SARI LA CONȚINUT
508 SW

PEUGEOT 508 SW, break-ul vârf-de-gamă plug-in hybrid sau termic

Descoperă PEUGEOT 508 SW - break-ul vârf-de-gamă cu un design impresionant, care oferă confortul unui tourer, spațiul generos tipic pentru un SW, sportivitatea unui coupé, dar și dotări tehnologice de excepție.
Cu angajamentul nostru Power of ChoiceInclude libertatea de a alege între motorizări pe benzină/diesel sau electrice și de a beneficia de servicii de asistență dedicate.  poți alege modelul tău PEUGEOT 508 SW echipat cu un motor termic sau plug-in hybrid eficient cu o autonomie WLTP de până la 52 km în regim de rulare mixtCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 48 și 52 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 59 km și 64 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, pe baza căruia vehiculele sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (sil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzite etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  și până la 64 km în regim de rulare urbanăCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 48 și 52 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 59 km și 64 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, pe baza căruia vehiculele sunt omologate începând cu data de 1 septembrie 2018 și care a fost actualizat la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop comparativ. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (sil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzite etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc. .
OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID ALLURE

BREAK-UL RADICAL

Cu designul său angular și robust, liniile elegante și noua grilă cadrilată Dark Chrome în negru luciosPe nivelurile de echipare GT și GT PACK. , PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică.
În partea din spate, evacuarea dublă cromatăÎn funcție de versiune și motorizare.  subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LEDÎn funcție de versiune. , cu efecte 3D inedite.

 

TEHNOLOGIA PEUGEOT FULL LED

Pentru un confort vizual mai mare și o siguranță optimă, semnătura luminoasăDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  include faruri cu tehnologie Full LED în față, cu corecție automată a pozițieiAceastă funcție ajustează automat nivelul fluxului luminos în funcție de încărcarea vehiculului, pentru a nu provoca disconfort celorlalți participanți la trafic.  , semnalizatoare față cu LED și iluminat static de intersecție.

INTENSITATE LUMINOASĂ

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D "efectul ghearelor"Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  , cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului.

LUMINOZITATE INTERIOARĂ

Plafonul vitrat cu deschidere panoramicăDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  oferă o imagine clară și luminozitate, chiar și pentru pasagerii de pe scaunele din spate. Storurile, care se asortează cu tapițeria plafonului, oferă protecție atunci când soarele este prea puternic sau contribuie la o ambianță mai intimă.

PURITATEA LINIILOR

Eleganța portierelor fără rame contribuie la designul elegant al PEUGEOT 508 SW, cu o caroserie mai lungă și mai ușoară.

CAPACITATE MARE

Un porbagaj spațios, de 503 litriVolum portbagaj = 530 litri disponibili standard și până la 1780 litri cu bancheta rabatată. , poate găzdui cu ușurință toate bagajele și se distinge prin valențele practice datorită deschiderii împreună cu hayon-ul.
Peugeot 508 SW este, de asemenea, disponibil cu un hayon cu deschidere electricăDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , care permite șoferilor să deschidă și să închidă portbagajul prin simpla mișcare a unui picior sub bara spate.

PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

Break-ul PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid oferă detalii exclusive de design la exterior și interior ce indică apartenența la universul vehiculelor hibride. Pentru a te ajuta cu accesul în zonele de circulație restricționată, un LED albastru plasat în partea de sus a parbrizului - vizibil din exterior - se aprinde atunci când sedanul rulează în regim electric.
LA VOLAN

UN POST DE CONDUCERE VIZIONAR

Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al vârfului de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus.
În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații specifice, precum fluxul de energie, 
modul de condusMod de condus : Electric, Hybrid, Confort, Sport. Modul Confort este disponibil numai cu suspensia controlată electronic (AMVAR). Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune., autonomia în modul electric, consumul de combustibil și indicatorul de putereIndicatorul de putere este indicatorul de utilizare a energiei electrice: Charge, Eco, Sport..

 

UNIVERSUL PLUG-IN HYBRID

Ecranul tactil HD capacitiv de 10"Dotare standard.  îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilorPrin intermediul navigației. și informațiile legate de condus ale modelului PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID:

 

 • Fluxurile de energie care arată funcționarea sistemului hibrid
 • Statisticile privind consumul de combustibil și de energie electrică
 • Localizarea punctelor de încărcare și afișarea nivelului autonomiei rămase în modul de rulare 100% electric**
 • Setarea parametrilor bateriei
 • Activarea funcției e-Save

 

CONECTAT ÎN PERMANENȚĂ

Pentru a fi în permanență conectat la bord, PEUGEOT 508 SW este echipat cu încărcare wireless pentru smartphoneDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune- Încărcare prin inducție pentru dispozitivele compatibile cu standardulQi.  și funcție Mirror ScreenDotare standard. Mirror Screen permite afișarea aplicațiilor compatibile cu smartphone-ul tău direct de ecranul tactil. Funcția Mirror Screen operează prin aplicația Android Auto (smartphone cu sistem Android), Apple CarPlay TM (smartphone cu sistem iOS) sau, până în mai 2022, prin tehnologia MirrorLink® (smartphone cu sistem Android compatibil cuMirrorLink®), cu condiția de a avea un abonament cu acces la internet pe telefon. Doar aceste trei aplicații certificate pot funcționa atunci când vehiculul este staționat sau atunci când rulează, în funcție de caz. Atunci când conduci, anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite aplicații care pot fi gratuite pe smartphone-ul tău impun descărcarea unei aplicații echivalente, certificate Mirror Link®, Apple CarPlay TM sau Android Auto contra cost. Pentru informații suplimentare, consultă site-ul www.peugeot.com.ro. , care afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10"Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. .
Călătorești fără griji cu ajutorul Pack Navigație conectată cu recunoaștere vocalăDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , inclusiv trafic în timp real și zone de risc By TomTom ServicesServiciile TomTom® permit afișarea în timp real a tuturor evenimentelor esențiale pentru condus : trafic în timp real, stații de benzină, parcări, condiții meteo, căutare puncte de interes local și zone de risc cu TomTom Services (în funcție de legislația țării). Abonamentul la aceste servicii este inclus pentru o perioadă de 3 ani și poate fi ulterior prelungit sau reînnoit online (contra cost). .

