SARI LA CONȚINUT
NEW 508 SW PSE

 
 
NOUL PEUGEOT 508 SW
PSE PLUG-IN HYBRID
NĂSCUT PENTRU A CONDUCE  


Alura este combinată cu eficiența PEUGEOT SPORT ENGINEERED cu emisii reduse și performanțe ridicate. Experimentează emoția de a conduce acest break Plug-In Hybrid.
 
 
NOUL PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
NĂSCUT PENTRU A CONDUCE 
Alura este combinată cu eficiența PEUGEOT SPORT ENGINEERED
cu emisii reduse și performanțe ridicate.
Experimentează emoția de a conduce acest break Plug-In Hybrid.

 

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

 

"Performanța PEUGEOT promite o mobilitate auto mai responsabilă și mai antrenantă."

    "Performanța PEUGEOT promite o mobilitate auto
mai responsabilă și mai antrenantă."

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

 • Autonomie 100% electric: Până la 52 km(i) În așteptarea aprobării - autonomia WLTP a modelului PEUGEOT SW 508 PSE PLUG-IN HYBRID în modul electric, în funcție de finisaj și nivelul de echipare: 52 km în ciclul de condus mixt (ciclu combinat în WLTP) și 54 km în ciclul de condus urban (ciclu urban în WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform cărora vehiculele au fost aprobate de la 1 septembrie 2018, actualizate până la 26 ianuarie 2023. Aceste valori sunt oferite în scopuri comparative. Important: autonomia reală poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a vehiculului (stil de conducere, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice etc.  
 • Timp de încărcare: 1h40(i) De la o stație de încărcare tip Wall Box (32A) cu încărcătorul de bord opțional monofazat (7,4 kW)   
 • Consum combinat: 1,8 L/100 km(i) În așteptarea aprobării - Emisii combinate de CO2 40 (g/km), Consumul combinat de 1,8 (l/100 km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus mixt WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost aprobate de la 1 septembrie 2018, actualizate de pe 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori precum: opțiuni, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopelor, starea drumului, condițiile climatice externe etc.  
 • Emisii combinate de CO₂: 40g / km(i) În așteptarea aprobării - Emisii combinate de CO2 40 (g/km), Consumul combinat de 1,8 (l/100 km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus mixt WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost aprobate de la 1 septembrie 2018, actualizate de pe 2 ianuarie 2022. Valorile indicate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori precum: opțiuni, temperatura ambientală, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopelor, starea drumului, condițiile climatice externe etc.  
 • Putere: PLUG-IN HYBRID4 360 e-EAT8

 

ORDER YOUR 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
ORDER YOUR 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 508 SW PSE AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID  available now and benefit immediately from exclusive offers.

 

YOUR CUSTOMISED 508 SW PSE 

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your Peugeot 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID to suit you and benefit from favourable conditions.

 
 
O ALURĂ MAI RADICALĂ

Inspirată de conceptul shooting brake, silueta aerodinamică a noului 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID este pe toată lungimea. În partea frontală, noua grilă cu prelungirile sale negre Perla Nera prezintă noua emblemă a mărcii și noua semnătură luminoasă PEUGEOT Matrix LED cu 3 gheare.
 
 
O ALURĂ MAI RADICALĂ
Inspirată de conceptul shooting brake, silueta aerodinamică a noului 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID este pe toată lungimea. În partea frontală, noua grilă cu prelungirile sale negre Perla Nera prezintă noua emblemă a mărcii și noua semnătură luminoasă PEUGEOT Matrix LED cu 3 gheare.

 
ARATĂ-ȚI STILUL

Lasă-te sedus de rafinamentul și eleganța noii culori Okenite White, una dintre cele 3 culori de vârf de gamă oferite.
 
ARATĂ-ȚI STILUL
Lasă-te sedus de rafinamentul și eleganța noii culori Okenite White, una dintre cele 3 culori de vârf de gamă oferite.

 
EMOȚII DE NIVEL ÎNALT

Cu tehnologia sa de ultimă generație, noul PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
oferă senzații nelimitate de condus.
EMOȚII DE NIVEL ÎNALT
Cu tehnologia sa de ultimă generație, noul PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID oferă senzații nelimitate de condus.
CREAT CU
PEUGEOT SPORT
PASIUNEA DE
A CONDUCE
 
CONDUS
ASISTAT
CONFORT PERSONALIZAT
AL SCAUNULUI
CREAT CU
PEUGEOT SPORT
PASIUNEA DE
A CONDUCE
 
CONDUS
ASISTAT
CONFORT PERSONALIZAT
AL SCAUNULUI

CREAT CU PEUGEOT SPORT

Expertiza PEUGEOT SPORT în materie de tehnologie hibridă a fost aplicată la proiectarea berlinei 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID, care este, de asemenea, echipată cu cea mai recentă generație de sisteme de asistență la condus, pentru a asigura cele mai înalte niveluri de reacție, plăcere de a conduce și confort.

PASIUNEA DE A CONDUCE

Experimentează fiorul de la volan cu PEUGEOT i-COCKPIT®.

Cu un volan compact, head-up display, o nouă cutie de viteze automată și interfețe personalizabile la îndemână, poți rămâne concentrat la drum.

