SARI LA CONȚINUT
ESTE POTRIVIT UN VEHICUL ELECTRIFICAT PENTRU TINE?

ESTE POTRIVIT UN VEHICUL ELECTRIFICAT PENTRU TINE?

Atunci când te gândești să cumperi un vehicul electrificat, trebuie să ții cont de mai multe criterii, inclusiv numărul de kilometri parcurși zilnic, cât de des faci călătorii lungi și, în sfârșit, accesul la stațiile de încărcare.

1. Numărul de kilometri parcurși zilnic: știai că 2/3 dintre șoferi parcurg în medie mai puțin de 50 km pe zi? Gama de vehicule electrice Peugeot satisface majoritatea nevoilor șoferilor (autonomie de până la 340 km WLTP cu e-208). Dacă efectuezi zilnic distanțe lungi, atunci gama de vehicule plug-in hybrid Peugeot preia controlul!

 

 

2. Frecvența cu care faci călătorii lungi: cu vehiculele electrice Peugeot, te bucuri de o autonomie de până la 340 km WLTP . Când efectuezi călătorii lungi, aplicația FREE2MOVE și funcția Trip Planner oferită de aceasta îți permit să îți planifici traseul, cu pauze programate pentru încărcarea vehiculului. În ceea ce privește gama de vehicule plug-in hybrid Peugeot, pornești la drum cu încredere: asocierea între un motor electric și unul pe benzină te ajută să ajungi la destinație, indiferent de distanță!

 

 

3. Disponibilitatea stațiilor de încărcare: încărcarea unui vehicul electric PEUGEOT este foarte simplă. Poți încărca întreaga gamă de vehicule electrificate acasă, fie că locuiești într-o locuință individuală sau într-un bloc de apartamente, la locul de muncă sau la stațiile publice de încărcare. Timpul de încărcare variază în funcție de tehnologia utilizată. Îți oferim asistență la selectarea celei mai bune soluții de încărcare, care să răspundă cât mai bine  nevoillor tale.

Estimează timpul de încărcare a vehiculului tău electrificat