SARI LA CONȚINUT
Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW: STATION WAGON PLUG-IN HYBRID, ELECTRIC SAU CU MOTOR TERMIC

Scapă de stereotipuri și bucură-te de fiecare moment petrecut la volanul lui PEUGEOT 308 SW. Oferă-ți libertatea de a alege un motor pe benzină, diesel sau plug-in hybrid cu o autonomie WLTP de până la 60 km în regim de rulare mixtCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 59 și 60 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 68 km și 73 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform căruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop de comparație. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  și până la 73 km în regim de rulare urbanCertificare WLTP a gamei PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID în regim electric, în funcție de versiune și nivelul de echipare: între 59 și 60 km în regim de rulare mixt (mixt AER WLTP) și între 68 km și 73 km în regim de rulare urban (urban EAER WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform căruia autovehiculele sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizată la 2 ianuarie 2022. Aceste valori sunt oferite în scop de comparație. Important : autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a mașinii (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteo externe etc.  sau electricDisponibil în 2023.  cu o autonomie de peste 400km WLTPÎn curs de omologare. .

 

Pentru mai multe informații cu privire la break-ul compact, descoperă toate recenziile despre PEUGEOT 308 SW.

OFERTELE MOMENTULUI

INTENSE SW, INFLUENCED BY NO-ONE*

Dispunând de noua insignă a mărcii cu Leul în centrul noii grile verticale a radiatorului, PEUGEOT 308 SW break prezintă o poziție puternică, cu proporții îndrăznețe. Designul său senzual și clar dezvăluie o personalitate asertivă și unică, privilegiând în același timp caracterul practic și modularitatea. Sugerând o construcție compactă și generoasă, silueta sa elegantă desenează linii atletice și feline.

 

* Un SW intens, neinfluențat de nimeni și de nimic.BLOCURI OPTICE ELEGANTE

Afișând semnătura luminoasă reproiectată a mărcii, cu blocuri optice rafinate, 308 SW oferă faruri full LEDFaruri full LED cu tehnologie LED Matrix, standard pe versiunile GT și GT PACK. Faruri LED pentru celelalte niveluri de echipare., inclusiv tehnologia PEUGEOT Matrix LEDDotare standard pe versiunea GT. Reglarea automată a fasciculului farurilor, permițându-ți să conduci cu faza de drum activată în cea mai mare parte a timpului., pentru a facilita condusul pe timp de noapte.
Luminile de ziLumini de zi: lumini care se aprind automat la pornirea vehiculului. asociate în formă de lamă intensifică aspectul felin al lui PEUGEOT 308 SW.

PROFIL & VOLUME DE ÎNCĂRCARE

Profilul atletic și distins al lui PEUGEOT 308 SW prezintă linii aerodinamice și un spate muscular care sugerează oferta generoasă de spațiu pentru portbagajVolumul portbagajului: de la 608 litri cu scaunele din spate ridicate sau 1.653 litri cu ele rabatate, în funcție de versiune. Funcția Magic Flat permite coborârea banchetei spate printr-un mecanism din portbagaj pentru a crea o suprafață de încărcare plană.. Hayonul cu sistem hands-freeDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de model. îți permite să deschizi și să închizi capacul portbagajului motorizat printr-o mișcare simplă a piciorului pentru un acces ușor.

Barele elegante de plafon vopsite în negru luciosDotare standard pe modelul GT. sporesc fluiditatea stilului dedicat caroseriei mai lungi.

TRAPĂ CU DESCHIDERE

Pentru a transforma fiecare drum într-o călătorie memorabilă, PEUGEOT 308 SW este dotat cu o trapa cu deschidere Dotare disponibilă opțional pe modelul GT.  care-ți permite să profiți la maximum de lumină și de priveliștile pe lângă care călătorești.

NOUA EMBLEMĂ PEUGEOT

Oferind un aspect contemporan siluetei sale carismatice, noua emblemă neagră și argintie, decorată cu legendarul cap de leu este afișată pe grila radiatorului, barele de protecție fațăDotare disponibilă în standard pe modelul GT. și în partea din spate. Emblema semnifică dorința de calitate și atemporalitate, afirmând în același timp cei 210 ani de istorie și inventivitate ai mărcii, în beneficiul clienților care caută o experiență tot mai bogată la bord.

PARTEA DIN SPATE

În partea din spate, blocurile optice 3D Full LED cu semnătura ghearelor de leuDotare standard pe versiunea GT.  marchează caracterul tehnologic și modern al lui PEUGEOT 308 SW. Integrate perfect, acestea accentuează forța estetică a părții din spate, a cărui aerodinamică a fost optimizată printr-o linie de acoperiș coborâtă și un habitaclu aliniat pe linia bosajelor roților.

TECHNO-SPIRIT, FOR AN INTUITIVE & ADDICTIVE EXPERIENCE ON BOARD*

Preia comenzile cu PEUGEOT i-Cockpit®, ușor de utilizat, intuitiv și ultraconectat.
Echipat cu un ecran tactil HD de 10", cu sistemul  inovator de infotainment PEUGEOT i-Connect, acesta oferă tuturor o experiență unică la bord, personalizabilă în funcție de nevoi și dorințe. 

