Verificare ulei de motor

/image/06/1/peugeot-ndp-1506pb-vidange.10061.jpg

VERIFICARE ULEI DE MOTOR

Verificarea nivelului uleiului de motor este o procedura simpla, fiind necesara urmarirea pasilor de mai jos:

  • Oprirea/racirea motorului si parcarea autovehicului pe o suprafata plana
  • Identificare si curatare joja de ulei. Dupa reintroducerea tijei curate se verifica nivelurile minim si maxim
  • Nivelul constatat al uleiului ar trebui sa fie intre minimul si maximul marcate pe joja
  • Completare cu ulei pana la nivelul corespunzator: daca este necesara aceasta operatiune, se inlatura capacul de la baia de ulei, dupa care se toarna progresiv uleiul cu codul corespunzator (propus doar de catre producatorul autovehiculului). Este recomandata o pauza de cateva secunde intre ciclurile de completare, pentru a evita preaplinul.

CAUTA UN PUNCT DE VANZARE

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

IMPORTANT

STANDARDELE PEUGEOT

PEUGEOT seteaza standarde mai inalte decat cele impuse de regulile europene cu privire la calitatea lubrifiantilor auto. Aceste cerinte asigura o intretinere completa si prelungesc durata de viata a autovehiculului.

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE PEUGEOT

Piesele de schimb originale PEUGEOT indeplinesc aceleasi standarde si specificatii de testare ca in cazul celor montate pe vehicul atunci cand acesta paraseste fabrica. Materialele sunt de inalta calitate si astfel pastreaza vehiculul in conditii de siguranta pentru mai mult timp.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

All-inclusive price

PRETURI CORECTE

Lucrarile in service-urile PEUGEOT beneficiaza de garantie, tariful final este conform estimarii din urma evaluarii, evitand astfel surprizele nedorite, iar costurile sunt mereu sub control.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

TRANSPARENTA

Tehnicienii PEUGEOT iti ofera siguranta unor lucrari efectuate cu responsabilitate. Explicatiile si consultanta reprezentantilor nostri autorizati garanteaza suportul necesar in toata reteaua PEUGEOT.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

CALITATE

Incredintand vehiculul tau retelei PEUGEOT pentru verificari si reparatii, beneficiezi de o serie de avantaje. Preturile sunt competitive iar lucrarile sunt efectuate de catre experti.