NOILE PEUGEOT 308 SW & 308 SW HYBRID
NOILE PEUGEOT 308 SW & 308 SW HYBRID

NOUA IDENTITATE PEUGEOT

Scapă de stereotipuri și bucură-te de fiecare moment petrecut la volanul noului PEUGEOT 308 SW.
Lasă-te inspirat de stilul său nonconformist și expresiv, de noile sale tehnologii concepute pentru a-ți spori calitatea timpului petrecut la bord.
Grație angajamentul PEUGEOT Power of Choicei, ai libertatea de a alege noul tău PEUGEOT 308 SW echipat cu motorizări eficiente pe benzină, diesel sau Plug-in Hybrid.

DESIGN

INTENSE SW, INFLUENCED BY NO-ONE*

/image/32/2/peugeot-308swphev-2106styp-015-ndp.794322.jpg

* Un SW intens, neinfluențat de nimeni și de nimic.

Afișând noua emblemă a mărcii, cu Leul plasat în centrul noii sale grile verticale a radiatorului, noul break PEUGEOT 308 SW se prezintă într-o ipostază puternică, întărită de capota extinsă și un parbrizul plonjat spre înapoi.
Proporțiile sale îndrăznețe, stilul expresiv și designul clar și senzual dezvăluie o personalitate asertivă și unică, sfidând stereotipurile fără a sacrifica latura practică și modularitatea.
Sugerând o construcție compactă și generoasă, silueta sa elegantă desenează linii atletice și feline, evidențiate elegant de accente cromate, o semnătură luminoasă rafinată și noua emblemă a Leului.

/image/32/3/peugeot-308swphev-2106styp-101-ndp.794323.jpg

BLOCURI OPTICE ELEGANTE

Afișând semnătura luminoasă reproiectată a mărcii, cu blocuri optice rafinate, noul break 308 SW oferă faruri full LEDi, inclusiv tehnologia PEUGEOT Matrix LEDi, pentru a facilita condusul pe timp de noapte.

Luminile de zi asociate în formă de lamăi intensifică aspectul felin al noului tău PEUGEOT 308 SW.

/image/32/4/peugeot-308swphev-2106styp-102-ndp.794324.jpg

PROFIL & VOLUME DE ÎNCĂRCARE

Profilul atletic și distins al noului break compact PEUGEOT 308 SW prezintă linii aerodinamice și un spate muscular care sugerează oferta generoasă de spațiu pentru portbagaji.

Hayonul cu sistem hands-freei îți permite să deschizi și să închizi capacul portbagajului motorizat printr-o mișcare simplă a piciorului pentru un acces ușor.

Barele elegante de acoperiș vopsite în negru luciosi sporesc fluiditatea stilului dedicat caroseriei mai lungi.

/image/32/8/peugeot-308swphev-2106styp-122-ndp.794328.jpg

TRAPĂ CU DESCHIDERE

Pentru a transforma fiecare drum într-o călătorie memorabilă, noul break PEUGEOT 308 SW este dotat cu o trapa cu deschiderei care-ți permite să profiți la maximum de lumină și de priveliștile pe lângă care călătorești.

/image/32/6/peugeot-308swphev-2106styp-109-ndp.794326.jpg

NOUA EMBLEMĂ PEUGEOT

Oferind un aspect contemporan siluetei sale carismatice, noua emblemă neagră și argintie, decorată cu legendarul cap de leu este afișată pe grila radiatorului, barele de protecție fațăi și în partea din spate.

Emblema semnifică dorința de calitate și atemporalitate, afirmând în același timp cei 210 ani de istorie și inventivitate ai mărcii, servind clienții care caută o experiență tot mai bogată la bord.

/image/32/5/peugeot-308swphev-2106styp-105-ndp.794325.jpg

PARTEA DIN SPATE

În partea din spate, blocurile optice 3D Full LED cu semnătura ghearelor de leui marchează caracterul tehnologic și modern al noului break PEUGEOT 308 SW.

Integrate perfect, acestea accentuează forța estetică a părții din spate, a cărui aerodinamică a fost optimizată printr-o linie de acoperiș coborâtă și un habitaclu aliniat pe linia bosajelor roților.

