SARI LA CONȚINUT
Noul E-PARTNER

NOUL PEUGEOT E-PARTNER

 

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA

 

De la 31,000 € (i) fără TVA

NOUL

E-PARTNER

 

SEDUCȚIA ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE AFACEREA

 

De la 31,000 € (i) fără TVA
 
 
NOUL PEUGEOT E-PARTNER
NOUL VEHICUL COMERCIAL ELECTRIC PENTRU ORAȘ

Proiectată ca să simplifice ziua de lucru, furgoneta electrică E-PARTNER combină agilitatea, ușurința la parcare și capacitatea mare de încărcare.

Pe lângă faptul că este silențioasă, elegantă și ecologică, este capabilă să acceseze fără constrângeri și zonele urbane restricționate.

 

 
 
NOUL PEUGEOT E-PARTNER
NOUL VEHICUL COMERCIAL ELECTRIC PENTRU ORAȘ
Proiectată ca să simplifice ziua de lucru, furgoneta electrică E-PARTNER combină agilitatea, ușurința la parcare și capacitatea mare de încărcare. Pe lângă faptul că este silențioasă, elegantă și ecologică, este capabilă să acceseze fără constrângeri și zonele urbane restricționate.
 • Autonomie complet electrică: până la 346 km WLTP (i) Autonomie 346 km WLTP cu bateria de 50 kWh. Valorile autonomiei și ale consumului de energie afișate vor fi în conformitate cu procedura de testare WLTP pe baza căreia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară. Timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului din vehicul, de cablul de încărcare și de tipul și puterea stației de încărcare utilizate. Nu ezitați să contactezi dealerul tău pentru mai multe informații  
 • Timp de încărcare: 30 min pentru a recupera 80% din autonomie (i) La o stație publică de încărcare rapidă  
 • Emisii CO2 combinate: 0 g/km
 • Putere: 100 kW (136 hp)
 • Consum de carburant: 6,6 L/100 km(i) Consumul de combustibil al PEUGEOT Partner (l/100 km): 6,6; emisii de CO2 (g/km): 148. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop de comparație. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.   
 • Emisii de CO₂: 148 g/km(i) Consumul de combustibil al PEUGEOT Partner (l/100 km): 6,6; emisii de CO2 (g/km): 148. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop de comparație. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.   
 • Capacitate de încărcare: până la 1.000 kg
 • Volum utilizabil: 6,6 m3
 • Putere: 100 hp (74 kW)
 • Consum de carburant: 5,6 L/100 km(i) Consumul de combustibil al PEUGEOT Partner (l/100 km): 6,6; emisii de CO2 (g/km): 148. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop de comparație. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Emisii de CO₂: 146 g/km(i) Consumul de combustibil al PEUGEOT Partner (l/100 km): 6,6; emisii de CO2 (g/km): 148. Valorile de omologare sunt determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 20 martie 2024. Valorile indicate sunt prezentate în scop de comparație. Valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiunile, temperatura exterioară, stilul de conducere, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
 • Capacitate de încărcare: până la 1.000 kg
 • Volum utilizabil: până la 4,4 m3
 • Putere: 130 hp (96 kW)
 
 
AGILITATE ȘI EFICIENȚĂ PENTRU FIECARE AFACERE  
 
AGILITATE ȘI EFICIENȚĂ PENTRU FIECARE AFACERE 
NOUL DESIGN EXTERIOR, CONFORTUL LUI PEUGEOT I-COCKPIT ECHIPAT CU SERVICII CONECTATE
MODULARITATE MAXIMĂ A CABINEI ȘI A SPAȚIULUI DE ÎNCĂRCARE
MANEVRE SIGURE, CU O VEDERE MAI LARGĂ ÎN JURUL VEHICULULUI
AUTONOMIE ELECTRICĂ PÂNĂ LA 346 KM ŞI ACCES ÎN ZONELE RESTRICŢIONATE
 
 
O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ
Deoarece fiecare meserie are propriile cerințe, PEUGEOT E-PARTNER este disponibil în mai multe versiuni și niveluri de echipare.
Ai o cerere specifică? Este posibilă transformarea și echiparea vehiculului tău.
 
 
 
O GAMĂ PROFESIONALĂ CONSACRATĂ

Deoarece fiecare meserie are propriile cerințe, PEUGEOT E-PARTNER este disponibil în mai multe versiuni și niveluri de echipare. Ai o cerere specifică? Este posibilă transformarea și echiparea vehiculului tău.

