INOVATII SI TEHNOLOGII

/image/24/6/header.114246.jpg

INOVATII SI TEHNOLOGII

Inovatiile PEUGEOT sunt concepute in primul rand pentru a amplifica emotiile. Fiecare autovehicul comercializat sub marca Leului este echipat cu tehnologii avansate, care contribuie la o experienta de condus inedita pentru senzatii puternice.

INOVATIE SI TEHNOLOGIE

PEUGEOT i-Cockpit

/image/24/7/i-cockpit.114247.jpg

PEUGEOT i-Cockpit modifica pozitia la volan pentru a crea o experienta noua. Proiectata ca raspuns la o lista exigenta de specificatii, structura interiorului ofera acces intuitiv pentru toate comenzile.

Fiecare detaliu al designului intalnit in PEUGEOT i-Cockpit influenteaza placut senzatiile din timpul conducerii, completand experienta la bord. Un rol important la acest aspect il are volanul compact, care ofera raspuns prompt al directiei, head-up display-ul cu acces la toate informatiile esentiale despre drum si noua consola centrala care dispune de un ecran tactil cu diagonala de 9.7".

Materialele de calitate superioara si numarul redus de butoane, impreuna cu liniile estetice ale interiorului PEUGEOT i-Cockpit sunt elemente unice in industria auto. Stilul usor de recunoscut este cel care a fost premiat in anul 2013 pentru cel mai frumos interior auto al anului "Most Beautiful Interior of the Year" la cea de-a 29 - a editie a Festivalului International de Automobile din Franta.

CONSUM OPTIMIZAT DE CARBURANT

/image/24/8/rubrique_960x460_consommations.114248.jpg

PureTech
Motorizarile pe benzina PureTech, cu trei cilindri sunt mai usoare si mai compacte, avand ca rezultat un nivel ridicat al eficientei energetice, iar placerea de a conduce este amplificata de performantele de top, fiabilitate si robustete.

BlueHDi
Motoarele noastre BlueHDi diesel combina performantele de top cu emisiile reduse. Tehnologia BlueHDi dispune de un sistem inovator de oxidare catalitica, SCR (Selective Catalytic Reduction) si FAP (Additive Particulate Filter), care permite propulsoarelor sa reduca emisiile de oxid de azot (NOx) la aproape 90% cu 82g/km pentru emisiile de CO2 in timp ce consumul este redus semnificativ.

HYbrid4
Cu ajutorul tehnologiei HYbrid4 am reusit sa proiectam primul propulsor hibrid diesel din lume, permitand soferilor selectia celui mai avantajos mod de conducere, care dispune de 4 setari: mod Auto, cu energie furnizata dintr-un mix intre motoarele electric si diesel; Sport, cu performante dinamice suplimentare; Electric, pentru emisii 0 si consum redus in oras, sau 4 Wheel Drive, pentru aderenta pe orice suprafata.

MOTORIZARI DINAMICE

/image/24/9/rubrique_960x460_motorisations.114249.jpg

Simte placerea performantelor sportive cu modelele GT si GTi dezvoltate de Peugeot pentru senzatii puternice! Descopera bucuria resurselor motorului de 205 CP regasit pe modelul 308 GT, sau testeaza limitele noului 208 GTi, reinterpretarea moderna a legendarului 205 GTi.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/25/0/rubrique_960x460_connect_sos.114250.jpg

Cu peste un milion de autovehicule PEUGEOT echipate cu tehnologia Connect SOSi serviciul pentru localizare de urgenta Peugeot SOS este orientat catre siguranta maxima a tuturor ocupantilor. Serviciul PEUGEOT Connect SOS pentru apeluri de urgenta este disponibil 24/7* si se poate activa in situatii critice precum accidente, afectiuni ale starii de sanatate, sau alte cazuri extreme, pentru ca echipele de prim ajutor sa trimita personalul specializat.

Sistemul PEUGEOT Connect SOS poate fi activat in 2 moduri:

 - Automat: in momentul in care airbag-urile sau centurile de siguranta au fost solicitate si declansate, autovehiculul transmite automat un apel  - fara a fi nevoie de actiunea conducatorului auto. Pozitia este localizata automat, iar PEUGEOT Connect SOS raspunde apelului in limba nativa a soferului i.

 - Manual: daca intervin probleme de sanatate la volan, sau situatii critice in trafic cu risc de vatamari corporale, puteti activa oricand butonul SOS situat pe bordul masinii, pentru a va face legatura cu call-center-ul dedicat.

* In functie de Termenii si Conditiile disponibile la punctele de vanzare si limitarile tehnice locale. Peugeot Connect SOS functioneaza in prezent in Franta, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Austria, Elvetia, Polonia si Danemarca. In alte tari europene este posibil ca serviciul sa fie disponibil, dar comunicarea sa se faca in alta limba decat cea nativa a soferului.