SARI LA CONȚINUT
NOUL 508 SW
De la 33,697 € (i) fără TVA, fără Remat 

NOUL PEUGEOT 508 SW

Vârful de gamă shooting brake cu un farmec magnetic.

 

(1) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

(2) Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

De la 33,697 € (i) fără TVA, fără Remat 

 
 
NOUL PEUGEOT 508 SW
NĂSCUT PENTRU A CONDUCE


Întruchiparea break-ului vârf de gamă destinat pentru familie.
Confortul unui cruiser mare, luxul unui break și sportivitatea unui coupé...
Noul break PEUGEOT 508 SW estate este combinația perfectă între plăcerea de a conduce și funcționalitate.
Pregătește-te să experimentezi senzații de condus fără precedent, indiferent dacă alegi versiunea Plug-in Hybrid, benzină sau diesel.
 
 
NOUL PEUGEOT 508 SW
NĂSCUT PENTRU A CONDUCE
Întruchiparea break-ului vârf de gamă destinat pentru familie. Confortul unui cruiser mare, luxul unui break și sportivitatea unui coupé... Noul break PEUGEOT 508 SW estate este combinația perfectă între plăcerea de a conduce și funcționalitate. Pregătește-te să experimentezi senzații de condus fără precedent, indiferent dacă alegi versiunea Plug-in Hybrid, benzină sau diesel.

Autonomie 100% electrică: până la 63 km(i) În așteptarea aprobării - autonomia WLTP a PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID în modul electric, în funcție de finisaj și nivelul echipamentului: 63 km în ciclul de condus pe teren mixt (ciclu combinat în WLTP) și 72 km în ciclul de condus urban (ciclu urban în WLTP). Valori conform ciclului WLTP, conform vehiculelor omologate de la 1 septembrie 2018, actualizate la 23 februarie 2023. Aceste valori sunt afișate în scopuri comparative. Important: autonomia efectivă poate varia foarte mult în funcție de condițiile de utilizare a vehiculului (stil de conducere, viteză, greutate totală etc.), utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire etc.), tipul de anvelope, condițiile de drum, condițiile meteorologice etc.  

Timp de încărcare: 1h40(i) De la o stație de încărcare Wall Box (32A) cu încărcătorul de bord opțional monofazat (7,4 kW)  

Consum combinat de combustibil: 1,2 L/100 km(i) În așteptarea aprobării - CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2 - valorile WLTP: Emisii combinate de CO2 între 26 și 31 (g/km), Consum combinat între 1,2 și 1,4 (l/100 km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizate din 23 februarie 2023. Valorile afișate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: model, opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  

Emisii combinate de CO₂: 26g / km(i) În așteptarea aprobării - CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2 - valorile WLTP: Emisii combinate de CO2 între 26 și 31 (g/km), Consum combinat între 1,2 și 1,4 (l/100 km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi sunt omologate de la 1 septembrie 2018, actualizate din 23 februarie 2023. Valorile afișate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: model, opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  

Putere: PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 (165 kW)

• Consumul combinat: 5.8 L/100km(i) În procesul de omologare - CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2 - valorile WLTP: Consum de combustibil de la 5,8 la 6,3 în ciclu de condus combinat (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: de la 131 la 141 (g/km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate în funcție de tip de la 1 septembrie 2018, actualizate din 23 februarie 2023. Valorile afișate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
• Emisii de CO2 combinate: de la 131g / km(i) În procesul de omologare - CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2 - valorile WLTP: Consum de combustibil de la 5,8 la 6,3 în ciclu de condus combinat (l/100 km) - emisii de CO2 (combinate) WLTP: de la 131 la 141 (g/km). Valorile de omologare sunt determinate în funcție de ciclul de condus combinat WLTP pe baza căruia vehiculele noi au fost omologate în funcție de tip de la 1 septembrie 2018, actualizate din 23 februarie 2023. Valorile afișate sunt în scopuri comparative. Consumul de combustibil și valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite și pot varia în funcție de condițiile de utilizare și de diverși factori, cum ar fi: opțiuni, temperatura ambiantă, stilul de condus, viteza, greutatea totală, utilizarea anumitor echipamente (aer condiționat, încălzire, radio, navigație, lumini etc.), tipul anvelopei, condițiile de drum, condițiile meteorologice externe etc.  
• Putere: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)

 

ORDER YOUR PEUGEOT 508 SW

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
ORDER YOUR PEUGEOT 508 SW
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

 
O ALURĂ MAI RADICALĂ

 
Noul PEUGEOT 508 SW este o mașină elegantă, aerodinamică, care se inspiră din stilurile conceptului classic shooting brake.
Noul design frontal este captivant și dinamic, arătând caracterul puternic al mașinii și noul logo al mărcii. Blocurile optice au semnătura marca PEUGEOT Matrix LED cu efectul celor trei gheare și luminile spate Full LED cu trei gheare se combină pentru a definitiva noul aspect și identitatea mașinii.
 
