UTILITARE ELECTRICE PEUGEOT

GAMĂ ELECTRIFICATĂ ÎN SLUJBA MOBILITĂȚII ȘI CONFORTULUI

Gama de utilitare electrice PEUGEOT îți oferă o mare varietate de opțiuni atunci când vine vorba de susținerea afacerii tale, fie că ai nevoie de transport zilnic pentru mărfuri de mici dimensiuni sau de livrări pe distanțe lungi.

Ai astfel posibilitatea de a alege o motorizare complet electrică pentru toată gama noastră de utilitare, cu o autonomie de rulare de până la 330 de km (WLTP).

Când vine vorba de tehnologie, nu vei rămâne în urmă, deoarece gama noastră de utilitare electrice poate fi echipată cu cele mai recente sisteme de asistență și confort, de la Navigație Conectată 3D și Control la distanță, tehnologii de siguranță și până la prize de încărcare USB.

GAMA DE VEHICULE UTILITARE 100% ELECTRICE

Peugeot e-Partner

PEUGEOT E-PARTNER

UTILITARA COMPACTĂ

Votat "Van of the Year 2022" în cadrul What Car? Van and Commercial Vehicle Awards, noul PEUGEOT e-Partner poate transporta o sarcină utilă de până la 800 kg și oferă o capacitate de remorcare de până la 750 kg.

Autoutilitara electrică e-PARTNER oferă toate punctele forte ale modelului PARTNER atunci când vine vorba de susținerea afacerii tale și de satisfacerea tuturor nevoilor tale.

Experiența de condus 100% electrică oferă senzații noi, fără compromisuri asupra beneficiilor, susținute de o autonomie de până la 275 de km (WLTP). Bateria sa poate reîncărca în doar 30 de minute până la un nivel de 80%.

Peugeot e-Expert

PEUGEOT E-EXPERT

UTILITARA CE VINE  ÎN ÎNTÂMPINAREA NEVOILOR TALE

PEUGEOT e-Expert, încununat cu distincțiile "Van of the Year 2021" și "Green Award 2021", este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.226 kg și să remorcheze până la 1.000 kg.

Noul PEUGEOT e-Expert oferă toate punctele forte ale modelului Expert în ceea ce privește simplificarea activităților profesionale și satisfacerea tuturor nevoilor.

Poți astfel valoriza la maximum activitățile tale cotidiene, grație autonomiei de până la 330 de km (WLTP) și timpului de încărcare redus.

Peugeot e-Boxer

PEUGEOT E-BOXER

UTILITARA PLURIVALENTĂ

Descoperă noul PEUGEOT e-Boxer ce păstrează calitățile modelului PEUGEOT Boxer, cu toate avantajele unui motor electric.

O raritate pe segmentul său, versiunea electrică a modelului PEUGEOT Boxer este disponibilă în caroserie șasiu cabină simplă, șasiu cabină dublă și platou cabină pentru transformări care răspund tuturor nevoilor profesioniștilor.

Noul PEUGEOT e-BOXER complet electric este disponibil pentru comandă, cu un volum de încărcare identic cu cel oferit de versiunea termic și o sarcină utilă de până la 1.150 kg.