/image/44/3/header-2-508perfo-2009rc-012.737443.jpg
/image/44/2/headersmartphone-508perfo-2009rc-012.737442.jpg

508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

NOILE 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED
NOILE 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

PIONEERING PERFORMANCE AGAIN

360 hp - 520 Nm
Putere totală - Cuplu motor maxim

5,2 secunde
de la 0 la 100 km/h

46 g/km de CO2 
Emisii CO2  (WLTP) - regim mixt

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT.
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

DESIGN

FULL SENSATION EXPERIENCE*

*O experiență plină de senzații.
Experimentează o estetică dictată de eficiență.
Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED adoptă o postură puternică și impunătoare, amplificată de o bară de protecție distinctivă, un sub-cadru fix și un ecartament lățit pentru a găzdui noile jante specifice din aliaj de 20 inch.
Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare, aripioare verticale și alte elemente aerodinamice accentuează eficiența genelor lor dinamice. Fluiditatea liniilor elegante și curate este pusă în valoare de noua nuanță „Gris Selenium”, subtil perlată, ce contrastează cu inserțiile de culoare „Kryptonite”, pentru o notă energizantă.

BLOCURILE OPTICE FATĂ

508 PSE - Design

SEMNĂTURA KRYPTONITE

508 PSE - Design

PRIZELE DE AER

508 PSE - Design

O GRILĂ EMBLEMATICĂ

508 PSE - Design

JANTELE DE 20 INCH

508 PSE - Design

PARTEA DIN SPATE

508 PSE - Design

BLOCURILE OPTICE FATĂ

Pentru a îmbunătăți confortul vizual pe timp de zi, dar și pe timp de noapte, semnătură luminoasă specifică mărcii este formată din blocuri optice Full LED cu reglare automată a înălțimiii, semnalizatoare de direcție cu LED și iluminare statică în viraje.

Poți să vezi și să te faci văzut în permanență, pentru condiții de condus și siguranță optimizate.

SEMNĂTURA KRYPTONITE

Simbol al preciziei, modernității și eficienței ce caracterizează gama PEUGEOT SPORT ENGINEERED, semnătura celor 3 gheare specifică mărcii adoptă nuanța Kryptonite pe inserțiile geamului custode al berlinei și pe aripile față ale versiunii SW.

Aceasta reprezintă expertiza în proiectarea gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED în serviciul unei estetici și unei calități fără compromis: echilibrul proporțiilor, finisajelor și liniilor lucrate cu atenție, pentru ca fiecare detaliu să contribuie la tușa sa de perfecțiune.

Eleganța portierelor fără cadru este o descriere perfectă a căutării purității liniilor noilor 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

PRIZELE DE AER

Prizele de aer de mari dimensiuni specifice evidențiate în nuanța Kryptonite, fac parte din elementele grafice și aerodinamice ce echipează noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED și asigură o răcire mai bună a motorului, accentuând în același timp caracterul puternic și asertiv al noilor 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Prizele de aer accentuează aspectul atletic al caroseriei joase cu capotă alungită și partea față verticală.

O GRILĂ EMBLEMATICĂ

Cu margini fin delimitate, noua grilă neagră cu Leul „Dark Chrome” este echipată cu lamele plutitoare ascuțite care canalizează fluxurile de aer.

Grila emblematică poartă simbolul „508” cu aspect negru satinat și cele 3 gheare în nuanța Kryptonite, ce simbolizează eficiența și performanța.

Un temperament asertiv.

JANTELE DE 20 INCH

Coborârea barei de protecție prin adăugarea de noi elemente pune în valoare noile jante din aliaj de 20 inch lăcuite Black Mist, ideal amplasate cât mai aproape de caroserie grație unui ecartament mai lat.

Atribut estetic și tehnologic special dezvoltat pentru noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED, noile jante sunt echipate cu anvelope de înaltă performanță Michelin Pilot Sport 4S.