*Techno-spirit, pentru o experiență intuitivă și captivantă

 

REINVENTĂM CONECTIVITATEA LA BORD

Tehnologia de infotainment PEUGEOT i-Connect oferă:


Călătorești fără stres cu ajutorul navigației conectateCu PEUGEOT i-Connect Advanced, dotare disponibilă în standard începând cu versiunile Allure sau ca opțiune pentru versiunile Active Pack. Navigația conectată include recunoașterea vorbirii în limbaj natural.cu recunoaștere vocală, inclusiv actualizarea automată „over the air” a hărților TomTom® și trafic în timp real și zone de pericol by TomTom ServicesDisponibil în funcție de piață. Serviciile TomTom® pot afișa toate informațiile esențiale de condus în timp real: trafic în timp real, stații de service, parcări, vreme, căutări locale și zone periculoase by TomTom Services (conform legislației naționale). Toate aceste servicii vin cu un abonament de 3 ani care poate fi prelungit sau ulterior reînnoit online contra cost..

INSTRUMENTAR DE BORD DE TIP HEAD-UP

Datorită afișajului digital de tip head-up cu diagonala de 10", informațiile utile sunt afișate la îndemână, fără a fi nevoie să-ți iei privirea de la drum.

Instrumentarul de bord digital 3DDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de model.prioritizează cele mai importante informații, afișându-le în prim plan, asemenea unei holograme, pentru o lizibilitate îmbunătățită. 

Volan compact ultra-manevrabil este echipat cu comenziVolanul este echipat cu comenzi care facilitează accesul la setările afișajului, ecranul central și funcțiile principale ale mașinii (navigație, radio, telefon, sisteme de asistență pentru șofer etc.).pentru a configura conținutul și modul de afișare a ecranului instrumentarului și a ecranului central.

CONSOLA CENTRALĂ

Consolă centrală, cu un design foarte elegant și ușor de utilizat, încorporează un sistem de comandă al cutiei de viteze automate EAT8În funcție de motorizare. Noul PEUGEOT 308 SW poate fi, de asemenea, echipat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6.cu 8 trepte.

 

DINCOLO DE STAREA DE BINE

Calitatea și filtrarea aerului din habitaclu sunt asigurate cu sistemul Clean CabinSistem de filtrare a aerului ce intră în habitaclu. Dotare disponibilă opțional pe versiunea GT, în funcție de piață.Poți selecta ambianța dintre cele opt opțiuni de iluminareDotare disponibilă standard începând cu versiunile ALLURE.

Te bucuri de calitatea sistemului de sunet high-end Focal® Hi-FiFocal® este un brand francez de soluții de înaltă fidelitate, lider mondial. Dotare disponibilă ca opțiune sau indisponibilă în funcție de model., pentru plăcerea de a savura un sunet pur și sofisticat.

POWER OF CHOICE

HYBRID, ELECTRIC SAU TERMIC?

Oferă-ți libertatea de a alege motorizarea care ți se potrivește:

 

 • Cu versiunea plug-in hybrid, poți rula după cum dorești, inclusiv în zonele cu trafic restricționat.
 • În versiunea 100% electricăDisponibilă în 2023.  beneficiezi de motorizarea inedită 115 kW/156 CP cu un consum mediu de 12.7 kWh pe 100km.
 • Pe versiunile diesel și benzină, poți alege între motoarele PureTech sau BlueHDi puternice și eficiente Euro 6, echipate toate cu sistemul Stop & Start.
 
*Perfect adaptată


TEHNOLOGIE

DRIVING PLEASURE, MORE THAN EVER*

Lasă-te ghidat spre rularea semi-autonomă, datorită combinației de control automat al vitezei de croazierăDotare disponibilă în standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. cu funcția Stop and Goalături de cutia de viteze automată EAT8 și a sistemului activ de asistență la păstrarea benzii de circulațieDotare disponibilă în standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. .

 
*Plăcerea de a conduce, mai intensă ca niciodată

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Pe versiunea Plug-in Hybrid, acest sistem permite recuperarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării, atunci când piciorul este ridicat de pe acceleratorAceastă energie de decelerare, care se pierde în mod normal pe versiunile pe benzină și diesel, reîncarcă bateria noului PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID., permițând reîncărcarea parțială a bateriei.

BATERIE LI-ION (240-400 V)

INFORMAȚII TEHNICE

PLUG-IN HYBRID

Motorizările HYBRID e-EAT8 combină:

 

 

În funcție de versiune, autonomia în modul electric, omologată WLTP este cuprinsă:

 

Timpii estimați pentru o reîncărcare completă:

 
ELECTRIC
 • Autonomie 100% electrică: până la 409 km WLTP(i) În curs de omologare.  
 • Timp de încărcare: 30 min. pentru a recupera 80% din autonomie**
 • Emisii de CO2: 0g/km
 • Putere: 115kW (156 CP)
 
BENZINĂ & DIESEL

Pe versiunile termice sunt disponibile 3 motoare pe benzină și 2 motoare diesel.

 

Benzină :

Diesel :

 
DIMENSIUNI

PEUGEOT 308 SW - DIMENSIUNI EXTERIOARE

 

 

PEUGEOT 308 SW - DIMENSIUNI INTERIOARE


Față (rând 1)

 • Spațiu pentru cot: 1443 mm
 • Înălțime bust 14°: 891 mm

 

Spate (rând 2)

 • Spațiu pentru cot: 1414 mm
 • Spațiu pentru genunchi: 129 mmPEUGEOT 308 SW - DIMENSIUNI PORTBAGAJ

 

 • 608 litri cu scaunele din spate ridicatePentru versiunile cu morizare termică 
 • 548 litri pentru versiunea Plug-in Hybrid
 • până la 1.634 cu scaunele din spate rabatate
 • până la 1.574 litri pentru versiunea Plug-in Hybrid
TARIFE & ACCESORII
 • Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.