SARI LA CONȚINUT
PEUGEOT E-BOXER

NOUL PEUGEOT E-BOXER

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA 
De la 49,000 € (i) fără TVA 

 

NOUL PEUGEOT E-BOXER

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA 
De la 49,000 € (i) fără TVA 
(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 
 
NOUL PEUGEOT E-BOXER​
DE ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE TINE


Cu un stil redesenat, un spațiu interior modular, echipamente noi și o autonomie de până la 424 km WLTP,
PEUGEOT E-BOXER este prietenul profesioniștilor care țin la performanță și la libertatea de mișcare.
 
 
NOUL PEUGEOT E-BOXER​
DE ÎNCREDERE ȘI ALĂTURI DE TINE
Cu un stil redesenat, un spațiu interior modular, echipamente noi și o autonomie de până la 424 km WLTP, PEUGEOT E-BOXER este prietenul profesioniștilor care țin la performanță și la libertatea de mișcare.
 • Autonomie urbană complet electrică: până la 537 km WLTP(i) Autonomia combinată de până la 424 km WLTP și autonomia urbană de până la 537 km WLTP se referă la un Van L3H2 cu o baterie de 110 kWh, cu un PTC de 4,25 tone și o limită de viteză de 90 km/h (versiunea echivalentă cu un PTC de 3,5 tone și o limită de viteză de 130 km/h are o autonomie de 378 km). Valorile de autonomie și de consum de energie prezentate vor fi în conformitate cu procedura de testare WLTP pe baza căreia noile vehicule au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului din vehicul, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu uita să contactezi cel mai apropiat dealer pentru mai multe informații.  
 • Autonomie combinată complet electrică: Până la 424 km WLTP(i) Autonomia combinată de până la 424 km WLTP și autonomia urbană de până la 537 km WLTP se referă la un Van L3H2 cu o baterie de 110 kWh, cu un PTC de 4,25 tone și o limită de viteză de 90 km/h (versiunea echivalentă cu un PTC de 3,5 tone și o limită de viteză de 130 km/h are o autonomie de 378 km). Valorile de autonomie și de consum de energie prezentate vor fi în conformitate cu procedura de testare WLTP pe baza căreia noile vehicule au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului din vehicul, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu uita să contactezi cel mai apropiat dealer pentru mai multe informații.  
 • Timp de încărcare: 55 min pentru a recupera 80% din autonomie(i) La o stație de încărcare publică (≥100 kW)   
 • Emisii  de CO2: 0g/km
 • Sarcină utilă: până la 1460 kg(i) În configurația N2, aceasta este sarcina utilă maximă care poate fi atinsă pe o dubiță, cu excepția șoferului.  
 • Volum util: până la 17 m3
 • Putere: 210 CP (200 kW)
 • Capacitate utilă a bateriei: 110 kWh

 

 

 • Consumul de combustibil: de la 7,6 la 7,9 L/100 km(i) În curs de omologare - PEUGEOT BOXER consum de combustibil (l/100 km): de la 7,6 la 7,9; emisii de CO2 (g/km): de la 199 la 207. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 26 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile climatice externe etc.   
 • Emisii de CO₂: de la 199 la 207 g/km(i) În curs de omologare - PEUGEOT BOXER consum de combustibil (l/100 km): de la 7,6 la 7,9; emisii de CO2 (g/km): de la 199 la 207. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 26 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile climatice externe etc.   
 • Sarcina utilă: până la 2095 kg 
 • Volum util: până la 17 m3
 • Putere: 140 CP (103 kW)

CAPACITATE, STIL ȘI EFICIENȚĂ, INDIFERENT DE SARCINĂ

CAPACITATE, STIL ȘI EFICIENȚĂ, INDIFERENT DE SARCINĂ
DESIGN EXTERIOR NOU ȘI AERODINAMICĂ OPTIMIZATĂ
INTERIOR REPROIECTAT ȘI POST DE CONDUCERE ECHIPAT CU SERVICII CONECTATE
CAPACITATE MARE DE ÎNCĂRCARE ȘI MODULARITATE
AUTONOMIE ELECTRICĂ DE PÂNĂ LA 424 KM ȘI ACCES ÎN ZONE RESTRICȚIONATE
DIMENSIUNI

 PEUGEOT E-BOXER DIMENSIUNI EXTERIOR

 • Lungime: L2 ȘI L4 (i) L2, L3 și L4 disponibile în funcție de combinația cu motorul diesel  
 • Lățime (fără oglinzi laterale): 2,05 m (i) Lățime de 1,42 m între pasajele roților  
 • Înălțime: H2 și H3  (i) H1, H2, H3 și H4 disponibile în funcție de combinația cu motorul diesel 

 

SARCINA ȘI VOLUMUL UTIL AL MODELULUI PEUGEOT E-BOXER

 • Sarcină utilă: până la 1,5 t (i) Până la 2t cu motor diesel  
 • Volum util: până la 17 m3

O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ

 

Deoarece fiecare meserie are propriile cerințe, PEUGEOT E-BOXER este disponibil în mai multe versiuni și niveluri de echipare.