 

MODELUL TĂU PEUGEOT E-PARTNER TRANSFORMAT

 

Îţi oferim o gamă completă de transformări prin intermediul partenerilor noștri carosieri.

Furgoneta PEUGEOT E-PARTNER este o bază ideală pentru adaptarea unui vehicul la cerințele tale specifice.

DIMENSIUNI

NOUL PEUGEOT E-PARTNER DIMENSIUNI EXTERIOR

 • Lungime: 4.401 mm – 4.751 mm
 • Lățime(i) Fără oglinzi laterale  : 1.848 mm
 • Înălțime: 1.796 – 1.860 mm

NOUL PEUGEOT E-PARTNER SARCINĂ ȘI VOLUM DE ÎNCĂRCARE

 • Sarcină utilă (standard – lung): 780 kg – 1.000 kg (i) 780 kg la versiunea electrică și 1.000 kg la versiunea termică  
 • Volum util (standard – lung): până la 4.4 m3
 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT PARTNER
Profită de cele mai recente oferte.
 
 
CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU PEUGEOT PARTNER
Profită de cele mai recente oferte.

Motor electric

 

Autonomie: până la 346 km WLTP

Emisii CO2 combinate: 0 g

Încărcare: 30 min pentru a recupera 80% din autonomie

 

Disponibil şi în variantele benzină şi diesel.

Motor benzină

 

Putere: 100 CP (74kW)

Consum de carburant: 6.6 l/100km

Emisii dde CO2:  148 g/km

 

Disponibil şi în variantele diesel şi electric.

 

Motor diesel

 

Putere: 130 CP (96kW)

Consum de carburant: 5.6 l/100km

Emisii de CO2: 146 g/km

 

Disponibil și în versiunile benzină și electric.

 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ
Un spațiu de lucru confortabil și ergonomic, o tehnologie care facilitează activitatea profesională,
PEUGEOT E-PARTNER este vehiculul utilitar potrivit pentru afacerea ta în mediul urban. 
 
EMOȚIE ȘI EXCELENȚĂ
Un spațiu de lucru confortabil și ergonomic, o tehnologie care facilitează activitatea profesională, PEUGEOT E-PARTNER este vehiculul utilitar potrivit pentru afacerea ta în mediul urban.
I-COCKPIT OPTIMIZAT
CHATGPT
ECRAN TACTIL HD DE 10'' 
VOLUM MODULABIL
AUTONOMIE PÂNĂ LA 346 KM
SIETEME DE ASISTARE LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE
I-COCKPIT OPTIMIZAT
CHATGPT
ECRAN TACTIL HD DE 10'' 
VOLUM MODULABIL
AUTONOMIE PÂNĂ LA 346 KM
SIETEME DE ASISTARE LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE

I-COCKPIT OPTIMIZAT

Peugeot i-Cockpit® al noului E-PARTNER a fost complet optimizat.

Volanul său agil și compact este echipat cu noi comenzi care facilitează condusul. În plus, există o autonomie electrică mai mare, un ecran tactil de 10″, plus un instrumentar de bord 100% digital de 10″ care face călătoria mai sigură și mai intuitivă.

Datorită ecranului personalizabil de deasupra volanului, ai la dispoziție toate informațiile esențiale pentru a conduce fără să-ți iei ochii de la drum.

ECRAN TACTIL HD DE 10''

Ecranul tactil de 10″ controlează sistemul audio, navigația conectată TomTom 3D, sistemul de infotainment, PEUGEOT i-Connect și PEUGEOT i-Connect Advanced.

Asistentul vocal OK PEUGEOT îți permite să controlezi principalele funcții în limba ta naturală.

Datorită mufelor USB accesibile, poți să încarci smartphone-ul, astfel încât ești mereu disponibil, chiar și după o zi lungă de muncă.

VOLUM MODULABIL

Compact și agil, PEUGEOT E-PARTNER este disponibil în două dimensiuni: STANDARD 4,40 m (până la 3 locuri) sau LUNG 4,75 m, cu cabină standard sau extinsă (până la 5 locuri).

Oferă o capacitate de încărcare de până la 4,4 m3, o sarcină utilă de până la 780 kg (i) * Până la 780 kg la versiunea electică și până la 1.000 kg în versiunea pe benzină   și o greutate de tractare de până la 750 kg. 

Cu opțiunea unei banchete față cu 3 locuri, PEUGEOT E-PARTNER este echipat cu măsuță de scris și trapă pentru încărcături lungi.