SONORIZARE HiFi FOCAL®

PEUGEOT 508 SW propune un sistem acustic de înaltă fidelitate semnat FOCAL®Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  , liderul francez în materie de acustică, recunoscut pentru tehnologiile sale brevetate și semnătura sonoră unică.

 

SCAUNE ERGONOMICE

Instalează-te la bord și savurează suspensia scaunelor certificate AGRAktion Gesunder Rücken (Asociația germană pentru sănătatea spatelui). Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  de mari dimensiuni, cu lungime, unghi de înclinare și suport lombar reglabile, ce pot fi setate și memorate2 poziții posibile pentru memorat. Dotare opțională. .
Pentru un plus de confort, PEUGEOT 508 SW oferă un sistem premium de masaj multipunctDotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.  pentru șofer și pentru pasagerul din dreapta sa.

SPAȚII DE DEPOZITARE INTELIGENTE

Interiorul oferă numeroase spații de depozitare.
În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale.
Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână.

TAPIȚERII INTERIOARE

Personalizează-ți sedanul premium Peugeot 508 cu ajutorul unei selecții atent alese de elemente de decor și tapițerie fabricate din materiale premium.
Peugeot 508 GT, echipat standard cu interior din pielePiele și alte materiale: pentru informaţii suplimentare privind tapiţeria din piele, consultă caracteristicile tehnice disponibile la dealeri sau pe site-ul PEUGEOT din ţara ta.  și AlcantaraPiele și alte materiale: pentru informaţii suplimentare privind tapiţeria din piele, consultă caracteristicile tehnice disponibile la dealeri sau pe site-ul PEUGEOT din ţara ta. , are, de asemenea, un volan din piele integralăPiele și alte materiale: pentru informaţii suplimentare privind tapiţeria din piele, consultă caracteristicile tehnice disponibile la dealeri sau pe site-ul PEUGEOT din ţara ta. , în timp ce planșa de bord, panourile ușilor și consola centrală sunt acoperite cu lemn ZebranoÎn funcție de țară. .
POWER OF CHOICE

La  volanul modelului PEUGEOT 508, experimentezi un condus fluid și o ținută de drum exemplară, amplificată de suspensia controlată electronicSuspensia controlată permite șoferului să selecteze un mod de conducere controlând suspensia în trei moduri: normal, confort sau sport. Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. . 
Poți alege motorizarea care ți se potrivește:

TEHNOLOGIE

NIGHT-VISION

 

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night VisionSistem de viziune nocturnă. Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.   detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața modelului PEUGEOT 508 SW, pentru o siguranță optimă de condus.

 

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțită de o alertă.

CONDUS SEMI-AUTONOM

 

Cu Drive Assist Plus PackDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , conduci modelul PEUGEOT 508 în regim semi-autonom.

 

Folosind sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go și sistemul Lane Positioning Assist, viteza mașiniii se adaptează automat la cea a mașinii din față și vehiculul este menținut pe banda aleasă de șofer.

 

FULL PARK ASSIST

 

Tehnologia FULL PARK ASSISTAsistență activă pentru parcarea paralelă sau perpendiculară. Dotare standard, opțională sau indisponiiblă în funcție de versiune.  oferă asistență pentru parcarea COMPLET automată paralelă sau perpendiculară.

 

Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient, accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina.

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU  

Păstrează autonomia bateriei modelului PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID selectând modul de condus adecvat traseului tău sau preferințelor tale:

 

FRĂNARE REGENERATIVĂ

 

Funcția „BRAKE” oferită de PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID încetinește vehiculul fără a folosi pedala de frână.

 

Funcționând pe principiul frânei de motor, aceasta încarcă și bateria.

 

Șoferul poate selecta această funcție prin intermediul manetei schimbătorului de viteze, în oricare dintre modurile de rulare.

BATERIE LITIU-ION (300 V)

 

INFORMAȚII TEHNICE

AUTONOMIE & TIMP DE ÎNCĂRCARE

În funcție de versiune, autonomia în modul electric, omologată WLTP este cuprinsă:

 

Timpii estimați pentru o reîncărcare completă a modelului PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID :

 
BENZINĂ & DIESEL

PEUGEOT 508 SW beneficiază de motoare pe benzină PureTech sau diesel BlueHD Euro 6 de ultimă generație, care oferă un consum de combustibil îmbunătățit, plăcere de condus și performanțe deosebite.
Sunt disponibile 2 opțiuni:

 

 

 

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE

 
 

 

DIMENSIUNI INTERIOARE

 

Față (rândul 1)
 • Lățime spațiu coate: 1455 mm
 • Înălțime bust 14° : 881 mm

 

Spate (rândul 2)

 • Lățime spațiu coate: 1413 mm
 • Spațiu genunchi: 250 mm
VOLUM PORTBAGAJ
 
 
 • 530 litri
 • până la 1780 litri cu bancheta spate rabatată
TARIFE & ACCESORII