 
O ALURĂ MAI RADICALĂ
Noul PEUGEOT 508 SW este o mașină elegantă, aerodinamică, care se inspiră din stilurile conceptului classic shooting brake. Noul design frontal este captivant și dinamic, arătând caracterul puternic al mașinii și noul logo al mărcii. Blocurile optice au semnătura marca PEUGEOT Matrix LED cu efectul celor trei gheare și luminile spate Full LED cu trei gheare se combină pentru a definitiva noul aspect și identitatea mașinii.

 
AFIRMĂ-ȚI STILUL
 

Fă o alegere îndrăzneață optând pentru Selenium Grey - una dintre cele 7 culori disponibile.
AFIRMĂ-ȚI STILUL
Fă o alegere îndrăzneață optând pentru Selenium Grey - una dintre cele 7 culori disponibile.

 
EMOȚII LA NIVEL ÎNALT

 
Cu tehnologia sa de ultimă generație, noul break PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid break oferă senzații nelimitate de condus.
 
EMOȚII LA NIVEL ÎNALT
Fă o alegere îndrăzneață optând pentru Selenium Grey - una dintre cele 7 culori disponibile.
PEUGEOT i-COCKPIT®
SUSPENSIE PILOTATĂ
CONDUS ASISTAT
CONFORT IMEDIAT
PEUGEOT i-COCKPIT®
SUSPENSIE PILOTATĂ
CONDUS ASISTAT
CONFORT IMEDIAT

PEUGEOT i-COCKPIT®

Ocupă-ți locul la postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu volan compact, panou digital head-up configurabil, ecran tactil HD de 10" și clapete elegante, ca de pian.

 

Cu tehnologia wireless Mirror Screen(i) * Doar aplicațiile certificate Android Auto™ și Apple CarPlay™ pot funcționa atunci când vehiculul staționează sau când rulează. În timpul condusului anumite funcții ale acestor aplicații pot fi restricționate. Anumite tipuri de conținut care pot fi accesate gratuit pe smartphone-ul tău pot necesita abonament echivalent al aplicației plătite certificate Android Auto™ sau Apple CarPlay™. Funcția de Mirror Screen este operată după caz, prin Android Auto™ (pentru smartphone-urile Android) sau prin Apple CarPlay™ (pentru smartphone-urile iOS), sub rezerva unui plan de telefonie mobilă și internet.  , aplicațiile compatibile pe smartphone-ul tău sunt afișate direct pe ecran.

SUSPENSIE PILOTATĂ

Noul break PEUGEOT 508 SW beneficiază de evoluții tehnologice de ultimă generație. Cu o conducere mai precisă, confort de conducere de vârf și ținuta de drum exemplară întărită de o suspensie pilotată care include 3 moduri(i) Standard, opțional sau indisponibil în funcție de versiune.  :

 

normal, confort și sport, acest break lider de gamă amplifică emoția condusului.

CONDUS ASISTAT

Noul break PEUGEOT 508 SW beneficiază de un sistem complet de condus asistat:

 

 • Condus semi-autonom cu pachetul Drive Assist Plus(i) Dotare standard sau opțională în funcție de model   
 • Asistență la parcare cu 360 Vision(i) Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de model  (i) Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de model  
 • Monitorizarea unghiului mort
 • Vizibilitate pe timp de noapte* pentru o reacție optimizată pe timp de noapte

 

CONFORT IMEDIAT

Atât pe scaunele din ​​față, cât și pe cele din spate, te bucuri de confortul de vârf al noului PEUGEOT 508 SW:

 

 

Plafonul vitrat cu deschidere panoramică(i) Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.  care se extinde spre spate umple întregul interior cu lumină și spațiu

Sistemul Hi-Fi Premium FOCAL®(i) Dotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.   echipat cu 10 difuzoare pentru o experiență senzorială remarcabilă

 

EXCELENȚA PE CARE O MERIȚI
 

Materiale, design, echipamente conectate... Noul break PEUGEOT 508 SW reunește cea mai recentă inovație
PEUGEOT într-un singur pachet sportiv, elegant și inovator.
 
EXCELENȚA PE CARE O MERIȚI
Materiale, design, echipamente conectate... Noul break PEUGEOT 508 SW reunește cea mai recentă inovație PEUGEOT într-un singur pachet sportiv, elegant și inovator.

PURITATEA LINIILOR

Eleganța ușilor fără cadru și noile jante EPHERRA de 18'' însoțesc puritatea liniilor.

 

Pentru aceasta, expertiza în design a fost pusă în slujba esteticii și a calității fără compromis: echilibrul de proporții, finisaje și detalii lucrate cu precizie, astfel încât fiecare element să-și aducă nota de perfecțiune.

FLUIDITATE ȘI EFICIENȚĂ

Noul break PEUGEOT 508 SW este echipat cu cel mai recent motor PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8.