Etrierele frânelor față cu 4 pistoane în nuanță Kryptonite sunt montate pe discuri ventilate de diametru mare pentru o putere de frânare optimă și de lungă durată.

 

PARTEA DIN SPATE

În partea din spate, bandoul negru lucios ce se întinde pe întreaga lățime pune în valoare farurile 3D Full LED cu semnătura celor trei gheare și animația exclusivă ce se activează la închiderea sau deschiderea ușilor. Luminozitatea este reglată în mod automat pentru a se adapta la condițiile de luminozitate, garantând o vizibilitate mai bună.

Pe ambele părți ale difuzorului perfect integrat, evacuarea neagră cu tratament electrolitici, specifică gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED, exprimă puterea celor 360 cai putere.


LA VOLAN

PLĂCERE ȘI SENZATII LA CONDUS

Amplifică arta condusului și călătoriilor la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.
Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ți iei ochii de la drum grație noului instrumentar de tip head-up ce afișează informațiile utile la condus direct în raza vizuală a conducătorului auto.
Poți sa încarcii smartphone-ul pe consola centrală și să călătorești în deplină relaxare cu navigația 3D conectată cu comandă vocală, grație serviciilor TomTom® ce afișează în timp real toate evenimentele esențiale la condusi.

/image/45/2/peugeot-508perfo-2009styp-134.737452.jpg

ECRAN TACTIL HD NOU DE MARI DIMENSIUNI

Conduci și comunici rămânând concentrat asupra drumului, grație interfețelor amplasate în mod inteligent la îndemâna ochilor și degetelor.

Echipat cu grafică specifică gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED, instrumentarul de bord de tip head-up de 12.3 inch și ecranul tactil de mari dimensiuni de 10 inch pot fi personalizate pentru a vizualiza turometrul motorului sau fluxurile de energie și pentru a monitoriza mai bine starea motorului.

În modul Sport, interfața integrează un sistem sonor digital de amplificare a sunetul motorului, ce potențează ambianța sportivă de la bord.

508 PSE - Interior

SISTEM DE SUNET Hi-Fi PREMIUM FOCAL®

Apreciază sunetul de înaltă fdelitate produs de sistemul Hi-Fi FOCAL® Premiumi.

Acesta oferă o redare a sunetului pe cât de pură, pe atât de detaliată, pentru cei mai pretențioși audiofili.

Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și un subwooferi - așezate în habitaclu - redau o paletă muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind limitele experiențelor obișnuite Hi-Fi de la bordul unui automobil.

508 PSE - Interior

SCAUNE “COMFORT FIT”

Instalat confortabil pe scaunele “comfort-fit” reglabile, încălzite și cu funcție de masaj, te lași sedus de simplitatea liniilor și de natura nobilă a materialelor.

Tapițeria scaunului oferă o combinație unică de Alcantara, piele Nappa Mistral și țesătură, finisate fin cu cusături duble Kryptonite și Tramontane.

/image/45/5/peugeot-508perfo-2009styp-125.737455.jpg

VOLAN EMBOSAT

Pune-ți mâinile pe volanul compact din piele cu granulație perforată, cu cusătură dublă Kryptonite, punctată la bază într-o inserție neagră lucioasă cu cele 3 gheare ale semnăturii PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Lasă-ți toate simțurile să vorbească...

508 PSE - Interior

CONECTIVITATE

Utilizezi funcția Mirror Screeni pentru a afișa aplicațiile compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv de 10" și încarci wirelessi smartphone-ul în compartimentul de sub consola centrală.
Călătorești în deplină liniște sufletească datorită pachetului de navigație conectată care oferă recunoaștere vocală și include informații despre trafic în timp real și zone periculoase prin intermediul TomTom Servicesi.


