Configurator noul Peugeot 308 SW

Personalizeaza noul nostru SW compact

CONFIGUREAZĂ NOUL TĂU PEUGEOT 308 SW

Ești interesat de noul Peugeot 308 SW HYBRID sau de noul Peugeot 308 SW? Personalizează-l cu ajutorul configuratorului Peugeot: alege nivelul de echipare, motorizarea, culoarea, dotările opționale și imaginează-te la volanul viitorului tău SW compact reîncărcabil!

DESCOPERĂ VERSIUNILE DISPONIBILE

Noul Peugeot 308 SW este disponibil în următoarele niveluri de echipare: Active Pack, Allure, Allure Pack, GT și GT Pack, atât pentru versiunea termică, cât și pentru cea plug-in hybrid.

ALEGE MOTORIZAREA

În funcție de versiunea aleasă, poți alege apoi motorul care ți se potrivește cel mai bine. Optează pentru un motor plug-in hybrid dacă nivelul de echipare selectat o permite. În rest, motoarele Puretech 110/130 sau BlueHDi 130 echipate cu Stop & Start sunt și ele disponibile dacă alegi un motor cu combustie internă.

DESIGN ȘI TEHNOLOGII ADAPTATE

În funcție de versiunea aleasă îți stau la dispozitie si diferite dotări standard sau opționale, in special din punct de vedere al designului. dar si al tehnologiei.

Din punct de vedere al designului, există diferențe notabile în ceea ce privește jantele, volanul, farurile ultracompacte Full LED precum și finisajele prezente pe planșa de bord în special.

În ceea ce privește tehnologiile, în funcție de versiunea pe care o alegi, vor fi incluse câteva tehnologii de bază precum Peugeot i-Cockpit 3D, sistemul de navigație 3D, Peugeot Drive Assist și altele.

DIMENSIUNILE NOULUI PEUGEOT 308 SW

Noul nostru SW măsoară 2062 mm în lățime, cu o lungime de 4636 mm și o înălțime de 1044 mm. Capacitatea portbagajului variază de la 608 litri la 1634 litri.

Aceste dimensiuni sunt comune tuturor versiunilor.