Ai o cerere specifică? Este posibilă și transformarea și echiparea vehiculului tău.

O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ
Deoarece fiecare meserie are propriile cerințe, PEUGEOT E-BOXER este disponibil în mai multe versiuni și niveluri de echipare. Ai o cerere specifică? Este posibilă și transformarea și echiparea vehiculului tău.
MODELUL TĂU PEUGEOT E-BOXER TRANSFORMAT

 

Îți oferim o gamă completă de transformări prin intermediul partenerilor noștri carosieri.

Gama Boxer oferă până la 8 siluete pentru a se adapta la fiecare utilizare și la fiecare meserie.

- Furgonete din tablă, vitrate sau semi-vitrate. Și autoplatforme cu cabină simplă sau dublă, pentru transportul de mărfuri.

- Podele de cabină, șasiuri cu cabină simplă sau dublă și cabine motorizate, pentru a servi ca bază de prelucrare.

 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT BOXER

Profită de avantajele ofertelor actuale.
 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT BOXER
Profită de avantajele ofertelor actuale.

Motor complet electric

 

 • Autonomie 100% electrică: Până la 424 km WLTP(i) Autonomia combinată de până la 424 km WLTP și autonomia urbană de până la 537 km WLTP se referă la un Van L3H2 cu o baterie de 110 kWh, cu un PTC de 4,25 tone și o limită de viteză de 90 km/h (versiunea echivalentă cu un PTC de 3,5 tone și o limită de viteză de 130 km/h are o autonomie de 378 km). Valorile de autonomie și de consum de energie prezentate vor fi în conformitate cu procedura de testare WLTP pe baza căreia noile vehicule au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului din vehicul, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu uita să contactezi cel mai apropiat dealer pentru mai multe informații.  
 • Emisii combinate de CO2: 0g/km
 • Timp de încărcare: 55 min pentru a recupera 80% din autonomie(i) La o stație publică de încărcare rapidă (≥100 kW) 

 

Disponibil și în versiune Diesel

Motor diesel

 

 •  Putere: 140 CP (103 kW) 
 •  Consum de combustibil: de la 7,6 la 7,9 L/100 km(i) În curs de omologare - PEUGEOT BOXER consum de combustibil (l/100 km): de la 7,6 la 7,9; emisii de CO2 (g/km): de la 199 la 207. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 26 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile climatice externe etc.  
 •  Emisii de CO₂: de la 199 la 207 g/km(i) În curs de omologare - PEUGEOT BOXER consum de combustibil (l/100 km): de la 7,6 la 7,9; emisii de CO2 (g/km): de la 199 la 207. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 26 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile climatice externe etc.  

 

Disponibil și în versiune electrică

 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ

Cu un interior redesenat, conectivitate de ultimă generație, sisteme de asistare la rulare și autonomie îmbunătățită,
PEUGEOT E-Boxer răspunde tuturor cerințelor cotidiene.
 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ
Cu un interior redesenat, conectivitate de ultimă generație, sisteme de asistare la rulare și autonomie îmbunătățită, PEUGEOT E-Boxer răspunde tuturor cerințelor cotidiene.
CONFORT  INTERIOR
ECRAN TACTIL HD
DE 10’’ 
INTERIOR SPAȚIOS ȘI MODULAR
AUTONOMIE PÂNĂ LA 424 KM
SISTEME DE ASISTARE
LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE
CONFORT  INTERIOR
ECRAN TACTIL HD
DE 10’’ 
INTERIOR SPAȚIOS ȘI MODULAR
AUTONOMIE PÂNĂ LA 424 KM
SISTEME DE ASISTARE
LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE

CONFORT INTERIOR

Interiorul a fost reproiectat pentru ca fiecare parte a zilei să fie mai ușoară. 

Se transformă într-un birou mobil: partea centrală rabatabilă a scaunului este acum echipată cu o masă pe care poți să îți instalezi calculatorul, să semnezi contractele sau chiar să iei prânzul.

De asemenea, datorită noilor comenzi intuitive de pe volan, poți accesa cu ușurință principalele funcții ale vehiculului, cum ar fi frânarea regenerativă și frâna de parcare electrică.

ECRAN TACTIL HD DE 10’’

Noul E-BOXER dispune de un sistem de divertisment complet, gestionat prin intermediul unui ecran tactil central de mari dimensiuni, care include navigația conectată TOM TOM 3D și o conexiune wireless la Apple Car Play și Android Auto.

Pentru confort total, asistentul vocal îți permite să controlezi principalele funcții în limbaj natural. ​

Un încărcător wireless pentru smartphone este amplasat în centrul planșei de bord, la îndemâna șoferului și a pasagerului, fiind accesibil în permanență. 