TEHNOLOGIE

PEUGEOT SPORT INSIDE*

508 PSE - Tehnologie

*Conceput în baza expertizei PEUGEOT SPORT
Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de reactivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTi și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea noii game PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă combinația perfectă între spiritul sportiv și tehnologia cu emisii scăzute și inventează un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

508 PSE - Tehnologie

EXPERTIZA PEUGEOT SPORT

Oferind combinația perfectă între sportivitate și tehnologie cu emisii reduse, noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED beneficiază de expertiza PEUGEOT SPORT pentru a inventa un nou tip de performanță: Neo-Performanța.
Cu jantele atletice EXXAR de 20”, un șasiu performant cu suspensie controlată electronic, un sistem de frânare puternic și setări optimizate pentru a crește performanța motoarelor cu ardere internă și electrice, noul model plug-in hybrid 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă o eficiență spectaculoasă.

508 PSE - Tehnologie

TESTEAZĂ NEO-PERFORMANȚA

Bucură-te de următoarele nivelurii de performanță la volanul modelului 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED:

 • accelerație 0-100 km în 5,2 secunde
 • accelerație 80-120 km/h în 3 secunde
 • demaraj 1000 m în 24,8 secunde
 • viteză maximă limitată la 250 km/h pe autostradă
 • putere totală de 360CP și cuplu maxim de 520 Nm.
508 PSE - Tehnologie

NIGHT VISION

Pășește în realitatea augmentată.
Pentru un condus optimizat pe timp de noapte și atunci când vizibilitatea este redusă, camera cu infraroșu a sistemului NIGHT VISION detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului. Imaginea este afișată pe instrumentarul de bord, în câmpul vizual al conducătorului auto și un semnal sonor este activat.

508 PSE - Tehnologie

DRIVE ASSIST PLUS

Rulare în modul semiautonom.
Tehnologia DRIVE ASSIST PLUS adaptează în mod automat viteza vehiculului în raport cu viteza vehiculului din față, pentru a menține o distanță constantă.
În plus, sistemul menține poziția vehiculului pe banda aleasă de conducătorului auto.


MOTORIZARE

HIGH EFFICIENCY*

/image/45/6/peugeot-508swperfo-2009rc-014.737456.jpg

*Înaltă performanță
Experimentează versatilitatea motorizării hibride și eficiența unui motor de înaltă performanță.
Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.
Această performanță ridicată îmbină avantajele motorizării hybrid cu o eficiență reală și o autonomie de 42 km (WLTPi) în modul Electric.

/image/45/7/peugeot-508perfo-2009styp-102.737457.jpg

TREI MOTOARE PENTRU O PUTERE OPTIMIZATĂ

Inteligența designului și expertiza PEUGEOT SPORT au contribuit la păstrarea spațiului interior și a volumului portbagajului și la integrarea optimizată a trei motoare Euro 6/d pentru o putere totală reală de 360 CP și un cuplu maxim combinat de 520 Nm:

 • Motor pe benzină PureTech de 200 CP
 • Motor față electric cu putere maximă de 81kW/110 CP asociat cu cutie de viteze automată electrificată cu 8 viteze
 • Motor electric spate cu putere maximă de 83kW/113CP

Consum mixt de 2,03 l/100 km (WLTPi).
Emisiile de CO2 sunt de 46g/km (WLTPi).
În modul electric emisiile sunt 0 grame.


AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC DE PÂNĂ LA 45 KM (WLTP)

Autonomia bateriei litiu-ion de la bordul noilor PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW îți permite să parcurgi până la 45 km în modul Electric conform protocolului de certificare WLTPi (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).
Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Află mai multe despre protocolul WLTP         Află mai multe despre autonomie           Sfaturi pentru conservarea autonomiei

/image/45/9/peugeot-508swperfo-2009rc-013.737459.jpg

OPTIMIZEZI VALOAREA AUTONOMIEI

Pentru a-ți adapta stilul de condus la nevoile tale, sunt disponibile 5 moduri de rulare, inclusiv 4 moduri hibride (Comfort, Sport, Hybrid) și 1 mod Electric:

