SARI LA CONȚINUT
208

Peugeot e-208, 100% Electric

De la 24.100 € (i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 31 Decembrie 2023.  

Peugeot 208, Benzină & Diesel

De la 18,400 € Preț de listă, TVA inclus. 

PEUGEOT 208: UN VEHICUL URBAN ELECTRIC SAU TERMIC

PEUGEOT 208 își arată partea tinerească prin silueta sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul PEUGEOT i-Cockpit® 3D.
Oferă-ți libertatea de a-ți alege un vehicul urban echipat cu un motor pe benzină, diesel sau electric cu o autonomie WLTP de până la 362 km  Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2 și ale autonomiei respectă omologarea WLTP. Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2 și ale autonomiei pot să difere în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi frecvența încărcării, stilul de condus, viteza, echipamentele specifice, dotări opționale, tipul anvelopelor, termperatura exterioară și confortul termic de la bordul vehiculului. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău Peugeot. , datorită angajamentului nostru Power of choice include, în special, libertatea de a alege între motoarele termice sau electrice și de a primi asistență prin intermediul serviciilor dedicate .
Află mai multe despre vehiculele urbane electrice.

OFERTELE MOMENTULUI PENTRU PEUGEOT e-208

PEUGEOT e-208
Preț de la 
24.100 €(i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 30 Septembrie 2023. 

PEUGEOT 208, un DESIGN IREZISTIBIL

PEUGEOT 208 propune o siluetă distinctă care evocă sportivitatea.
Seduce cu liniile pure și accentuate ce dezvăluie aspectul său modern. 
PEUGEOT e-208 ilustrează revoluția mobilității electrice.

 

 

PUTEREA SEDUCȚIEI

Cu profilul său coborât, capota lungă și liniile sale senzuale, PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere.

Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, 208 captează cu adevărat atenția! Personalitatea sa puternică este subliniată și de un plafon Black DiamondDotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, de bosajele roților și ramele geamurilor vopsite în negru luciosDotare standard, în funcție de versiune, precum și de jantele cu inserții ce amintesc de tăierea diamantelorDotare standard, în funcție de versiune.

ÎNDRĂZNEȚ ȘI PROVOCATOR

Partea frontală expresivă a citadinei PEUGEOT 208 afișează o grilă cromatăDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune de mari dimensiuni, cu un aspect modern și aerisit, mărginită de farurile Full LEDDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune cu cele 3 gheare.

La acestea se adaugă și DRL-urile LEDDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, întotdeauna aprinse pentru a asigura un plus de siguranță. 

GHEARE ILUMINATE

Partea din spate prezintă un stil distinctiv, grație benzii vopsite negru luciosDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune și stopurilor Full LEDDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune ce pun în evidență cele 3 gheare, aprinse zi și noapte.

PARTE SPATE EXPRESIVĂ ȘI ATENT LUCRATĂ

Partea din spate dinamică și atent sculptată a PEUGEOT 208 poate fi comandată cu 2 tipuri de eleroaneDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune.

Unul pentru controlul consumului de combustibil și celălalt pentru îmbunătățirea performanțelor dinamice.

Țeava de eșapament este de asemenea cromatăDotare standard pe versiunea GT, pentru un aspect și mai sportiv.

PLAFON PANORAMIC

În partea din față și din spate a lui PEUGEOT 208, plafonul panoramic CieloDotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune inundă habitaclul cu lumină. 

Pasagerii se bucură de priveliștea cerului în timp ce tu te bucuri de o frumoasă luminozitate.

DECORURI

Cu PEUGEOT 208, confortul scaunelor este o prioritate.

De aceea scaunele față dinamice sunt îmbrăcate în materiale de înaltă calitate, cum ar fi tapițeria cu cusături decorative ce oferă caracter și o notă de distincție interiorului citadinei.

STIL DISTINCTIV

PEUGEOT e-208 propune elemente exterioare distinctive pentru un stil unic.

