Peugeot eU01s: alege o viteză superioară!

Peugeot eU01s: alege o viteză superioară!

Peugeot dezvăluie noul eU01s*, o bicicletă electrică polivalentă destinată atât mediului urban cât și deplasărilor din afara orașului, care poate atinge o viteză de până la 45 km/h. Proiectată ca o alternativă flexibilă la bicicletele electrice limitate la pragul de 25km/h, precum şi la scuterele tradiţionale, modelul eU01s oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi optimiza timpul de deplasare în deplină siguranţă. Dinamic şi distinctiv, eU01s va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2016, urmând a fi lansat pe piaţă la sfârşitul anului.

Peugeot plasează astfel mobilitatea urbană în centrul preocupărilor sale prin gama variată de noutăţi prezentate anul acesta: bicicleta electrică eC01 cu transmisie automată, trotineta electrică e-Kick, precum şi bicicleta electrică pliabilă eF01, iar cu eU01s - cel mai nou model, marca franceză intră într-o nouă eră: viteza maximă de 45 km/h permite constructorului să preia conducerea pe un segment de piaţă disponibil între gama de scutere şi biciclete electrice cu viteză de până la 25 km/h. Noul eU01s intră în categoria mopedelor, necesitând asigurare, înmatriculare şi utilizarea unei căşti de protecţie.

1761-6cce0f

Performant şi sigur, noul eU01s permite parcurgerea fără griji kilometru după kilometru! Motorul electric BOSCH Performance Line© împreună cu acumulatorul litiu-ion de 400, sau 500 Wh asigură o autonomie între 75 şi 95 de kilometri. Noul eU01s prezintă fiabilitate şi siguranţă sporite datorită sistemului de frânare hidraulic, cu discuri de 180 mm şi a curelei de transmisie care nu necesită întreţinere. 

1762-ded40c

Şi pentru un plus de confort în timpul deplasărilor, eU01s este compatibil cu sistemul BOSCH Nyon©, un computer de bord opțional, dotat cu ecran de 4,3’’ care reglează parametri de funcţionare a pedalei şi oferă funcţii multiple, precum sistemul de navigaţie 3D, coaching sportiv sau conectivitate pentru smartphone. Urmând a fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2016, noul eU01s va fi lansat în luna Decembrie 2016 prin reţeaua CYCLEUROPE şi punctele de vânzare PEUGEOT selectate.

*eU01s: e – electric, U – urban, 01 – nivel înalt, s – speed/viteză (45 km/h)

1763-5169b8