O gamă largă de jante din aliaj echipate cu anvelope de clasă A și A+i, selectate pentru eficiența și performanța rutieră de vârf, confirmă caracterul atletic al noului model PEUGEOT 308 SW.

LA VOLAN

TECHNO-SPIRIT, PENTRU O EXPERIENȚĂ INTUITIVĂ ȘI CAPTIVANTĂ*

/image/32/9/driving-position-femme-rvb-ndp.794329.jpg

* Spirit tehnologic, pentru o experiență intuitivă și captivantă la bord

Preia comenzile noului PEUGEOT i-Cockpit®, ușor de utilizat, intuitiv și ultraconectat.
O caracteristică emblematică a mărcii în ceea ce privește siguranța și calitatea vieții la bord, PEUGEOT i-Cockpit® a fost complet reproiectat pentru a oferi șoferului și tuturor pasagerilor ergonomie, design și tehnologie îmbunătățite.
Echipat cu un nou volan încălzit compact, ultra-manevrabili, un afișaj digital de tip head-up și cu un ecran tactil central echipat cu noul sistem inovator de infotainment PEUGEOT i-Connect, acesta oferă tuturor o experiență unică la bord, personalizabilă în funcție de nevoi și dorințe.

/image/33/5/peugeot-308phev-2103styp-233-ndp.794335.jpg

REINVENTĂM CONECTIVITATEA LA BORD

O adevărată inovație în materie de conectivitate la bord, noul ecran tactil capacitiv HD de 10”, echipat cu noua tehnologie de infotainment PEUGEOT i-Connect, oferă o experiență cu adevărat personalizată datorită:

 • interfeței de utilizator tip smartphonei
 • afișajului cu mai multe ferestrei,
 • gestionării profiluluii,
 • funcției fără fir Mirrorscreeni
 • posibilității de conectare simultană a până la două smartphone-uri, prin Bluetoothi,
 • noului PEUGEOT i-toggles, programabil cu acțiuni utilizate frecventi

Călătorești fără stres cu ajutorul navigației conectatei cu recunoaștere vocală, inclusiv actualizarea automată „over the air” a hărților TomTom® și trafic în timp real și zone de pericol by TomTom Servicesi.

/image/33/2/peugeot-308phev-2103styp-231-ndp.794332.jpg

INSTRUMENTAR DE BORD DE TIP HEAD-UP

Datorită afișajului digital de tip head-up cu diagonala de 10", informațiile utile sunt afișate la îndemână, fără a fi nevoie să-ție iei privirea de la drum. Noul volan compact ultra-manevrabil este echipat cu comenzii pentru a configura conținutul și modul de afișare a ecranului instrumentarului și a ecranului central.

Pe nivelul de echipare GT, afișajul digital 3D acordă prioritate celor mai importante informații, afișându-le în prim plan, ca o hologramă, pentru o mai bună lizibilitate.

/image/33/6/peugeot-308phev-2103styp-237-ndp.794336.jpg

NOUA CONSOLĂ CENTRALĂ

Noua consolă centrală, cu un design foarte elegant și ușor de utilizat, încorporează un nou sistem de comandă al cutiei de viteze automate EAT8i cu 8 trepte, precum și un nou sistem de climatizare mai eficient și mai compact.

Toate comenzile dinamice ale vehiculului sunt poziționate la îndemână, pe partea șoferului.

Fără un schimbător vizibili, consola oferă mai mult spațiu de stocarei, precum și o zonă dedicată pentru încărcarea fără firi a smartphone-ului tău.

/image/33/7/peugeot-308swphev-2106styp-119-ndp.794337.jpg

CONFORT INTERIOR

Noul PEUGEOT 308 SW, mai lung și mai puțin înalt, a fost reproiectat inteligent pentru a oferi cel mai bun compromis între latura practică și spațiul interior pentru toți pasagerii.

Așezat confortabil pe scaunele din față etichetate AGRi încălzitei și cu funcție de masaji, poți admira calitatea finisajelor și frumusețea materialelor selectate pentru decorarea interiorului, dar și alte elementelei, cum ar fi țesătura modernă pentru tapițeria scaunelor, tehnica tricotajului, Alcantara®, pielea în relief sau pielea Nappa colorată.

