ERGONOMIE, CU AJUTORUL NOULUI PEUGEOT i-COCKPIT®

i

PEUGEOT i-Cockpit®

Un concept inovativ de interior

Conducerea unui PEUGEOT a fost intotdeauna o experienta stimulativa, fiind bine cunoscuta expertiza marcii in dezvoltarea sasiului perfect si in obtinerea manevrabilitatii dorite. Senzatiile de condus dinamice oferite de directia precisa a modelului asigura intotdeauna placerea la volan, iar pentru a amplifica senzatiile, PEUGEOT a reproiectat in totalitate interiorul modelelor, imbunatatindu-l de-a lungul timpului, pentru a experienta premium. Ultimele cercetari ale marcii au condus spre un interior  inovativ, denumit PEUGEOT i-Cockpit®.

Ansamblul i-Cockpit include urmatoarele elemente esentiale:

/image/07/8/peugeot-5008-2016-197-fr.200078.jpg

Volan compact

Un volan compact ofera o  manevrabilitate mai buna, care amplifica senzatiile, transformand deplasarile cu masina intr-o placere intuitiva. Cu un unghi de deschidere al bratelor mai redus si un control mai bun al directiei, actiunile de miscare din timpul manevrelor se diminueaza considerabil, pentru ca soferul sa devina mai rapid intr-un mod relaxant.

/image/07/6/peugeot-5008-testdrive-1302tc064-v2.200076.jpg

Instrumentarul de bord de tip Head-up

Instrumentarul de bord de tip head-up, are rolul de a afisa toate informatiile importante, la nivelul privirii conducatorului auto. Astfel, nu mai este necesar ca soferul sa-si concentreze atentia decat asupra unui singur lucru: drumul. Aceasta pozitie ergonomica a fost posibila datorita dimensiunilor reduse ale volanului, amplificand nivelul de confort reducand starea de oboseala.

/image/07/7/peugeot-3008-2016-229-fr.200077.jpg

Ecran tactil de mari dimensiuni

Ecranul tactil care afiseaza comenzile intuitiv  ofera un control natural al dotarilor masinii, precum radio, sau aer conditionat.

Un succes incontestabil

/image/07/5/peugeot-308-2013-125-fr.200075.jpg

Incepand cu anul 2012, milioane de clienti au fost echipate cu interiorul de tip PEUGEOT i-Cockpit®, pe trei dintre cele mai vandute modele ale marcii:

  • PEUGEOT 208, modelul urban din segmentul B;
  • PEUGEOT 2008, SUV-ul segmentului B;
  • PEUGEOT 308, hatchback-ul segmentului C

Feedback-ul clientilor din Europa si din China a fost unul pozitiv: conducerea modelelor dotate cu interiorul PEUGEOT i-Cockpit® este o experienta motivanta, care te recompenseaza. Conceptul tocmai a devenit un reper distinctiv la cele mai noi modele Peugeot.

Cea mai noua generatie de PEUGEOT i-Cockpit®: high-tech

Cu ajutorul noului interior PEUGEOT i-Cockpit®, modelele SUV 3008 si 5008 te invita sa descoperi un univers 100% digital, in centrul careia sunt prezente ecranul tactil de  8 inchi, capacitiv i care poate fi personalizat i ,head-up display-ul, volanul compact cu comenzi integrate si o transmisie automata i.

In aceasta pozitie high-tech, toate informatiile esentiale calatoriei tale sunt exact la nivelul privirii, afisate pe instrumentarul de bord, cu dimensiunea de 12.3 inchi, care poate fi personalizat i ca si in cazul head-up display-ului.

/image/89/4/peugeot-i-cockpit.jpg

Noul PEUGEOT i-Cockpit® progreseaza la toate capitolele. Un aspect modern, cu tehnologie avansata, un plus de conectivitate, mai intuitiv, cu mai multe posibilitati de personalizare, care stabileste standardele interiorului modern al viitoarelor modele Peugeot.