AUTONOMIE PÂNĂ LA 346 KM

Noul PEUGEOT E-PARTNER garantează o deplasare receptivă și fluidă, cu un motor de înaltă performanță, timp de încărcare redus și putere optimă. 

Sistemul de baterii de 50 kWh este instalat în podea, fără reducerea volumului util, și îți permite să ai o autonomie de până la 346 km WLTP.

Noul PEUGEOT E-PARTNER este echipat, de asemenea, cu pompă de căldură pentru îmbunătățirea confortului pasagerilor, precum și pentru creșterea eficienței autonomiei.

SISTEME DE ASISTARE LA RULARE ÎMBUNĂTĂȚITE

Noul E-PARTNER este echipat cu cea mai recentă generație de sisteme cheie de asistare la rulare (i) * Disponibil ca standard, opțional sau indisponibil în funcție de țară.  .

Printre acestea, ACC - sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră asigură menținerea distanței de siguranță față de vehiculul anterior.

Datorită sistemului „Dynamic Surround Vision“, sunt acoperite unghiurile moarte: 2 camere video transmit imagini pe ecranul HD de 9,6" poziționat în locul oglinzii retrovizoare interioare. Obții o vizibilitate exterioară maximă și siguranță sporită.

RĂMÂI CONECTAT
Utilizați serviciile conectate pentru a vă ușura călătoriile și viața de zi cu zi: Connect ONE se concentrează pe siguranță, în timp ce Connect PLUS se concentrează pe confortul la bord și pe optimizarea timpului de transport.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI MODELUL PEUGEOT PARTNER

Descoperă accesoriile noastre esențiale și estetice, special concepute pentru a optimiza confortul și siguranța vehiculului tău comercial PEUGEOT PARTNER.

PODEA ȘI PROTECȚIE LATERALĂ DE LEMN PREMIUM

SUPORT DE ALUMINIU PENTRU VERSIUNEA STANDARD

SUPORTURI DE TUBURI

COVORAȘE DE CAUCIUC

 
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții,
asistență și servicii after sales pentru vehiculul tău de serviciu.
 
SERVICIILE NOASTRE DEDICATE COMPANIILOR
Descoperă ofertele noastre de finanțare, precum și diversele noastre contracte de asigurare, garanții, asistență și servicii after sales pentru vehiculul tău de serviciu.

SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

Muncești în liniște datorită gamei noastre de servicii all-inclusive, inclusiv garanție și întreținere. Beneficiezi de asistență 24/7 și de o soluție de înlocuire în orice situație.

ÎNCHIRIERE PE TERMEN LUNG CU LEASYS

Leasingul pe termen lung îți permite să închiriezi un vehicul pentru o durată și un kilometraj prestabilite, accesând în același timp o gamă largă de servicii asociate.

FINANȚARE PRIN LEASING 

Îți dezvolți afacerea? Alege o plată lunară care poate fi ajustată în funcție de necesitățile tale, cu opțiune de cumpărare la sfârșitul contractului de leasing. 

FINANȚARE CLASICĂ

Această soluție de finanțare simplă îți permite să alegi termenul de rambursare, astfel încât să poți ajusta plățile lunare în funcție de bugetul tău. Vehiculul tău electric poate fi finanțat până la 100% din prețul de achiziție.
 
SEDUCȚIE
Cu o nouă grilă şi siglă PEUGEOT, faruri noi full LED cu 3 gheare și o bară de protecție modernizată,
noul Peugeot E-Partner aduce un stil deosebit afacerii tale. 
 
SEDUCȚIE
Cu o nouă grilă şi siglă PEUGEOT, faruri noi full LED cu 3 gheare și o bară de protecție modernizată, noul Peugeot E-Partner aduce un stil deosebit afacerii tale. 

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 

 
MERGI MAI DEPARTE ELECTRIC

Electromobilitatea de la PEUGEOT nu va mai avea în curând niciun secret pentru tine.

 
ÎNCARCĂ VEHICULUL TĂU ELECTRIC PEUGEOT

Află cum să îți încarci vehiculul electric PEUGEOT: stație de încărcare privată sau publică.
 
 
DESCOPERĂ AVANTAJELE ELECTRIFICĂRII
Electric by PEUGEOT combină mai multe avantaje: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătorie, tehnologie conectată etc.
 
CONFIGUREAZĂ ONLNE VEHICULUL TĂU PEUGEOT
Configurează vehiculul comercial ideal pentru activitatea ta și stabilește o întâlnire cu un consilier.