 • Modul Electric îți oferă libertatea de a conduce în jurul orașului și în zonele verzi, datorită bateriei optimizate care-ți permite să conduci cu până la 130 de km/h, cu o autonomie de 45 km
 • Modul 4 WDi, cu tracțiunea integrală, îți oferă mai multă liniște sufletească pe drumuri cu aderență redusă.
 • În modul Sport, combinarea puterii termice și electrice asigură răspunsuri instantanee la accelerație și reporniri.
 • În modul Hybrid, rularea în modul electric și pe combustie alternează astfel încât să se optimizeze utilizarea energiei
 • În modul Comfort, rularea este identică cu modul Hybrid, oferind în același timp o flexibilitate mai mare a confortului suspensiei, pentru o mai mare versatilitate de utilizare.

/image/44/1/peugeot-508pse-1902pj-209.737441.jpg

RECUPEREZI AUTONOMIE ATUNCI CÂND FRÂNEZI

Acest sistem de frânare regenerativă de înaltă eficiență „i-Booster” permite recuperarea sau regenerarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării cu piciorul ridicat de pe pedală, permițând reîncărcarea parțială a bateriei de înaltă tensiune.

Pe lângă recuperarea energiei electrice, acest sistem „i-Booster” dezvoltat pentru vehicule hibride a fost optimizat de PEUGEOT SPORT pentru o senzație de frânare eficientă care folosește 4 pistoane fiabile și durabile.

/image/46/0/peugeot-508swperfo-2009rc-010.737460.jpg

ÎNCARCI ACASA SAU LA BIROU

Poți reîncărca complet bateria noilor PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW:
- de la o priză standard (8 A, 220 V) în 6,5 orei
- de la o priză Green’up® ranforsată (14 A, 220 V) în 3,5 orei.

De asemenea, le puteți încărca mai rapid și mai sigur de la un terminal Wall Box: în doar 1,5 ore cu ajutorul unui Wall Box de 7,4 kWi.

Află mai multe despre încărcarea acasă sau la birou

/image/46/1/peugeot-508perfo-2009rc-010.737461.jpg

ÎNCARCI LA STATIILE PUBLICE

O rețea de peste 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa pentru ca tu să-ți poți încărca vehiculul hibrid.

PEUGEOT îți pune la dispoziție oferta Free2Move Services Charge My Cari prin intermediul aplicației mobile, facilitând accesul la rețeaua sa vastă de stații de încărcare publice.

Folosind Charge My Car și cardul său de încărcare, poți accesa cu ușurință o rețea de peste 140.000 de stații de încărcare din Europa.

Află mai multe detalii despre încărcarea la stațiile publice


SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

INDEPENDENTĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

/image/46/2/peugeot-508perfo-2009styp-135.737462.jpg

CONTROL DE LA DISTANTĂ

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

Află mai multe

CHARGE MY CAR

Îți planifici în liniște călătoriile datorită rețelei de stații de încărcare Free2Move Services și aplicației Charge My Cari.

Află mai multe

APLICATIA MYPEUGEOT®

CONTROLEAZĂ-TI VEHICULUL DE LA DISTANTĂ

/image/46/3/smartphone-508swpse.737463.jpg

Beneficiezi în timp real de servicii personalizate și sincronizate cu contul tău grație aplicației gratuite MyPeugeot®i:

 • Monitorizarea stării vehiculului (informații cu privire la condus, localizare)
 • Acces simplu și rapid la asistență.
 • Gestionarea activităților de întreținere a vehiculului.
 • Gestionare simplificată pentru încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noilor 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED .
 • Controlezi și planifici, direct de pe smartphone, încărcarea vehiculului în intervalul orar cu tarife reduse.

AFLĂ MAI MULTE


CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ. 

 • Valori WLTP(1): Consum combustibil: 2,03 l/100 km (mixt), Emisii CO2 : 42 g/km (mixt), Autonomie: 45 km

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.