Configurator noul Peugeot 308

Personalizează noul tău Peugeot 308

Ești interesat de noile Peugeot 308 sau Peugeot 308 HYBRID? Personalizează-ți modelul dorit cu ajutorul configuratorului Peugeot: alege nivelul de echipare, motorul, culoarea, dotările și imaginează-te la volanul viitorului tău sedan compact!

DESCOPERĂ VERSIUNILE DISPONIBILE

Noul Peugeot 308 este disponibil în următoarele versiuni: Active Pack, Allure, Allure Pack, GT și GT Pack pentru versiunile plug-in hybrid și termice.

ALEGE-ȚI MOTORUL

În funcție de versiunea aleasă, poți alege apoi motorul care ți se potrivește cel mai bine. Optează pentru o motorizare plug-in hybrid dacă nivelul de echipare selectat îți permite acest lucru. Motoarele Puretech 110/130 sau BlueHDi 130 echipate cu Stop&Start sunt disponibile și dacă dorești un motor termic.

DESIGN ȘI TEHNOLOGII ADAPTATE

In functie de varianta aleasa iti stau la dispozitie si diferite dotări opționale, atât din punctul de vedere al designului, dar si din punctul de vedere al tehnologiilor.

În ceea ce privește designul, diferențele sunt sesizabile în ceea ce privește jantele, volanul, farurile Full LED ultracompacte și finisajele de pe planșa de bord.

În ceea ce privește tehnologiile, în funcție de versiunea pe care o alegi, vor fi incluse câteva tehnologii de bază precum Peugeot i-Cockpit 3D, sistemul de navigație 3D, Peugeot Drive Assist și altele.

DIMENSIUNILE NOULUI PEUGEOT 308

Acesta măsoară 2062 mm în lățime (cu oglinzile laterale deschise), are o lungime de 4370 mm și o înălțime de 1440 mm. Capacitatea portbagajului este de 412 litri.

Aceste dimensiuni sunt identice tuturor versiunilor de motorizare.