Peugeot 3008
Peugeot 3008

Noul SUV 3008

De la 28 739 TVA inclus*


NOUL SUV 3008

Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor.  Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea unui condus agil și o plăcere pură la condus.

DESIGN

BRIGHTER DESIGN*

* Design inspirat
Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Noul PEUGEOT 3008 - grila frontala

BLOCURI OPTICE FATĂ NOI

/image/31/6/peugeot-3008-2009styp-050.712316.jpg

INSERTII PE ARIPI

Noul Peugeot 3008 - profilul lateral

NOI JANTE DIN ALUMINIU

Noul Peugeot 3008 - jante din aliaj 19" San Francisco

BLOCURI OPTICE SPATE NOI

Noul Peugeot 3008 - blocuri optice spate

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Partea frontală puternică, elegantă și inedită a noului SUV PEUGEOT 3008, cu grila verticală fără ramă și aripile în prelungire prefigurează codurile estetice de mâine.

BLOCURI OPTICE FATĂ NOI

Semnătura luminoasă față include, începând cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDL (Static Directional Lighting)i.

INSERTII PE ARIPI

Inserțiile cromate de pe aripile față aflate în prelungirea blocurilor optice se continuă cu ornamentul cromat atașat de-a lungul arcului plafonului, până la spoilerul spate. Sofisticată și dinamică, această linie urmărește mișcarea siluetei noului SUV PEUGEOT 3008.

NOI JANTE DIN ALUMINIU

Noile jante din aluminiu de 19’’ San Franciscoi diamantate cu design inedit, protecțiile ample pentru pasajele roților și pragurile de ușă solide amplifică dinamismul noului SUV PEUGEOT 3008.

BLOCURI OPTICE SPATE NOI

În partea din spate, blocurile optice noi cu tehnologie Full LED, specifice mărcii PEUGEOT includ cele 3 gheare 3D caracteristice și semnalizatoare secvențiale. Blocurile optice sunt acoperite cu un geam fumuriu transparent și se află în continuarea bandoului negru al portbagajului pe fiecare parte a mașinii, dând impresia unui spate mai larg, pentru un plus de sportivitate.

OPTIUNEA «BLACK PACK»

Noul Peugeot 3008 - Opțiunea Black Pack, vedere frontală
Noul Peugeot 3008 - Opțiunea Black Pack, vedere frontală
Noul Peugeot 3008 - Opțiunea Black Pack, jante din aliaj 19" Washington

Oferă un plus de dinamism și de eleganță noului SUV PEUGEOT 3008, exclusiv pe versiunile GT și GT Pack, cu opțiunea «Black Pack» și elementele specifice «Blacki».

 - Impune-te încă de la prima vedere cu noua nuanță pentru grila radiatorului «Dark Chrome» și emblematicul leu.

 - Monogramele «3008», «GT» și «PEUGEOT» adoptă culoarea negru satinat, în perfectă armonie cu barele de plafon.

 - Bara de protecție față, protecțiile aripilor față, ornamentul de pavilion și de spoiler și bandoul barei de protecție spate au culoarea negru lucios.

 - Jantele din aluminiu de 19'' «Washington» diamantate adoptă nuanța Black Onyx lăcuite Black Mist.

POZITIA DE CONDUS

ENHANCED EXPERIENCE*

/image/33/1/peugeot-3008-2009styp-042-recrop.712331.jpg /image/33/2/peugeot-3008-2009styp-041-recrop.712332.jpg

*Experiență amplificată

EXPERIENTA UNICĂ OFERITĂ DE PEUGEOT i-COCKPIT®

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă, în condiții amplificate de siguranță și confort.

Volanul compact multifuncțional oferă un plus de senzații și manevrabilitate.

Noul ecran tactil HD de 10’’ asociat cu nagivație 3D cu recunoaștere vocală dispune de tehnologie «multi-touchi». Comenzile elegante Toggles Switches oferă acces rapid și intuitiv la diferite funcții de confort.

Head-up display-ul premium configurabili poate fi personalizati cu ușurință, pentru ca șoferul să nu trebuiască să își ia ochii de la drum.

În versiunea plug-in hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate dedicat care permite șoferului să vizualizeze, pe instrumentarul de bord, informații utile la condus în câmpul său vizual (modul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și distanța care poate fi parcursă în modul electric) și pe ecranul tactil, statistici privind consumul de energie (electrică și combustibil).

CONECTIVITATE

Noul Peugeot 3008 - ecran tactil Connected HD

Connected Navigation Pack

Peugeot Connect îți oferă acces la pachetul de servicii conectate Connected Navigation Pack, inclusiv Real-time Traffic and Danger Zones by TomTom Servicesi.

Noul Peugeot 3008 - funcția Mirror Screen

Mirror Screen

Cu funcția Mirror Screeni, te poți bucura de aplicații din smartphone-ul tău compatibil Apple CarPlay™ sau Android Auto™ direct pe ecranul tactil al vehiculului și rămâi întotdeauna conectat datorită zonei de încărcare wirelessi care găzduiește smartphone-ul în parte din față.
Pasagerii din spate beneficiază de două prize USB de încărcare pentru dispozitivele lor portabile.

Noul Peugeot 3008 - sistem Hi-Fi FOCAL®

Sistem de sunet Hi-Fi FOCAL®

Sistemul Hi-Fi FOCAL® aflat în vârful inovației tehnologice beneficiază de o calitate excepțională a sunetului. Difuzorul central și tweeterele sunt acoperite într-o nouă culoare „Bronze Belem”, iar subwoofer-ul plasată sub scaunul pasagerului eliberează întregul spațiu portbagaj.

