, va trebui să conectezi smartphone-ul prin Bluetooth® pentru ca aplicația să primească informații direct de la mașină.

La sfârșitul fiecărei călătorii mașina ta trimite date aplicației MYPEUGEOT - inclusiv consumul de combustibil, alertele tehnice potențiale, alertele legate de întreținere sau service sau destinația de navigație. De asemenea, aplicația poate salva locația mașinii tale amintindu-ți unde l-ai parcat, astfel încât să o poți găsi din nou cu ușurință atunci când ești gata să te întorci acasă.

Caracteristicile aplicației variază în funcție de capabilitățile de conectivitate ale vehiculului.

PAGINA DE START

My Peugeot - 06

În pagina principală a aplicației MYPEUGEOT vei găsi date esențiale despre mașina ta, cum ar fi nivelul de combustibil, consumul mediu și kilometrajul. În cazul unor probleme tehnice pe pagina de start va fi afișată o alertă.

De asemenea, poți căuta și contacta cu ușurință un dealer sau un service autorizat Peugeot și vei putea apela la echipa noastră de asistență pentru clienți. Poți astfel să suni, să-ți faci o programare sau să soliciți o cotație de preț la dealerul tău preferat. De asemenea, poți găsi locația, orele de program și serviciile disponibile la dealerii noștri Peugeot.

INTRETINERE

My Peugeot - 02

În secțiunea dedicată întreținerii mașinii, poți vedea orice operațiune de service sau programări care au avut deja loc sau vei fi informat în legătură cu operațiunile de mentenanță necesare în viitor și despre orice alte reparații necesare semnalate de de mașină sau de sistem.

Poți contacta un dealer Peugeot pentru a efectua revizia sau reparația și chiar rezerva o programare online. Odată ce a fost făcută, poți să o introdui în aplicație și să păstrezi un istoric electronic de service pentru mașina ta.

GESTIONEAZA-TI CALATORIILE

My Peugeot - 03

Rămâi conectat la mașina ta oricând dorești, oriunde dorești.

Vei găsi toate detaliile legate de călătoriile tale printr-un singur click. Vei avea acces la tabloul de bord și poți utiliza filtre de timp pentru a-ți afișa călătoriile. Vei găsi informații despre durata călătoriei, distanța parcursă, viteza medie, consumul de combustibil și costul diferitelor călătorii.

De asemenea, poți crea categorii pentru a alege tipul călătoriei, de exemplu pentru a distinge dacă ai fost într-o călătorie de afaceri sau în vacanță, pentru a-ți optimiza timpul petrecut la volan.

MASINA TA

My Peugeot - 04

În secțiunea dedicată mașinii vei putea vizualiza seria VIN și kilometrajul total. Poți introduce sau modifica prețul carburantului din zonă. De asemenea, ai acces la toate serviciile conectate, atât timp cât ești în posesia unei mașini conectate.

Dacă ai primit o alertă legată de mașina ta și nu ești sigur la ce se referă, aici poți găsi toate informațiile de care ai nevoie despre semnele de avertizare aprinse în bord. Poți descoperi când a fost detectată problema, câteva detalii despre aceasta și cum să o rezolvi. Apasă pur și simplu pe simbolul aferent care pentru a găsi o explicație și ce ar trebui să faci în acest sens.

MAI MULTE INFORMATII

My Peugeot - 05

Aplicația MYPEUGEOT îți oferă, de asemenea, cele mai noi știri Peugeot, oferte post-vânzări, evenimente și concursuri, asigurându-te că ești la curent cu universul Peugeot și îți oferă șansa de a câștiga premii exclusive pentru membrii MYPEUGEOT.