SARI LA CONȚINUT
Inovații și tehnologii

INOVAȚII ȘI TEHNOLOGII

TOATE INOVAȚIILE ȘI TEHNOLOGIILE PEUGEOT

#Unboring TheFuture

Viitorul industriei auto se scrie chiar acum. Mașinile viitorului sunt deja aici și par să promită un condus lipsit de plăcere, acolo unde doar tehnologia comandă totul. Acest lucru nu este valabil și pentru marca PEUGEOT, unde viitorul va fi unul interesant și plin de inovații. Tehnologia va fi utilizată cu un singur obiectiv: amplificarea senzațiilor și a plăcerii de a conduce. Pregătește-te să descoperi viziunea mărcii Peugeot asupra mașinilor, materializată de conceptul PEUGEOT e-LEGEND și încorporată de motoarele pe benzină PLUG-IN HYBRID. #UnboringTheFuture.
TEHNOLOGIA PLUG-IN HYBRID

Tehnologia plug-in hybrid combină două surse de propulsie: un motor electric și un motor cu combustie internă. Mașinile plug-in hybrid reduc emisiile de CO2 datorită modului de rulare 100% electric, oferind și o reîncărcare rapidă și ușoară a bateriilor pentru călătoriile tale zilnice.

TEHNOLOGIA ELECTRICĂ

Cu motoarele electrice dezvoltate de PEUGEOT te vei putea bucura de călătorii cu emisii zero și de o putere maximă de 100 de kW / 136 de CP. Datorită bateriilor de înaltă tensiune cu litiu-ion (400V), vehiculele noastre electrice pot atinge o autonomie de până la 340 de km (WLTPi).

PEUGEOT I-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit® transformă complet experiența ta de condus. Cu un volan compact, head-up display și un ecran tactil de mari dimensiuni, te bucuri de acces intuitiv și ergonomic la toate comenzile pentru o experiență de condus intensă.

EXPERIENȚA DE CONDUS

La bordul Peugeot-ului tău vei putea utiliza intuitiv tehnologia de ultimă generație care a fost special concepută pentru plăcerea ta de a conduce. Tehnologiile sporesc aderența și manevrabilitatea vehiculului, îți permit să călătorești în siguranță pe drum, să scapi de stresul pornirilor în pantă sau al manevrelor executate la parcare. Peugeot îți oferă o experiență reînnoită la bord.

CONECTIVITATE

Descoperă funcțiile și aplicațiile de ultimă generație dezvoltate de Peugeot, perfect integrate în experiența ta de condus, pentru o mai mare plăcere și siguranță la bord. Concepute fie pentru distracție, pentru informații sau pentru siguranță, aceste instrumente conectate răspund tuturor nevoilor clienților pentru călătorii din ce în ce mai personalizate.

EFICIENȚĂ

Vehiculele Peugeot sunt propulsate de motoare PureTech sau BlueHDi, combinând performanțe ridicate și niveluri reduse de emisii. Descoperă cutiile de viteze automate EAT6Efficient Automatic Transmission 6 (6 trepte) , EAT8Efficient Automatic Transmission 8 (8 trepte)  și e-EAT8Electric Efficient Automatic Transmission 8 (8 trepte) , concepute pentru a optimiza consumul de combustibil și pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus.