SARI LA CONȚINUT
Serviciile conectate

SERVICII CONECTATE

O EXPERIENȚĂ DE CONECTIVITATE COMPLETĂ

SERVICIILE CONECTATE PEUGEOT : NAVIGAȚIE, TELEMENTENANȚĂ, SIGURANȚĂ

NAVIGAȚIE 3D CONECTATĂ

O EXPERIENȚĂ COMPLETĂ DE NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Grație soluției conectate oferite de Peugeot, călătorești în deplină relaxare cu tehnologia optimizată de navigație în timp real, ești alertat cu privire la zonele cu risc și beneficiezi de oferta suplimentară TomTom Services.

ACTUALIZAREA HĂRȚILOR

Datorită actualizării hărții, se ține cont de evoluțiile rețelei rutiere și se optimizează traseele. Cu tehnologia Over the AirDisponibila pe anumite modele, beneficiezi de o versiune actualizata in timp real, inclusa odata cu achizitionarea vehiculului tău.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Grație aplicației MyPeugeot, gestionezi încărcarea și precondiționarea termică a vehiculului tău electrificat.

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO

Cele mai populare aplicații te însoțesc zilnic, chiar și în timpul călătoriilor cu mașina.

BLUETOOTH®

Bluetooth® îti permite sa utilizezi telefonul la volan în deplină siguranță. De pe ecranul masinii, poti efectua apeluri sau poti asculta muzica preferata.

APLICAȚIA MYPEUGEOT

RĂMÂI CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

Aplicația MyPeugeot®Cu condiția de a avea acces la o rețea de date mobile și disponibilă în funcție de piață, gratuită și indispensabilă îți oferă libertatea de a gestiona vehiculul tău. Gestionezi în timp real consumul, cerințele de întreținere ale vehiculului tău, ai acces la documentația necesară cu privire la vehiculul tău și supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul vehiculului tăuDotare disponibilă pentru vehiculele electrice și plug-in hybrid .