CONDUS ASISTAT

Noul PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-in HYBRID îți oferă o gamă completă de sisteme de asistență la condus: 

 

 • Condus semiautonom cu pachetul Drive Assist Plus 
 • Suspensie adaptivă cu 3 moduri de condus
 • Asistență la parcare cu camera video 360° 
 • Sistem supraveghere unghi mort 
 • Vizibilitate pe timp de noapte pentru detectarea pericolelor 
 • Comfort, Normal și Sport

CONFORT PERSONALIZAT AL SCAUNULUI

Așează-te confortabil pe scaunele certificate AGR(i) *Aktion Gesunder Rücken (Asociația Germană de sănătate a spatelui)   cu încălzire și masaj în mai multe puncte, lasă-te sedus de simplitatea liniilor și de noblețea materialelor. Tapițeria scaunelor este o combinație unică de Alcantara® și piele Mistral Nappa, fin tivită cu cusături duble Kryptonite și Gri Tramontane.

ANGAJAMENT FAȚĂ DE EXCELENȚĂ

Materiale, transmisie, conectivitate...Noul PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-in HYBRID aduce fiecare inovație PEUGEOT în prim plan.
ANGAJAMENT FAȚĂ DE EXCELENȚĂ

Materiale, transmisie, conectivitate...

Noul PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-in HYBRID aduce fiecare inovație PEUGEOT în prim plan..

REINVENTAREA PERFORMANȚEI

Bucură-te de performanțe îmbunătățite cu noul 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID, care oferă 360 CP în total și un cuplu maxim de 520 Nm:

 • 0 până la 100 km/h în 5,2 secunde(i) În așteptarea aprobării  
 • 80 până la 120 km/h în 3 secunde(i) În așteptarea aprobării  
 • 0-1000 de metri, plecare de pe loc în 24,5 secunde(i) În așteptarea aprobării  
 • viteza maximă limitată la 250 km/h(i) În așteptarea aprobării 

ECRAN TACTIL HD de 10”

Noul 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID dispune de cel mai recent și avansat sistem de infotainment PEUGEOT i-Connect®.

Bucură-te de ecranul tactil HD central de 10" cu funcționalitate multi-fereastră, plus widget-uri și comenzi rapide.

Lasă-ți smartphone-ul să se reîncarce sub consola centrală în timp ce călătorești în liniște cu sistemele de navigație 3D conectate și de recunoaștere a vocii.

DESIGN PREMIUM

Designul minuțios asigură o estetică și o calitate fără compromisuri: proporțiile echilibrate, finisajele și liniile au fost lucrate cu precizie pentru a se asigura că fiecare detaliu adaugă propria sa notă de perfecțiune.

AUTONOMIE ELECTRICĂ DE 52 KM

Bucură-te de eficiența unui motor de înaltă performanță și de versatilitatea unui hybrid reîncărcabil: până la 52 km autonomie WLTP în ciclul de condus mixt(i) În așteptarea aprobării - autonomia WLTP a PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID în modul electric, în funcție de finisaj și nivelul echipamentului: 52 km în ciclul de condus mixt (ciclu combinat în WLTP) și 54 km în ciclul de condus urban (ciclu urban în WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform vehiculelor omologate de la 1 septembrie 2018, actualizate la 26 01 2023. Aceste valori sunt afișate în scopuri comparative. Important: autonomia efectivă poate varia foarte mult în funcție de condițiile de funcționare ale vehiculului (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice etc.   și până la 54 km în ciclul de condus urban(i) În așteptarea aprobării - autonomia WLTP a PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID în modul electric, în funcție de finisaj și nivelul echipamentului: 52 km în ciclul de condus mixt (ciclu combinat în WLTP) și 54 km în ciclul de condus urban (ciclu urban în WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform vehiculelor omologate de la 1 septembrie 2018, actualizate la 26 01 2023. Aceste valori sunt afișate în scopuri comparative. Important: autonomia efectivă poate varia foarte mult în funcție de condițiile de funcționare ale vehiculului (stil de condus, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice etc.  

 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER

Choose the finish PSE and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish PSE and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE
 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOR PENTRU PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Un break high-end, din față până în spate. 

 • Lungime: 4790 mm
 • Lățime: 1860 mm
 • Înălțime: 1420 mm

DIMENSIUNI INTERIOR PENTRU PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

În interiorul noului PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID vei găsi tot confortul și spațiul unui break.

 

Față (Rândul 1)

 • Lățimea la coate: 1455 mm
 • Înălțime la cap: 881 mm

 

Spate (Rând 2)

 • Lățimea la coate: 1413 mm
 • Spațiu pentru picioare: 250 mm

CAPACITATE PORTBAGAJ LA PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Portbagajul noului PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID este extrem de spațios și foarte practic. De la 530L la 1780L cu bancheta din spate rabatată.

508 SW PSE FOR BUSINESS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself?
Take advantage of all of our dedicated services. Configure and order your Peugeot 508 SW PSE or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 
Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 
MERGÂND MAI DEPARTE

Ești pe cale să afli totul despre reîncărcarea modelului tău PEUGEOT Hybrid.

 

 
MERGÂND MAI DEPARTE

Ești pe cale să afli totul despre reîncărcarea modelului tău PEUGEOT Hybrid.

 
REÎNCĂRCAREA MODELULUI
TĂU PLUG-IN HYBRID

 
Cum să-ți reîncarci vehiculul tău PEUGEOT Plug-In Hybrid: reîncărcare la domiciliu și la stațiile publice.
 
DESCOPERĂ BENEFICIILE
CONDUSULUI ELECTRIC
 
PEUGEOT electric înseamnă tehnologie de ultimă generație, inclusiv: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătoriile tale și tehnologie conectată...