Monograma „e”
și Leul în nuanță dicroică subliniază apartenența la universul electric. 

Jantele diamantate din aliaj de 17"
cu inserțiiDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune. pun în valoare curbele mașinii, în timp ce grila de aceeași culoare ca și caroseria oferă armonie și rafinament

NEXTGEN TECHNOLOGY*

* Tehnologia de mâine


PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Experimentează un condus agil și intuitiv grație volanului compact multifuncționalDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune, panoului digital de bord 3D complet configurabilDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune, ecranului tactil HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune și celor 7 butoane de tip switchComutatoare cu impuls, asemănătoare celor folosite în aviație.
Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGBDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune, pentru un aspect și mai modern. 

 

 

PANOU DE BORD DIGITAL 3D 

Panoul de bord digitalDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune., cu ecranul său holografic 3D futurist, se află plasat chiar la nivelul privirii celui aflat la volan.

Acesta afișează informații esențiale despre vehicul și despre performanțele de condus.

Setezi afișajul pentru a vizualiza informațiile dorite în orice moment (Real-time Traffic and Danger Zones by TomTom ServicesServiciile TomTom pot afișa toate informațiile esențiale de condus în timp real: trafic în timp real, stații de combustibil, parcare, vreme, căutări locale și zone periculoase prin intermediul TomTom Services (în funcție de legislația țării). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online, contra cost.). 

PANOU DE BORD DIGITAL 3D e-208

Informațiile legate de condus pot fi accesate cu ușurință cu ajutorul instrumentarului de bord digital 3D sau pe ecranul tactil, pentru ca tu să te poți concentra pe plăcerea de a conduce:

ECRAN TACTIL DE MARI DIMENSIUNI ȘI INTUITIV

Ecranul tactil HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune este controlatDe preferat atunci când vehiculul este complet oprit. prin recunoașterea vocală, comenzile pe volan sau pur și simplu cu ajutorul celor 7 butoane tactile.


Lasă-te ghidat cu Pachetul de navigație conectatăDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, care include Trafic în timp real și Zone de pericol de la TomTom ServicesServiciile TomTom pot afișa toate informațiile esențiale de condus în timp real: trafic în timp real, stații de combustibil, parcare, vreme, căutări locale și zone periculoase prin intermediul TomTom Services (în funcție de legislația țării). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online, contra cost., precum și locația și disponibilitatea stațiilor publice de încărcare.

Beneficiază și de toate aplicațiile compatibile de pe smartphone-ul tău pe ecranul central datorită funcției Mirror ScreenDoar aplicațiile certificate Android Auto, Apple CarPlay TM sau Mirror Link® pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Atunci când conduceți, anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Mirror Link®, Apple CarPlay TM sau Android Auto contra cost. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto TM (smartphone cu sistem Android) sau Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Pentru informații suplimentare, consultă pagina http://www.peugeot.com.ro/marcă-și-tehnologii/tehnologii/conectivitate.html .

 

CONECTIVITATE PRACTICĂ

Citadina electrică seduce prin funcționalitatea și conectivitatea sa.

În partea din față, un compartiment de depozitare inteligent încarcă smartphone-ulÎn funcție de compatibilitatea smartphone-ului. prin inducțieÎncărcare wireless în conformitate cu standardul Qi 1.1, dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. .

De asemenea, habitaclul dispune de până la patru porturi USB pentru dispozitivele mobile. 

 

 

POWER OF CHOICE
LIBERTATEA DE A ALEGE

PEUGEOT 208 îți oferă libertatea de a alege motorizarea care ți se potrivește, în funcție de nevoile și utilizările tale:

TEHNOLOGIE

PEUGEOT DRIVE ASSIST

PEUGEOT Drive AssistDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune te îndrumă către rularea semi-autonomă:

 • Monitorizarea traiectoriei cu poziționare pe banda de circulație
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere
 • Reglarea vitezei și distanței de siguranță
 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Acest sistem de asistență la condus te avertizează atunci când sunt detectate obstacole în fața vehiculului.


