SARI LA CONȚINUT
Servicii de mobilitate conectată

SERVICII DE MOBILITATE CONECTATĂ

MYPEUGEOT® 

ÎN PERMANENȚĂ CONECTAT LA VEHICULUL TĂU

Aplicația MyPeugeot®, gratuită și indispensabilăcu condiția de a avea acces la o rețea de date mobile și disponibilă în funcție de piață îți permite să gestionezi în mod independent vehiculul tău electric. Gestionezi în timp real consumul, cerințele de întreținere ale vehiculului tău, ai acces la documentația necesară cu privire la vehiculul tău și supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul vehiculului tău. 

 

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Direct din aplicația MyPeugeot, poți afla în timp real nivelul autonomiei vehiculului tău plug-in hybrid sau dacă acesta este conectat corespunzător la stația de încărcare. Poți să activezi încărcarea de la distanță oricând dorești și poți urmări procesul de încărcare. Poți programa, de asemenea, momentul în care dorești să înceapă încărcarea. Pentru și mai multă relaxare, primești o notificare când vehiculul este complet încărcat sau dacă acesta nu se mai încarcă.

Beneficiezi de confort optim și de o temperatură perfectă de îndată ce intri în mașină, utilizând aplicația MyPeugeot pentru a preclimatiza habitaclul PEUGEOT-ului tău electric, indiferent dacă este conectat sau nu la priză. 

Peugeot îți pune la dispoziție acest serviciu în mod gratuit și fără limită de timp.

PLANIFICI TRASEELE TALE

Cu aplicația Free2Move și funcția "Trip Planner" oferită de aceasta, îți planifici trasee optimizate în deplină relaxare. 
Localizează toate stațiile publice de încărcare compatibile cu vehiculul tău de pe traseu. Direct din navigația conectată a vehiculului tău, urmărești traseele care se actualizează în timp realîn funcție de autonomia și consumul real al vehiculului tău.
 

CHARGE MY CAR 

Charge My Car este soluția la cheie oferită de Free2Move pentru a călători în deplină relaxare la bordul vehiculului tău electric. 

Identifici cu ușurință stațiile de încărcare disponibile, compatibile cu vehiculul tău, te deplasezi către acestea și inițiezi, oprești și plătești pentru sesiunile de încărcare, oriunde în Europa.

Pentru traseele lungi, Trip Planner calculează cele mai bune rute în funcție de caracteristicile vehiculului tău, condițiile meteorologice și suprafața drumului.

 

MOBILITY PASS

Pentru călătoriile lungi, Free2Move îți oferă servicii de închiriere de vehicule în funcție de cerințele tale, pentru a răspunde nevoilor tale de călătorie în toate circumstanțele și în condiții preferențialeServicii disponibile în funcție de țară.