 

Bucură-te de plăcerea de condus 100% electric cu emisii zero de CO2, costuri reduse de întreținere, acces la zonele cu trafic restricționat și eficiență incredibilă.

ECRAN TACTIL HD de 10”

Noul PEUGEOT 508 SW dispune de cel mai recent și avansat sistem de infotainment PEUGEOT i-Connect®.

 

Bucură-te de ecranul tactil HD central de 10" cu funcționalitate multi-fereastră, plus widget-uri și comenzi rapide.

 

Lasă-ți smartphone-ul să se reîncarce(i) Disponibil opțional   sub consolă în timp ce călătorești în liniște cu sistemele de navigație 3D conectate și de recunoaștere a vocii.

 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER

Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish PSE and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.

508 SW ALLURE 

Enjoy the pleasure of a quality design and appreciate the efficiency of the equipment of the Allure finish.

From XXX€/month(i) Personal Contract Purchase Offer available subject to acceptance of the application by CREDIPAR, limited company with capital of 138 517 008 € -317 425 981 RCS Versailles – 2-10 Boulevard de l’Europe 78 300 Poissy - N° ORIAS: 07004921 (www.orias.fr). You are entitled to a statutory cooling-off period. 

After an initial deposit of XXX€(i) Entering into a credit agreement is binding on you and has to be reimbursed. Check your credit eligibility before entering into an agreement. 

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.

With the following equipment : 

 

 • Peugeot Matrix LED Technology
 • Full LED rear lights with new signature and scrolling indicators
 • Front & rear parking aids with HD reversing camera
 • Peugeot i-Connect Advanced with wireless Mirror Screen

 

Available in petrol, diesel or plug-in hybrid version

508 SW GT

Let yourself be seduced by the distinctive elegance and the high-end technologies of the GT finish.

From XXX€/month(i) Personal Contract Purchase Offer available subject to acceptance of the application by CREDIPAR, limited company with capital of 138 517 008 € -317 425 981 RCS Versailles – 2-10 Boulevard de l’Europe 78 300 Poissy - N° ORIAS: 07004921 (www.orias.fr). You are entitled to a statutory cooling-off period. 

After a first deposit of XXX€(i) Entering into a credit agreement is binding on you and has to be reimbursed. Check your credit eligibility before entering into an agreement. 

 

All of the advantages of your point of sale from your living room: step-by-step assistance, delivery anywhere in France and 14 days to change your mind.

In addition to ALLURE equipment :

 

 • Front grille with body colour hot stamping and shiny black skid
 • 18” diamond-cut Epherra wheels (Orbital Black)
 • Visiopark 2 (HD front camera)
 • Perforated grain leather steering wheel with new emblem & GT badge

 

Available in petrol, diesel or plug-in hybrid version

 

 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE
 
 
WHY BUY YOUR CAR ONLINE

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI

EXTERIOR DIMENSIONS OF PEUGEOT 508 SW

Un break vârf de gamă din toate unghiurile high-end, din față până în spate.

Lungime: 4778 mm

Lățime(i) Fără oglinzi retrovizoare.  : 1859 mm

Înălțime: 1420 mm

INTERIOR DIMENSIONS OF PEUGEOT 508 SW

În interiorul noului PEUGEOT 508 SW vei găsi tot confortul și spațiul unui break.

 

Față (Rândul 1)

Lățimea la coate: 1455 mm

Înălțime la cap: 881 mm

 

Spate (Rând 2)

Lățimea la coate: 1413 mm

Spațiu pentru picioare: 250 mm

VOLUM PORTBAGAJ LA PEUGEOT 508 SW

Portbagajul noului PEUGEOT 508 SW este extrem de spațios și foarte practic.

 

Transformă 530L în 1780L prin rabatarea banchetei din spate.

PEUGEOT 508 SW PENTRU COMPANII

 

Ești reprezentantul unei companii? Și nu ai o secundă pentru tine? Profită de toate serviciile noastre dedicate. Configurează modelul tău PEUGEOT 508 sau fă o programare la service pentru vehiculului tău direct de la birou.

Pentru că între profesioniști, ne înțelegem rapid și, mai presus de toate, foarte bine.

 
FĂCÂND UN PAS MAI DEPARTE

Ești pe cale să afli totul despre reîncărcarea modelului tău PEUGEOT Hybrid.

 
FĂCÂND UN PAS MAI DEPARTE

You're about to learn everything about recharging your PEUGEOT Hybrid

 
REÎNCĂRCAREA MODELULUI
TĂU PLUG-IN HYBRID

 
Cum să-ți încarci vehiculul tău PEUGEOT Plug-In Hybrid: încărcare la domiciliu și încărcare publică.
 
DESCOPERĂ BENEFICIILE
CONDUSULUI ELECTRIC
PEUGEOT electric înseamnă tehnologie de ultimă generație, inclusiv: încărcare rapidă, optimizarea autonomiei în funcție de călătoriile tale și tehnologie conectată...