SARI LA CONȚINUT
Tehnologia electrică

TEHNOLOGIA VEHICULELOR ELECTRICE

Avantajele rulării 100 % electrice

Cei 5 «zero», pentru confortul călătoriilor

zero zgomot

zero schimbări de trepte de viteză

zero vibrații

zero emisii de CO2 la rulare

zero miros de combustibil

CUM FUNCȚIONEAZĂ VEHICULELE 100 % ELECTRICE?

PLATFORMA e-CMP

Adaptată pentru modelele electrice

Noua platformă modulară CMP (Common Modular Platform) a fost dezvoltată pentru a integra perfect componentele specifice fiecărei energii, fără a compromite performanța vehiculului.

MOTORUL ELECTRIC

Compact și cu capacitate de răspuns imediat la accelerație

Motoarele electrice PEUGEOT permit un condus fără emisii, fluid și silențios și oferă performanțe excepționale la drum.

Motorul electric cu magnet permanent oferă o putere maximă de 100 kW/110 CP și poate atinge un cuplu motor de 260 Nm pentru o plăcere optimă la condus.

Motorul electric este asistat de către:

  • Un invertor, care transformă curentul continuu al bateriei în curent alternativ utilizat de motor. 
  • Un reductor, care înlocuiește cutia de viteze pentru a adapta viteza de rotație a motorului electric la cea a vehiculului. 

BATERIE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Bateria de înaltă tensiune litiu-ion (400 V) este dispozitivul de stocare a energiei electrice integrate. Este amplasată sub podea, fără ca spațiul la bord și volumul portbagajului să fie afectate. Bateria are o capacitate de 50 kWh și o putere maximă de 100 kW pentru o autonomie de până la  340 km WLTPValorile autonomiei și consumului de energie respectă omologarea WLTP. Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). Aceste valori pot să difere în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, cum ar fi viteza, confortul termic de la bordul vehiculului, stilul de condus și termperatura exterioară. Timpul de reîncărcare depinde în special de puterea încărcătorului de bord, a cablului de reîncărcare, precum și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău Peugeot. Află mai multe la adresa https://www.peugeot.com.ro/. Emisii de CO2 (combinat): 0 g în faza de rulare.

Reglarea termică asociată cu circulația lichidului și o pompă de căldură permit o încărcare ultrarapidă, o autonomie optimizată și o durată de viață mai mare.

Pentru ca tu să fii relaxat, bateria are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70 % din capacitatea sa de încărcareÎn cadrul unui contract de mentenanță poate fi pus la dispoziție, la cererea clientului, un certificat privind capacitatea bateriei. Acesta poate facilita revânzarea vehiculului prin certificarea nivelului capacității bateriei.

O EXPERIENȚĂ DE CONDUS ÎMBUNĂTĂȚITĂ

100% electric

FRÂNAREA REGENERATIVĂ

Atunci când activezi modul «Brake», se activează frâna de motor ce permite reîncărcarea bateriei în fazele de decelerare.

3 MODURI DE CONDUS

 

  • Sport:  se concentrează pe performanță și senzațiile de condus.
  • Normal: pentru utilizarea zilnică și confort maxim.
  • Eco: optimizează durata de viață a bateriei
Află mai multe despre universul vehiculelor electrificate