SARI LA CONȚINUT
Peugeot Assistance

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Beneficiezi de PEUGEOT Assistance în cazul în care vehiculul tău este imobilizat (pană sau accident). Primești asistență pentru depanarea sau remorcarea vehiculului, pentru ca tu să-ți poți continua traseul- chiar până la ușa casei tale, dacă este necesar. Toate vehiculele Peugeot beneficiază de asistența rutiera Peugeot pe viațăCu condiția efectuării mentenanței anuale a vehiculului în rețeaua Peugeot. .

 

 

PEUGEOT ASSISTANCE : POȚI CONTA PE NOI 

Peugeot Assistance se aplică în următoarele cazuri:


• Defecțiune tehnică a vehiculului
• Accident
• Pierderea cheilor
• Chei blocate în interiorul mașinii
• Eroare la alimentarea cu carburant
• Pană de energie electrică (24/7)Pentru vehiculele electrice, în cadrul unui contract de service 

Peugeot va face tot posibilul să te pună din nou în mișcare, prin intervenția la fața locului sau prin remorcarea la un Reparator Autorizat PEUGEOT.

În cazul în care vehiculul este imobilizat pentru o zi, vei putea beneficia de o soluție de mobilitate sau de cazare.

 

 

 

CĂLĂTOREȘTE ÎN SPIRIT LIBER


 

ASISTENȚĂ DIN MAȘINA TA

În cazul unui accident, unei defecțiuni tehnice sau unui incident, beneficiezi de apelul de urgență automat și geolocalizat care îți asigură o intervenție rapidă și eficientă.

În cazul unui impact, vehiculul tău lansează automat un apel de urgență, fără nicio intervenție din partea ta. În cazul unei defecțiuni tehnice sau unui incident, poți contacta Peugeot Connect Assistance folosind butonul în formă de « Leu » de pe planșa de bord.

 

APLICAȚIA MYPEUGEOT 

Cu aplicația MyPeugeot, poți contacta Peugeot Assistance în orice moment. Poți urmări traseul vehiculului de tractare până la locația ta, în spațiul tău personal.