SARI LA CONȚINUT
NOUL PEUGEOT E-EXPERT

NOUL PEUGEOT E-EXPERT

 

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA
De la 35,600 € (i) fără TVA 

 

NOUL PEUGEOT E-EXPERT 

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA
De la 35,600 € (i) fără TVA 
(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 
 
NOUL PEUGEOT E-EXPERT
EXIGENT, LA FEL CA TINE


Un design distinctiv în serviciul afacerii tale, noi tehnologii la bord și un motor 100% electric
care oferă o autonomie WLTP de până la 352 km. Noul E-EXPERT se adaptează la fiecare activitate a ta.
 
 
NOUL PEUGEOT E-EXPERT
EXIGENT, LA FEL CA TINE
Un design distinctiv în serviciul afacerii tale, noi tehnologii la bord și un motor 100% electric care oferă o autonomie WLTP de până la 352 km. Noul E-EXPERT se adaptează la fiecare activitate a ta.
 • Gamă 100% electrică: până la 352 km WLTP(i) În curs de omologare - 352 km de autonomie WLTP cu bateria de 75 kWh și 223 km de autonomie WLTP cu bateria de 50 kWh. Valorile de autonomie și de consum de energie indicate vor fi conforme cu procedura de testare WLTP pe baza căreia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de conducere. utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de conducere și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde în special de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, de cablul de încărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu uita să contactezi cel mai apropiat dealer pentru mai multe informații.  
 • Timp de încărcare: între 30 și 45 minute pentru a recupera 80% din autonomie(i) La stație de încărcare publică (≥100 kW)  
 • Emisii CO2 combinat: 0 g/km
 • Putere: 100 kW (136 CP)

 

 

 • Consum de carburant: 6,6 L/100 km(i) PEUGEOT Expert consum de combustibil (l/100 km): De la 6,6 la 7,7; emisii de CO2 (g/km): de la 172 la 203. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura ambiantă, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Emisii de CO₂: 172 g/km(i) PEUGEOT Expert consum de combustibil (l/100 km): De la 6,6 la 7,7; emisii de CO2 (g/km): de la 172 la 203. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop comparativ. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura ambiantă, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Capacitate de încărcare: până la 1.384 kg
 • Volum utilizabil: 6,6 m3
 • Putere: 120 hp (88 kW)

PEUGEOT E-EXPERT SE ADAPTEAZĂ
LA ORICE MUNCĂ

PEUGEOT E-EXPERT SE ADAPTEAZĂ LA ORICE MUNCĂ
UN DESIGN EXTERIOR REÎNNOIT ȘI PLIN DE AVANTAJE
VOLUM UTIL OPTIMIZAT DE PÂNĂ LA 6,6 M³ ȘI ÎNĂLȚIME LIMITATĂ LA 1,9 M
UN ECRAN TACTIL DE 10'' ȘI O CONFIGURAȚIE ERGONOMICĂ PENTRU UTILIZARE CONFORTABILĂ
AUTONOMIE ELECTRICĂ DE PÂNĂ LA 352 KM ȘI ACCES ÎN ZONE RESTRICȚIONATE
PEUGEOT E-EXPERT COMBI, CONCEPUT SPECIAL PENTRU TRANSPORTUL DE PERSOANE

 

Extrem de funcțional, noul E-EXPERT COMBI răspunde tuturor necesităților tale. Dispune de mai multe configurații ale scaunelor care asigură un confort optim pentru fiecare pasager.

 

Datorită configurațiilor flexibile ale scaunelor și opțiunilor de lungime - STANDARD (4,98 m) sau LUNG (5,33 m) - este pregătit pentru cerințele tale specifice. Poate transporta chiar și până la 9 persoane.

DIMENSIUNI

 PEUGEOT EXPERT - DIMENSIUNI EXTERIOR

 • Lungime: de la 4,98 m (i) Standard   la 5,33 m (i) Lung  
 • Lățime: 220 mm cu oglinzile laterale
 • Înălțime: până la 1,90 m

 

PEUGEOT EXPERT SARCINĂ ȘI VOLUM UTIL

 • Sarcină: de la 1.000 kg la 1.263 kg la versiunea electrică și până la 1.384 kg la versiunea diesel
 • Volum util: până la 6,6 m3 (i) Versiunea Lung 

O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ
 

Volume mari, basculante și cabine adânci, ambulanțe, izolatori, mașini de teren, 4x4, vehicule pentru magazine, transport de persoane cu mobilitate redusă.

 PEUGEOT va avea întotdeauna versiunea perfectă pentru a satisface așteptările fiecărui profesionist.

Descoperă diferitele opțiuni de transformare și adaptează-l la activitatea ta.

O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ
Volume mari, basculante și cabine adânci, ambulanțe, izolatori, mașini de teren, 4x4, vehicule pentru magazine, transport de persoane cu mobilitate redusă... PEUGEOT va avea întotdeauna versiunea perfectă pentru a satisface așteptările fiecărui profesionist. Descoperă diferitele opțiuni de transformare și adaptează-l la activitatea ta.
NOUL TĂU PEUGEOT E-EXPERT TRANSFORMAT

 

Îți oferim o gamă completă de transformări prin intermediul partenerilor noștri de caroserie.

Vehiculul utilitar PEUGEOT E-EXPERT reprezintă o bază ideală pentru adaptarea unui vehicul la nevoile tale specifice.

 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT EXPERT
 

Profită de cele mai noi oferte. 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT EXPERT
 
Profită de cele mai noi oferte. 

Motor 100% electric

 

 • Autonomie: până la 352 km
 • Emisii combinate de CO2: 0 g
 • Reîncărcare: între 30 minute și 45 minute pentru a recupera 80% din autonomie

 

Disponibil şi în variantă diesel.

Motor diesel

 

 • Putere: 120 CP (88 kW)
 • Consumul de combustibil: 6,6 până la 7,7 l/100 km
 • Emisii de CO2172 până la 203 g/km

 

Disponibil şi în variantă electrică.

 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ

 
Echipată cu un scaun nou pentru șofer, eficiență îmbunătățită, conectivitate de ultimă generație și sisteme sofisticate de asistare la rulare,
furgoneta E-Expert se adaptează la toate utilizările tale zilnice. 
 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ
Echipată cu un scaun nou pentru șofer, eficiență îmbunătățită, conectivitate de ultimă generație și sisteme sofisticate de asistare la rulare, furgoneta E-Expert se adaptează la toate utilizările tale zilnice. 
STAȚIE DE CONDUCERE
CHATGPT
RULARE
CONECTATĂ
MODULARITATE
PÂNĂ LA 352 KM AUTONOMIE
AJUTOARE LA CONDUS OPTIMIZATE
STAȚIE DE CONDUCERE
CHATGPT
RULARE
CONECTATĂ
MODULARITATE
PÂNĂ LA 352 KM AUTONOMIE
AJUTOARE LA CONDUS OPTIMIZATE

STAȚIE DE CONDUCERE

Panoul de instrumente digital color de 10″ oferă o afișare personalizabilă a informațiilor.

Ecranul tactil central HD combinat cu Dynamic Surround View îți oferă o vizualizare în timp real a împrejurimilor vehiculului, iar sistemul de frânare regenerativă, activat prin padelele din spatele volanului, îți permite să personalizezi eficiența consumului de energie cu trei niveluri de regenerare.

CHATGPT: PUTEREA INTELIGENȚEI ARTIFICIALE

Bucură-te de o experiență de condus îmbunătățită de inteligența artificială ChatGPT(i)  Versiunea 3.5 a ChatGPT utilizează date care provin de la sfârșitul anului 2021 cel târziu. Evenimentele și datele ulterioare acestei date îi sunt necunoscute. Această funcție include în special tehnologiile din platforma Chat AI a SoundHound. Aceasta este inclusă în pachetul Connect PLUS și este disponibilă pentru o perioadă de testare de 6 luni de la data de garanție a vehiculului. Un abonament este solicitat pentru toți clienții al căror vehicul a depășit această perioadă de testare sau pentru vehiculele care nu sunt eligibile pentru pachetul Connect PLUS.  . Integrată cu recunoașterea vocală naturală a i-Cockpit-ului,îți va deschide noi orizonturi către o lume neașteptată a comunicării, bogată în experiențe interactive și descoperiri care vor încânta indiferent de vârstă. Rămâi curios, toate întrebările sunt binevenite(i) Versiunea utilizată 3.5 a ChatGPT utilizează datele furnizate până la sfârșitul anului 2021. De asemenea, cunoașterea evenimentelor și a datelor se oprește la această dată.  .

RULARE CONECTATĂ

Cu o conexiune wireless la Apple CarPlay și Android Auto, ecranul tactil reproduce aplicațiile de pe smartphone-ul tău. Profită de serviciile conectate pentru a-ți simplifica deplasările și viața de zi cu zi cu Connect ONE, care se concentrează pe siguranță, și Connect PLUS, care se concentrează pe confortul la bord și pe optimizarea timpului de călătorie.

Primești, de asemenea, sistemul de navigație inteligentă TomTom 3D cu actualizări "Over the Air ", un încărcător de telefon fără fir și două prize USB pentru a te menține mereu conectat.

MODULARITATE

Noul E-EXPERT oferă o gamă largă de soluții de configurare pentru a răspunde cerințelor și specificului activităţii tale:

 • Ușile sale glisante facilitează încărcarea și descărcarea.
 • Accesul hands-free îți permite să descui și să încui toate ușile fără să folosești cheile, chiar și cu motorul pornit.
 • Volumul util este de până la 6,6 m3, sarcina utilă este de 263 kg (i) Model diesel până la 1.384 kg   , iar sarcina de tractare este de 1.000 kg.
 • Înălțimea sa limitată la 1,90 îi permite să acceseze orice parcare. 

PÂNĂ LA 352 KM AUTONOMIE

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor TALE, PEUGEOT E-Expert oferă două tipuri de baterii: 50 kWh și 75 kWh.

Acesta garantează o autonomie de până la 352 km WLTP(i) În curs de omologare - Autonomie de 352 km WLTP cu bateria de 75 kWh și autonomie de 223 km WLTP cu bateria de 50 kWh. Valorile de autonomie și de consum de energie indicate vor fi în conformitate cu procedura de testare WLTP pe baza căreia au fost omologate vehiculele noi începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului din vehicul, de cablul de încărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu uita să contactezi cel mai apropiat dealer pentru mai multe informații.   și o putere maximă de 100 kW, astfel încât să vă puteți efectua călătoriile cu toată liniștea.

SISTEME DE ASISTARE LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE

PEUGEOT E-Expert include un set complet de sisteme de asistare la rulare (i) Disponibil standard, opțional sau indisponibil în funcție de țară   care oferă siguranță în toate circumstanțele.

Cu sistemul de avertizare privind oboseala șoferului, limitarea vitezei și asistarea pentru menținerea benzii de rulare, ești mereu sub observație.

Frânarea de urgență automată, cu detectarea pietonilor și a bicicliștilor, oferă protecție suplimentară. În plus, sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră, cu funcție de oprire și pornire, precum și sistemul de asistare a coborârii, cuplat cu Grip Control, garantează o rulare fluentă și sigură, chiar și în cele mai solicitante situații.

 
PERSONALIZEAZĂ-ȚI MODELUL PEUGEOT EXPERT
Descoperă accesoriile noastre esențiale și estetice, special concepute pentru a optimiza confortul și siguranța vehiculului tău comercial PEUGEOT EXPERT.
 
PERSONALIZEAZĂ-ȚI MODELUL PEUGEOT EXPERT
Descoperă accesoriile noastre esențiale și estetice, special concepute pentru a optimiza confortul și siguranța vehiculului tău comercial PEUGEOT EXPERT.

RAFT PENTRU PORTBAGAJ DE ACOPERIȘ ȘI PENTRU SCARĂ

KIT DE PROTECȚIE LA INTERIOR

BENZI DE SEMNALIZARE REFLECTORIZANTE

CÂRLIG DE REMORCARE DETAȘABIL

 
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
 
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții,
asistență și servicii post vânzare pentru vehiculul tău de serviciu.
 
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
 
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții, asistență și servicii post vânzare pentru vehiculul tău de serviciu.

SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

Muncești în liniște datorită gamei noastre de servicii all-inclusive, inclusiv garanție și întreținere. Beneficiezi de asistență 24/7 și de o soluție de înlocuire în orice situație.

ÎNCHIRIERE PE TERMEN LUNG CU LEASYS

Leasingul pe termen lung îți permite să închiriezi un vehicul pentru o durată și un kilometraj prestabilite, accesând în același timp o gamă largă de servicii asociate.

FINANȚARE PRIN LEASING 

Îți dezvolți afacerea? Alege o plată lunară care poate fi ajustată în funcție de necesitățile tale, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul contractului de leasing. 

FINANȚARE CLASICĂ

Această soluție de finanțare simplă îți permite să alegi termenul de rambursare, astfel încât să poți ajusta plățile lunare în funcție de bugetul tău. Vehiculul tău electric poate fi finanțat până la 100% din prețul de achiziție.
 
SEDUCȚIE

 

Cu noua sa grilă care include noua siglă PEUGEOT și farurile full LED,

noul E-EXPERT are un stil care îți stimulează afacerea.

Bara de protecție optimizată din punct de vedere aerodinamic sporește siguranța, păstrând în același timp un aspect deosebit.

SEDUCȚIE

 

Cu noua sa grilă care include noua siglă PEUGEOT și farurile full LED, noul E-EXPERT are un stil care îți stimulează afacerea.

Bara de protecție optimizată din punct de vedere aerodinamic sporește siguranța, păstrând în același timp un aspect deosebit.

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 
ÎNCARCĂ VEHICULUL TĂU
ELECTRIC PEUGEOT

Află cum să îți încarci vehiculul electric PEUGEOT: stație de încărcare privată sau publică.
 
DESCOPERĂ
BENEFICIILE ELECTRIFICĂRII
Electric by PEUGEOT combină mai multe avantaje: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătorie, tehnologie conectată etc.
 
CONFIGUREAZĂ ONLINE
VEHICULULUI TĂU PEUGEOT
Configurează vehiculul comercial ideal pentru activitatea ta și stabilește o întâlnire cu un consilier.