MOTORIZĂRI

SMART HIGH TECH*

Noul Peugeot 3008 - 3008 și 3008 HYBRID în oraș

*Tehnologii inteligente

Cu noul SUV PEUGEOT 3008, ai libertatea de a alege sursa de energie fără a renunța la performanțele oferite de un vehicul PEUGEOT: spațiu la bord, spațiu al portbagajului de mari dimensiuni și, mai presus de toate, plăcerea de a conduce.

Noul Peugeot 3008 - motorizări termice

Motorizări termice

Gama largă de motorizări termice oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 este în totalitate echipată cu sistemul Stop&Start.

- Motoare pe benzinăi pentru plăcere la condus și performanțe ridicate:

 • PureTech 130 S&S BVM6,
 • PureTech 130 S&S EAT8.

- Motoare dieseli ce combină performanțele ridicate cu emisiile scăzute:

 • BlueHDi 130 S&S BVM6,
 • BlueHDi 130 S&S EAT8.

Cutia de viteze automată EAT8i cu padele pe volan și comandă electrică oferă o schimbare rapidă și fluidă a treptelor de viteză grație tehnologiei Quickshift. Această optimizare rezultă în economie și confort la utilizare și intensifică plăcerea și confortul la condus.

Noul Peugeot 3008 HYBRID - motorizări plug-in hybrid

Motorizări plug-in hybrid

Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid este disponibil în versiunea HYBRID4 (4 roți motrice, 300 CP). Această versiune asociază:

 • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200 CPi
 • Două motoare electrice de 80 kW/110 CP

Bateria electrică de 13,2 kWh oferă o autonomie în modul pur electric de 59 km WLTPi (69 km NEDCi).

Noul SUV PEUGEOT 3008 plug-un hybrid este disponibil și în versiunea HYBRID (2 roți motrice, 225 CP). Vehiculul asociază:

 • Un motor pe benzină PureTech de 132 kW/180 CPi
 • Un motor electric de 80 kW/110 CP

 Bateria electrică de 13,2 kWh oferă o autonomie în modul pur electric de 56 km WLTPi (65 km NEDCi).

TEHNOLOGII INOVATIVE

/image/32/8/peugeot-3008-2009rc-004.712328.jpg

Sistemele de asistență la condus oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom.

Fie că detectează regulile de circulație (recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere) și asistă conducătorul auto în trafic (Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv «ACC» Stop & Goi, asistență la poziționarea pe bandăi sau menținerea benzii de rulare cu detectarea marginii drumului) sau analizează mediul (monitorizare activă a unghiului mort), aceste sisteme de asistență reprezintă toate o garanție suplimentară a unui condus în deplină relaxare.

/image/33/3/peugeot-3008-2020-387-fr.712333.jpg

NIGHT VISION

Sistemul exclusiv «Night Visioni» cu cameră cu infraroșu detectează, pe timp de noapte, prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor și avertizează șoferul printr-un semnal de alerta. Frânarea automată de urgență se activează automat în cazul în care se află în apropierea vehiculului pietoni sau bicicliști.

Noul Peugeot 3008 - Grip Control

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control este un pachet ce include un control optimizat al tracțiuniii, pneuri specificei și funcția Hill Assist Descent Controli. Tehnologia îți permite să adaptezi aderența mașinii la cele mai dificile condiții de drum: zăpadă, noroi sau nisip.

Noul Peugeot 3008 - 4-wheel drive

4WD

Versiunea performantă HYBRID4 cu 4 roți motrice oferă senzații amplificate și tracțiune îmbunătățită pe drum sau terenurile dificile  și beneficiază, de asemenea, de funcția Hill Assist Descent Controli.

Noul Peugeot 3008 - Lane Departure Warning

Lane Departure Warning

Lane Departure Warning este un sistem care detectează, folosind o cameră care recunoaște liniile continue sau întrerupte, atunci când banda longitudinală de pe șosea este traversată accidental.
Avertizează șoferul și corectează traiectoria mașiniii atunci când sistemul identifică un risc.

Noul Peugeot 3008 - Speed limit sign recognition and recommendation

Speed limit sign recognition și recomandări

Acest sistem detectează și citește semnele de limită de viteză și de sfârșit pentru limita de viteză și le afișează în tabloul de bord. De asemenea, sistemul ia în considerare informațiile despre limita de viteză stocate în hărțile sistemului de navigație.
Sistemul oferă, de asemenea, recomandări privind limita de viteză: șoferul are posibilitatea de a adapta viteza la limita de viteză citită de cameră prin intermediul sistemului cruise control.

Noul Peugeot 3008 - Cruise control adaptiv cu funcție Stop

Cruise control adaptiv cu funcție Stop

Cu ajutorul radarului, sistemuli detectează mașina din față și menține automat distanța de siguranță selectată anterior acționând asupra frânei și a acceleratorului. Dacă este necesar, sistemul funcționează până când mașina se oprește complet (cu o cutie de viteze automată sau până la 30 km/h cu o cutie de viteze manuală).

NIGHT VISION

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

GRIP CONTROL

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

4WD

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

LANE DEPARTURE

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

SPEED LIMIT SIGNS

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline

CRUISE CONTROL

Pictos/Arrows/xxxx_Chevron-M/Outline


SERVICII CONECTATE

AMPLIFICĂ EXPERIENTA PEUGEOT

Noul Peugeot 3008 - Servicii conectate

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

Află mai multe

APLICATIA MYPEUGEOT®

ÎN PERMANENTĂ CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

/image/33/4/shr-3008.712334.png

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot®i:

 • Ești atent la starea vehiculului (date despre condus, localizare)
 • Acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura de la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 plug-in hybrid.

FOTO & VIDEO

Te-ar mai putea interesa

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ. Nu includ estimari referitoare la  modelul Plug-in Hybrid.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,0 -6,4 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 130 -144 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro