/image/64/6/peugeot-5008-2016-180-fr.358646.jpg

Cu ajutorul tehnologiei Mirror Screen, functiile si aplicatiile smartphone-ului devin compatibile si utilizabile pe ecranul modelului tau Peugeot. De acum privirea ta nu se va mai abate de la drum.

Mirror Screen in detaliu

Ramai conectat si conduci in siguranta

Cu Mirror Screen, iti mentii aproape aplicatiile preferate, chiar si in calatoriile cu masina!

Mirror Screen te ajuta sa utilizezi functiile si aplicatiile telefonului, simplu si eficient, direct pe ecranul masinii tale. Sistemul face ca toate aplicatiile sa devina mai vizibile si iti permite sa le utilizezi prin comanda vocala sau prin simpla apasare: de exemplu, pentru cautare posturi de radio, dictarea unui SMS (sau redarea audio a unuia) fara a muta privirea de la drum!

Utilizeaza Mirror Screen in siguranta

/image/64/5/apple-carplay-logo-peugeot-small-centre.116578.358645.png

Apple CarPlay™

Pentru posesorii de iPhone, Apple CarPlay™ este un mod intuitiv pentru a efectua apeluri, vizualiza harti, asculta muzica si a verifica mesaje, utilizand controlul vocal sau simpla apasare a ecranului tactil din masina. Fara a muta privirea de la drum, poti activa sistemul de recunoastere vocala Siri cu ajutorul butoanelor de pe volan.

Siri te va ajuta sa-ti accesezi contactele, sa efectuezi apeluri si sa scrii sau sa verifici mesaje, fara sa te uiti pe iPhone. Cu ajutorul aplicatiei Harti, Apple CarPlay te ajuta sa te orientezi in timpul calatoriilor tinand cont de conditiile de trafic, avand capacitatea sa estimeze inclusiv timpul ce urmeaza a fi parcurs pana la destinatie. Poti comanda de asemenea direct adresa destinatiei catre Siri.

Apple CarPlay te va ajuta chiar si cu utilizarea aplicatiilor audio, precum Spotify sau Stitcher in timpul conducerii.

/image/64/4/android-auto-logo-peugeot-small.358644.png

Android Auto

Pentru utilizarea Android Auto™, este necesar sa detii un vehicul, sau o interfata compatibila cu Android Auto™ si un smartphone actualizat cu o versiune a softului de operare Android, in versiunea 5.0 (Lollipop), sau mai noua.

Primul pas consta in descarcarea si instalarea aplicatiei Android Auto pe smartphone din platforma Google Play store.

Cand telefonul Android, compatibil cu sistemul masinii, se vor conecta, aplicatiile vor fi afisate pe ecranul tactil al masinii, cu ajutorul tehnologiei Android Auto™.  Pentru mai multe informatii despre compatibilitatea Android Auto™, viziteaza site-ul support.google.com/androidauto.

Doar cateva cuvinte sunt suficiente. Controleaza totul rapid si simplu, utilizand comanda vocala (necesita conexiune la Internet). Efectuezi apeluri, trimiti si asculti mesaje in timp ce tii maininile pe volan.

Permite aplicatiei Google Maps™ sa te ghideze. Multumita navigatiei monitorizate pas cu pas, informatiile despre conditiile de drum si detaliile din apropiere, te vor ajuta sa ajungi la destinatie prin cel mai scurt si sigur mod.

/image/64/3/mirror-link-logo-peugeot-small.113662.358643.png

MirrorLink®

MirrorLink® iti permite sa te bucuri de aplicatiile* instalate pe smartphone* intr-un mod eficient si sigur, direct pe ecranul masinii, cu ajutorul interfetei proiectate pentru utilizarea telefonului in timpul conducerii: navigatie, sisteme de asistenta, muzica, telefon, etc.

Aplicatiile ruleaza pe smartphone, dar sunt afisate pe ecranul tactil al masinii, in timp de sunetul este redat pe sistemul audio al masinii.

Acest lucru iti da acces la aplicatiile folosite in mod cotidian, intr-un format dedicat modului de condus, pentru a putea interactiona mai sigur.

* in functie de compatibilitate

Telefoanele compatibile cu Mirror Screen

Apple CarPlay ™

(Smartphone cu o versiune a sistemului de operare cel putin egala sau mai noua decat iOS 9.0)

iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5+
iPhone 5s
iPhone 5SE

iPhone 6
iPhone 6+
iPhone 6s
iPhone 6SE

iPhone 7

Android Auto

(Smartphone echipat cu o versiune  Android 5.0+ a sistemului de operare)

MirrorLink ®

(Smartphone echipat cu Android 4.3+ )

  • MirrorLink 1.0

Samsung

Galaxy S3
Galaxy Note 2

(Smartphone echipat cu Android 5.0+)

  • MirrorLink 1.1

Samsung

Galaxy Note 4, Galaxy S5,
Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6,
Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 and S7 Edge

HTC

HTC One (M9+),
HTC One (M9),
HTC One (M8),
HTC Eye,
HTC 820.

Sony

Z5 Compact
Z5 Dual
Z5 Premium Dual

  • MirrorLink 1.2

Disponibil in curand