SARI LA CONȚINUT
Reîncărcarea plug-in hybrid

REÎNCARCĂ VEHICULUL TĂU PLUG-IN HYBRID

Nimic nu este mai simplu decât să îți încarci vehiculul tău plug-in hybrid cu PEUGEOT!

 

Combină încărcarea la domiciliu cu încărcarea la stațiile publice pentru a-ți simplifica viața ta de zi cu zi: fie că preferi o priză de uz domestic, un Wall Box sau o stație publică de încărcare, profită de o amplă rețea de peste 250.000 de  puncte de reîncărcare în toată Europa, inclusiv peste 47.000 în Franța.

 

Imaginează-ți, o oră și 40 de minute pentru o încărcare 100% a baterieipentru Noul PEUGEOT 308 HYBRID cu un încărcător de bord opțional de 7,4 kW, la o stație de încărcare de 32A
Descoperă viitorul mobilității cu PEUGEOT.

REÎNCĂRCAREA PRIVATĂ

Pentru a beneficia de toate avantajele vehiculelor plug-in hybrid, PEUGEOT recomandă să încărci zilnic vehiculul tău.

REÎNCĂRCAREA LA O LOCUINȚĂ INDIVIDUALĂ

REÎNCĂRCAREA LA UN BLOC DE APARTAMENTE

REÎNCĂRCAREA LA LOCUL DE MUNCĂ

Îți vei putea încărca întotdeauna vehiculul electric, indiferent dacă ești acasă sau la birou, cu sau fără instalații electrice speciale. Fie că stai la casă, într-o reședință cu mai mulți locatari sau ești la birou, soluțiile noastre de încărcare se adaptează nevoilor tale. În funcție de instalația de încărcare selectată, timpul de reîncărcare a vehiculului electric va fi optimizat.

Diferite soluții de reîncărcare private

 

 

PRIZĂ DE UZ DOMESTIC

Ca și în cazul  smartphone-ului, reîncarci vehiculul tău la o priză standard (8A, 220V).

 

7 ore și 5 minute  pentru a reîncărca 100% bateria modelului Peugeot 308 HYBRIDcu încărcătorul de bord monofazat de 3,7 kW.

PRIZĂ DE MARE PUTERE

Priza de mare putere (16A, 220V) atinge echilibrul perfect pentru a recupera autonomia necesară .

 

3 ore și 55 minute pentru a încărca 100% bateria modelului Peugeot 308 HYBRIDcu încărcător de bord monofazat opțional de 7,4kW.

WALL BOX

Utilizând un Wall Box (16A), vei economisi timpul de încărcareavând în vedere faptul că încărcarea la o priză de uz domestic este limitată prin lege la 10 A în Franța.

 

3 ore și 25 minute pentru a încărca 100% bateria modelului  Peugeot 308 HYBRIDcu încărcătorul de bord monofazat de 3,7 kW.

NOS PARTENAIRES

Peugeot a choisi Zeborne comme partenaire pour l'installation de vos bornes de recharge en maison individuelle, pour son expertise et son réseau de techniciens certifiés sur l'ensemble du territoire français et à un tarif compétitif. 

 

Quant à l'installation en copropriété, le partenaire Zeplug vous accompagne dans l'installation de vos bornes de recharge en copropriété. Zeplug propose une solution sans frais pour la copropriété et s’occupe de toutes les démarches administratives.

 

Afin d'encourager l'essor des véhicules hybrides rechargeables, l'Etat propose des subventions (crédit d'impôt*, prime Advenir**) pour permettre aux acquéreurs d'une borne de recharge de réduire le montant de leur investissement.

REÎNCĂRCAREA LA STAȚIILE PUBLICE

Abonându-te la serviciile  Free2Move Services prin intermediul cardului Charge My Car, poți accesa o rețea de peste  47.000 de stații de reîncărcare în Franța și de aproximativ 250.000 în Europa, compatibile cu vehiculele electrice PEUGEOT.
 

CHARGE MY CAR & TRIP PLANNER

Instalează-te confortabil la bordul vehiculului tău plug-in hybrid și rulează în deplină relaxare oriunde în Europa:

 

  • Charge My Car este serviciul oferit de  Free2Move pentru reîncărcarea vehiculelor plug-in hybrid la stațiile publice de încărcare.
 
  • Cu Trip Planner, îți planifici trasee optimizate în deplină relaxare. Localizează toate stațiile publice de încărcare compatibile cu vehiculul tău de pe traseu.

 

Niciodată nu a fost atât de simplu să îți planifici traseele tale!

PEUGEOT recomandă să reîncarci zilnic vehiculul tău plug-in hybrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Direct din aplicația MyPeugeot, poți afla în timp real nivelul autonomiei vehiculului tău plug-in hybrid sau dacă acesta este conectat corespunzător la stația de încărcare. Poți să activezi încărcarea de la distanță oricând dorești și poți urmări procesul de încărcare. Poți programa, de asemenea, momentul în care dorești să înceapă încărcarea. Pentru și mai multă relaxare, primești o notificare când vehiculul este complet încărcat sau dacă acesta nu se mai încarcă.

 

Peugeot îți pune la dispoziție acest serviciu în mod gratuit și fără limită de timp. 

SIMULEAZĂ TIMPUL DE ÎNCĂRCARE PENTRU VEHICULUL TĂU PLUG-IN HYBRID

Timpii de reîncărcare reprezintă date cu caracter indicativ și poate varia în funcție de diferiți factori (puterea sursei de reîncărcare,  temperatura, etc.).

RETROUVEZ LES BORNES DE RECHARGE À PROXIMITÉ

Le référencement des bornes de recharge est fourni par PLUGSURFING : seules les bornes compatibles avec le véhicule consulté sont indiquées. L'accès aux bornes peut être soumis à des conditions qu'il convient de consulter au préalable (accès payant avec abonnement, accès gratuit, etc.).