Criterii de selectie

Noul Peugeot 508 - banner

INFORMARE PRIVIND IMPLEMENTAREA UNUI SISTEM DE DISTRIBUȚIE SELECTIVĂ CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ DE DISTRIBUITORI OFICIALI PIESE DE SCHIMB PEUGEOT, CITROEN, DS, EUROREPAR

Stimați Parteneri,

Vă informăm că începând cu data de 01.09.2021, Trust Motors S.R.L., în calitate de importator pe teritoriul României de vehicule noi PEUGEOT, CITROEN, DS, precum si piese de schimb, echipamente, accesorii si servicii aferente mărcilor PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR, a decis modificarea sistemului de distribuție de piese de schimb, echipamente și accesorii, respectiv implementarea unui sistem de distribuție selectivă calitativă și cantitativă de piese de schimb PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR pe teritoriul României, bazat pe distribuitori oficiali de piese de schimb, echipamente și accesorii, care vor fi autorizați de către Trust Motors S.R.L. (“DOPSA”) în urma îndeplinirii criteriilor calitative, care pot fi vizualizate aici: link către criterii

Implementarea unui sistem de distribuție selectivă calitativă și cantitativă de piese de schimb, echipamente, accesorii aferente mărcilor PEUGEOT, CITROEN și EUROREPAR este necesară în vederea asigurării unui standard de calitate pentru sistemul de distribuție selectivă de piese de schimb PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR, respectiv pentru combaterea contrafacerii și a practicilor parazite ale terților.

Avantajele de a fi DOPSA sunt numeroase, cel mai important fiind faptul că numai un DOPSA poate asigura comercializarea de piese de schimb, echipamente, accesorii si servicii aferente mărcilor PEUGEOT, CITROEN, DS, EUROREPAR putând vinde aceste piese către toate categoriile de clienți finali : reparatori independenți / agreați, persoane fizice sau juridice care nu cumpără pentru a revinde piese de schimb, sau alți DOPSA.

Comercializarea de piese de schimb, echipamente, accesorii aferente mărcilor PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR se va face de către DOPSA prin semnarea unui contract de DOPSA cu Trust Motors S.R.L.

Întrucât sistemul de distribuție de piese de schimb, echipamente, accesorii și servicii aferente mărcilor PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR se bazează pe criterii calitative, dar și cantitative, numărul maxim de distribuitori este de 6 DOPSA.

În acest sens, orice întreprindere care dorește să devină DOPSA și consideră că îndeplinește criteriile de selecție calitative este invitată să-și depună candidatura.

Candidaturile pentru a deveni DOPSA pot fi depuse până la data de 26.07.2021 inclusiv, iar depunerea candidaturilor se poate face prin curier postal la adresa Trust Motors S.R.L., București, bd. Iuliu Maniu, nr. 572-274, sector 6, cod postal 061129 sau pe email la adresa b2b-ps@trustmotors.ro.

Selecția candidaților care vor deveni DOPSA se va face în baza unui audit privind îndeplinirea criteriilor de selecție, urmând ca rezultatele auditului și răspunsul către fiecare aplicant să fie comunicat până la data de 19.08.2021.

În situația în care se vor primi mai multe candidaturi de la cei care doresc să devină DOPSA, candidaturi care deși îndeplinesc criteriile de selecție calitative, depășesc numărul maxim de DOPSA PEUGEOT, CITROEN, DS și EUROREPAR posibili, departajarea se va face în ordine după următoarele criterii:

  1. Numar functii specifice dedicate (fara cumul)
  2. Vehicul utilitar propriu, dedicat distributiei de piese de schimb
  3. Suprafata totala a magaziei de piese de schimb
  4. Numarul de referinte PGT/CIT/ERP in stoc – media pe ultimele 6 luni (inregistrata in ultima zi a fiecarei luni)