INTERIOR​ SPAȚIOS ȘI MODULAR

Cu un volum interior de până la 17 m3 pentru o sarcină utilă de până la 1500 kg, PEUGEOT E-Boxer este disponibil în mai multe versiuni(i) Bazate pe două ampatamente (3,45 m și 4,04 m), furgonetele sunt disponibile în două lungimi (L2 și L4) pentru un total de 4 variante cu o capacitate de 13 până la 17 m3. Pentru a servi drept bază pentru transformări specifice, E-BOXER cu ampatament de 4,04 m este disponibil și cu șasiu L3 sau L4 cu o singură cabină, precum și L3 sau L4 cu cabină dublă.  .

Fie că trebuie să faci mici modulații sau transformări ample, până la amenajări interioare complet personalizate, ai la dispoziție o versatilitate fără egal.

PÂNĂ LA 424 KM AUTONOMIE

Cu o putere electrică de până la 200 kW și o autonomie de 424 km, PEUGEOT E-BOXER se adaptează la orice sarcină, având grijă în același timp de rezultatele tale.

Îți oferă acces la zone cu emisii reduse, economii de combustibil și de întreținere și îți poate permite să beneficiezi de bonusuri ecologice sau de prime de conversie.

SISTEME DE ASISTARE LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE

Noul E-BOXER beneficiază de sisteme noi de asistare la rulare(i) Disponibil standard, opțional sau indisponibil în funcție de țară  :

Datorită combinației dintre sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră cu funcție Stop and Go, asistării pentru menținerea benzii de rulare și a sistemului de asistare în trafic aglomerat, călătoriile tale sunt fluide și mai puțin obositoare.

Poate fi echipat și cu sistemul de avertizare pentru oboseala șoferului, recunoașterea semnelor de circulație, frânarea automată de urgență cu detectarea pietonului și ciclistului, limitarea inteligentă a vitezei etc.

RĂMÂI CONECTAT

Utilizați serviciile conectate pentru a vă ușura călătoriile și viața de zi cu zi: Connect ONE se concentrează pe siguranță, în timp ce Connect PLUS se concentrează pe confortul la bord și pe optimizarea timpului de transport.
 
PERSONALIZEAZĂ MODELUL TĂU PEUGEOT BOXER
Descoperă accesoriile noastre esențiale și estetice, special concepute pentru a optimiza confortul și siguranța vehiculului dvs. comercial PEUGEOT Boxer.
 
PERSONALIZEAZĂ MODELUL TĂU PEUGEOT BOXER
Descoperă accesoriile noastre esențiale și estetice, special concepute pentru a optimiza confortul și siguranța vehiculului dvs. comercial PEUGEOT Boxer.

RAFT DE ACOPERIȘ

BARE TRANSVERSALE DE ACOPERIȘ

PROTECȚIE DE LEMN PENTRU INTERIOR

CÂRLIG DE REMORCARE 

 
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
 
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții,
asistență și servicii after sales pentru vehiculul tău de serviciu.
 
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
 
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții, asistență și servicii after sales pentru vehiculul tău de serviciu.

SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

Muncești în liniște datorită gamei noastre de servicii all-inclusive, inclusiv garanție și întreținere. Beneficiezi de asistență 24/7 și de o soluție de înlocuire în orice situație.

ÎNCHIRIERE PE TERMEN LUNG CU LEASYS

Leasingul pe termen lung îți permite să închiriezi un vehicul pentru o durată și un kilometraj prestabilite, accesând în același timp o gamă largă de servicii asociate.

FINANȚARE PRIN LEASING 

Îți dezvolți afacerea? Alege o plată lunară care poate fi ajustată în funcție de necesitățile tale, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul contractului de leasing. 

FINANȚARE CLASICĂ

Această soluție de finanțare simplă îți permite să alegi termenul de rambursare, astfel încât să poți ajusta plățile lunare în funcție de bugetul tău. Vehiculul tău electric poate fi finanțat până la 100% din prețul de achiziție. 
 
SEDUCȚIE
 
Cu o nouă parte frontală care prezintă o grilă nouă, o nouă siglă și o nouă semnătură luminoasă, robustețe, aerodinamică optimizată și spații interioare reproiectate,
noul E-BOXER răspunde cu stil tuturor cerințelor afacerii tale.
 
SEDUCȚIE

 

Cu o nouă parte frontală care prezintă o grilă nouă, o nouă siglă și o nouă semnătură luminoasă, robustețe, aerodinamică optimizată și spații interioare reproiectate, noul E-BOXER răspunde cu stil tuturor cerințelor afacerii tale.

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 
ÎNCĂRCAREA VEHICULULUI TĂU
ELECTRIC PEUGEOT

Află cum să îți încarci vehiculul electric PEUGEOT: stație de încărcare privată sau publică.
 
 
DESCOPERĂ BENEFICIILE
ELECTRIFICĂRII
Electric by PEUGEOT combină mai multe avantaje: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătorie, tehnologie conectată etc.
 
CONFIGUREAZĂ ONLINE
VEHICULUL TĂU PEUGEOT
Configurează vehiculul comercial ideal pentru activitatea ta și stabilește o întâlnire cu un consilier.