Daca nu reacționezi, PEUGEOT 208 frânează automat.

Acest sistem de frânare automată de urgență poate funcționa până la viteza de 85 de km/h.

PARK ASSIST

Facilitează manevrele de parcare cu tehnologia Park AssistAsistență activă la parcarea laterală sau în spic. Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune., care detectează un spațiu de parcare adecvat. 


La cererea ta, sistemul preia controlul direcției, fără ca tu sa fii nevoit să atingi volanul. 

Păstrezi controlul asupra accelerației, frânei și schimbătorului de viteze.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT

Sistemul de monitorizare a unghiului mortDisponibil opțional te avertizează în legătură cu prezența unui vehicul în unghiul mort.


Alerta este dată de un LED martor care se aprinde în oglinda de pe partea în cauză. Sistemul se activează la viteze de peste 65 km/h.

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU

Cu PEUGEOT e-208, rulezi după cum dorești, cu cele trei moduri de condus

 • Eco: autonomie optimizată 
 • Normal: confort optim pentru utilizarea zilnică
 • Sport: prioritate dată performanțelor și senzațiilor de condus prin livrarea puterii și cuplului maxime (0-100 km/h în 8.1s).

2 MODURI DE FRÂNARE

PEUGEOT e-208 oferă două moduri de frânareCu reîncarcare moderată sau rapidă a bateriei, grație modului "brake".


Această funcționalitate îți permițe să reîncarci bateria la decelerare:

 • Moderat, pentru o funcționare similară cu cea a unui vehicul cu motor cu combustie internă.
 • Rapid, pentru decelerarea controlată de pedala de accelerație.
INFORMAȚII TEHNICE PEUGEOT 208 & E-208
MOTORIZARE ELECTRICĂ

Condusul electric oferă senzații noi.


În habitaclul liniștit și confortabilNu uita, totuși, să păstrezi controlul asupra vehiculului și să fii atent la mediul exterior care nu este obișnuit cu vehiculele silențioase., puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm este disponibil încă de la 0 km/h.

 
Tehnologia electrică
MOTORIZĂRI TERMICE

În versiune termică, PEUGEOT 208 beneficiază de motoare de ultimă generație Euro 6, ce oferă un consum optimizat de combustibilCONSUM DE CARBURANT ȘI EMISII DE CO2 Valori WLTP(1): 4,2 - 5,9 (ciclu combinat), viteză mică: 4,7 - 7,5 , viteză medie: 4 - 6, viteză mare 3,6 - 5,1, viteză foarte mare 4,6 - 6 WLTP (l/100 km) – Emisii de CO2 WLTP (combinat): 109 - 134 (g/km). (1) Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi echipamentele specifice, dotările opționale și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău Peugeot.  pentru ca tu să experimentezi senzații intense de condus, cu emisii de CO2 limitate.


Poți alege între motoarele PureTech sau BlueHDi, echipate toate cu sistemul Stop & Start.

 

DIMENSIUNI PEUGEOT 208

DIMENSIUNI EXTERIOARE

DIMENSIUNI INTERIOARE

Față (Rândul 1) 

 • Lățime spațiu coate: 1382 mm
 • Înălțime bust: 886 mm (877 cu plafon panoramic) 

 

Spate (Rândul 2) 

 • Lățime spațiu coate: 1350 mm
 • Spațiu genunchi: 239 mm

VOLUM PORTBAGAJ

309 dm3 VDA - 210-2 / 366 Litri (Benzină)

299 dm3 VDA  210-2 / 352 Litri (Diesel) 

 

 

350 dm3 VDA  214-2 / 416 Litri (Benzină)

340 dm3 VDA 214-2 / 402 Litri (Diesel)

TARIFE & ACCESORII
 • Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.