/image/33/3/peugeot-308phev-2103styp-232-ndp.794333.jpg

DINCOLO DE STAREA DE BINE

Respiri, simți, savurezi...

Calitatea și filtrarea aerului din habitaclu sunt asigurate cu sistemul Clean Cabini.

Poți selecta ambianța dintre cele opt opțiuni de iluminarei, în funcție de preferințe și dispoziție.

Nu în cele din urmă, te bucuri de calitatea sistemului de sunet high-end Focal® Hi-Fii, echipat cu 10 difuzoare, un nou amplificator pe 12 canale și procesare digitală a sunetului ARKAMYS, pentru plăcerea de a asculta sunet pur și sofisticat.

PUTEREA DE A ALEGE

PERFECT FIT*

/image/33/9/peugeot-308swphev-2106styp-018-ndp.794339.jpg

LIBERTATEA ALEGERII

*Perfect adaptat

Lasă-te sedus de noul PEUGEOT 308 SW și acordă-ți libertatea de a alege motorul care ți se potrivește:

 • Cu modelul Plug-in Hybrid, te bucuri de libertatea de a călători oriunde dorești, inclusiv în zone cu trafic restricționat.
 • La versiunile cu motorizare termică, poți alege dintre motoarele EURO6 pe benzină sau diesel puternice și eficiente, toate echipate cu funcția Stop & Start.
/image/33/8/p52-elbdeck-freestyle-12917-ndp.794338.jpg

SERVICII CE FACILITEAZĂ TRANZIȚIA ENERGETICĂ

Simplifică-ți modul de a călători și gestionarea vehiculului tău Plug-in Hybrid cu ajutorul serviciilor special concepute pentru a-ți facilita tranziția energetică: PEUGEOT Easy-Chargei și PEUGEOT Easy-Carei.

Călătorești în deplină liniște sufletească cu aplicația gratuită MyPeugeot, care-ți permite să gestionezi de la distanță încărcarea sau să setazi în prealabil temperatura de la interiorul noului tău PEUGEOT 308 SW.

TEHNOLOGIE

DRIVING PLEASURE, MORE THAN EVER*

/image/34/9/peugeot-308swphev-2021-019-fr.794349.jpg

* Plăcerea de a conduce, mai intensă ca niciodată

Bucură-te de manevrabilitate, ușurință și plăcere de a conduce la volanul noului break compact PEUGEOT 308 SW.
Lasă-te ghidat spre conducere semi-autonomă, datorită combinației de control automat al vitezei de croazierăi cu funcția Stop and Goi și a sistemului activ de asistență la păstrarea benzii de circulației.

Pentru a spori siguranța și confortul, un număr mare de sisteme de asistență la condus și de manevrare de ultimă generație sunt disponibile, împreună cu echipamente noi, inclusiv:

 • Noua cameră pentru marșarier HD 180°i
 • Asistența la parcare la 360 ° cu patru camerei
 • Monitorizarea unghiului mort pe o distanță mai lungăi
/image/34/0/p52-elbdeck-interior-freestyle-10531-ndp.794340.jpg

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA

Pentru a păstra durata de viață a bateriei utilizate de noul tău PEUGEOT 308 SW HYBRID și pentru a-ți personaliza în continuare felul de a conduce, poți selecta modurile de rulare care se potrivesc călătoriei sau preferințelor tale:

 • Electric: îți permite să conduci în mod complet electrici, cu o viteză de până la 135 km/h.
 • Hybrid: îți permite să optimizezi consumul de energie alternând între rularea electrică și cea pe benzină/diesel.
 • Sport: valorifică toată puterea motorului pe benzină/diesel și a motorului electric pentru performanțe dinamice maxime.
/image/34/2/peugeot-308phev-2103styp-234-ndp.794342.jpg

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Sistemul de frânare regenerativă al noului PEUGEOT 308 SW HYBRID permite recuperarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării atunci când piciorul este ridicat de pe acceleratori.
Această acțiune permite șoferului să reîncarce parțial bateria de înaltă tensiune și să mărească autonomia electrică a vehiculului.

