SARI LA CONȚINUT
CONCEPT CAR
 
 
VIZIUNEA NOASTRĂ  
VIITORUL ESTE MAI BUN PRIN SEDUCȚIE

PEUGEOT este dedicat inovațiilor pentru electrificare și tehnologiilor de pionierat care deschid drumul pentru generația următoare.

 

 

 
 
VIZIUNEA NOASTRĂ
VIITORUL ESTE MAI BUN PRIN SEDUCȚIE
PEUGEOT este dedicat inovațiilor pentru electrificare și tehnologiilor de pionierat care deschid drumul pentru generația următoare.
 
CONCEPT PEUGEOT INCEPTION
Suntem siguri că viitorul este mai bun prin seducție. Și această convingere prinde viață în fiecare aspect al CONCEPTULUI PEUGEOT INCEPTION. Introducerea unui limbaj nou de design radical, a sistemului de control nou bazat pe gesturi cu Hypersquare ca piesă centrală și un habitaclu imersiv, asemănător unui loc de odihnă. Acest concept de autovehicul reimaginează posibilitățile de călătorie prin linii mai clare, plăcere captivantă de a conduce și putere electrică formidabilă.
PEUGEOT E-LEGEND
Tot ce este legat de E-Legend trăiește și respiră inovație. Este mult mai mult decât un coupé compact - este un autovehicul concept care te conduce în viitor cu vervă, dinamism și tehnologie captivantă.
CONCEPT PEUGEOT INSTINCT
Imaginează-ți un autovehicul atât de fin integrat cu viața ta digitală încât parcă face parte din tine. Experiența augmentată la rulare a CONCEPTULUI PEUGEOT INSTINCT este în simbioză cu tine și dorințele tale.
CONCEPT PEUGEOT BOXER 4X4
Peugeot este dedicat explorării unui nou teritoriu - tehnologic și geografic. Această revoluție furtunoasă combină tot ce este mai bun în ambele lumi și oferă un nou început pentru categoria autovehiculelor revoluționare.
 
 
CONDUȘI  
DE INOVAȚIE

CONDUȘI DE INOVAȚIE
 
PEUGEOT este entuziasmat să pună la dispoziție tehnologia de ultimă oră în fiecare zi. PEUGEOT i-Cockpit® simbolizează această dedicare și se află în centrul fiecărui PEUGEOT, oferind control captivant și intuitiv.