Funcția Brake poate fi activată prin intermediul comenzii plasate pe consola centrală pe partea șoferului, pentru a permite vehiculului să decelereze fără a fi apăsată pedala de frână. Acționând ca o frână de motor, aceasta ajută la încărcarea bateriei.

/image/34/1/peugeot-308phev-504-fr-ndp.794341.jpg

BATERIE LI-ION (240-400 V)

Durata de viață a bateriei în modul complet electric îți permite să călătorești până la 60 de km (WLTP)i

 • Capacitatea bateriei este de 12,4 kWh.
 • Bateria de înaltă tensiune se află sub bancheta spate, fără a afecta spațiul sau volumul portbagajului.

Funcția „e-SAVE” permite șoferilor să asigure o rezervă de energie electrică pentru a fi utilizată oricând doresc pe timpul călătoriilor, în special în așteptarea unei zone cu trafic restricționat.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

INFORMAȚII TEHNICE

/image/34/5/peugeot-308swphev-2106styp-017-ndp.794345.jpg

MOTORIZĂRI PLUG-IN HYBRID

Motorul HYBRID 225 e-EAT8 combină:

 • Un motor PureTech de 180 CP (132 kW)i
 • Un motor electric de 81 kW
 • O cutie de viteze automată electrică cu opt trepte e-EAT8

Motorul HYBRID 180 e-EAT8 combină:

 • Un motor PureTech de 150 CP (110 kW)i
 • Un motor electric de 81 kW
 • O cutie de viteze automată electrică cu opt trepte e-EAT8

Bateria electrică de 12,4 kWh oferă o autonomie 100% electrică de până la 60 de km WLTPi

/image/34/4/peugeot-308swphev-2106styp-012-ndp.794344.jpg

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

Durata de viață a bateriei Li-ion a noului PEUGEOT 308 SW HYBRID îți permite să parcurgi până la 60 de km în modul Electric, conform protocolului de certificare WLTPi.

Timpii de încărcare eștimați pentru PEUGEOT 308 SW HYBRID:

 • 1 oră 55 de minute folosind un Wall Box (32 A) 7,4 kWi
 • 3 ore 50 min folosind o priză ranforsată (16 A)i
 • 7 ore 5 minute folosind o priză standard (8 A)i
/image/34/3/peugeot-308sw-2106styp-013-ndp.794343.jpg

MOTOARE CU COMBUSTIE INTERNĂ

Trei motoare pe benzinăi, în 3 cilindri, de 1,2 L:

 • PureTech 110 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S EAT8i.

Două motoare dieseli, în 4 cilindri, de 1,5 L:

 • BlueHdi 130 S&S BVM6,
 • BlueHdi 130 S&S EAT8i

Aceste motoare pe benzină sau diesel EURO6i de ultimă generație cu emisii reduse de CO2, echipate cu tehnologia Stop & Start, oferă economie de combustibil, plăcere de condus și performanțe superioare.

DIMENSIUNILE NOULUI PEUGEOT 308 SW

/image/34/6/peugeot-308swphev-2106tech-a-ndp.794346.jpg

DIMENSIUNI EXTERIOARE

 • Lungime: 4636 mm
 • Lățimei: 1852 mm
 • Înălțime: 1442 mm
/image/34/7/peugeot-308swphev-2106tech-b-ndp.794347.jpg

DIMENSIUNI INTERIOARE

Față (rând 1)

 • Spațiu pentru cot: 1443 mm
 • Înălțime bust 14°: 891 mm

Spate (rând 2)

 • Spațiu pentru cot: 1414 mm
 • Spațiu pentru genunchi: 129 mm

/image/34/8/peugeot-308swphev-2106tech-c-ndp.794348.jpg

DIMENSIUNI PORTBAGAJ

 • 608 litri cu scaunele spate ridicate
 • până la 1.634 litri cu scaunele spate rabatate
 • Impactul poziționării bateriei PLug-in Hybrid = -60 litri

GALERIE FOTO