Peugeot 5008
Peugeot 5008

NOUL SUV 5008

De la 34 900 TVA inclus*


NOUL SUV 5008

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală.
Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.
Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru  călătorii ce-ți vor depăși așteptările.

DESIGN

BOLD DESIGN

*Design îndrăzneț
Extinde ideea de prestanță.
Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament.
Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios.
Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19" «San Francisco» diamantatei adaugă o notă finală siluetei atlectice.

GRILĂ FĂRĂ RAMĂ

/image/57/6/peugeot-5008-2009styp-051.715576.jpg

PLAFON PANORAMIC

Noul SUV Peugeot 5008 - plafon panoramic

OPTIUNEA«BLACK PACK»

/image/57/2/peugeot-5008-2009styp-019b.715572.jpg

VOLUME

Noul SUV Peugeot 5008 - volume

BLOCURI OPTICE FATĂ

/image/57/5/peugeot-5008-2009styp-050.715575.jpg

BLOCURI OPTICE SPATE

/image/58/1/feux-peugeot-5008-2009styp-052.715581.jpg

GRILĂ FĂRĂ RAMĂ

Noua grilă verticală cu aspect cadrilat este flancată de prize de aer fine, afișând o parte frontală perfect integrată, cu linii fluide. 

PLAFON PANORAMIC

Plafonul «Black Diamond», echipat cu bare transversale din aluminiu amplifică designul fluid și robust al caroseriei. Plafonul panoramic cu deschidere sporește plăcerea călătoriilor pentru toți pasagerii și permite pătrunderea unui plus de lumină în habitaclu. 

OPTIUNEA «BLACK PACK»

Pentru a amplifica silueta dinamică, noul SUV PEUGEOT 5008 poate fi echipat cu elementele elegante și rafinate de culoare închisă propuse de noua opțiune «BLACK PACK», disponibilă pe nivelurile de echipare premium GT și GT Pack:

 • Grila fără cadru și emblema Leului sunt mai închise, în nuanța «Dark Chrome»
 • Monogramele PEUGEOT, 5008 și GT, dar și barele de plafon îmbracă culoarea negru satinat
 • Partea inferioară a barei față, ornamentele aripilor față, ornamentul pavilionului și spoilerului și bandoul barei de protecție spate sunt vopsite în negru lucios
 • Nu în cele din urmă, opțiunea BLACK PACK disponibilă pentru noul SUV PEUGEOT 5008 propune jante specifice din aliaj de 19" «Washington» diamantate Onyx Black lăcuite Black Mist.

VOLUME

Compact în categoria sa, noul SUV PEUGEOT 5008 adoptă dimensiuni generoase.
Interiorul a fost optimizat în mod inteligent, pntru a oferi un spațiu la bord excelent și o modularitate (aproape) fără limite, cu un număr de locuri cuprins între 1 și 7 locurii.
Hayonul cu tehnologie hands-freei facilitează accesul la portbagajul de mari dimensiunii, cu o simplă trecere a piciorului pe sub bara de protecție spate.

BLOCURI OPTICE FATĂ

Blocurile optice full LED echipate cu funcție SDL (Static Directional Lighting)i, încadrate de faruri diurne sub formă de «colți luminoși» cu vârf cromat amplifică aspectul felin al SUV-ului. 

BLOCURI OPTICE SPATE

În partea din spate, aspectul modern al noului SUV PEUGEOT 5008 este amplificat de bandoul negru lucios, de noile stopuri moderne Full LED cu designul celor gheare 3D, acoperite cu un geam transparent fumuriu și de semnalizatoarele secvențiale, perfect aliniate. 


POZITIA DE CONDUS

AMPLIFIED TECHNOLOGY*

/image/57/3/peugeot-5008-2009styp-032.715573.jpg

*Tehnologie amplificată
Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic.
Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte Comutatoarei, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10" și un nou instrumentar de bord digital de 12.3" cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

/image/57/9/peugeot-5008-2009styp-055.715579.jpg

INSTRUMENTAR DE BORD NOU

Cu o nuanță de negru mai profundă și un contrast mai bun, noul instrumentar de bord digital de 12,3" personalizabil și configurabil oferă o calitate mai bună a afișajului și o lizibilitate optimizată a informațiilor selectate de conducătorul auto, pentru o reactivitate crescută.


Noul SUV Peugeot 5008 - ecran tactil de 10"

UN NOU ECRAN TACTIL

Poziționat la îndemână, noul ecran tactil central HD de 10” este clar și receptiv, oferind acces la toate funcțiile vehiculului și la conectivitate.

Noul SUV Peugeot 5008 - Connected Navigation Pack

CONECTIVITATE

Pentru a te ghida în deplină relaxare, noul ecran tactil HD de 10", lizibil și responsiv, oferă serviciul Connected Navigation Pack cu recunoaștere vocală și echipat cu Real Time Trafic and Speedcam by TomTom Servicesi.

Grație funcției Mirror Screeni poți folosi aplicațiile compatibile direct pe ecranul tactil și poți reîncărca telefonuli pe consola centrală.

În partea din spate două porturi de încărcare USBi sunt disponibile pentru pasageri.

Noul SUV Peugeot 5008 - confortul scaunelor

CONFORTUL SCAUNELOR

Instalat confortabil în scaunele de mari dimensiuni certificate AGRi, reglabile și cu funcție de masaji, te bucuri de finisajele de calitate superioară și de tapițeria premium și atemporală. 

Noul SUV Peugeot 5008 - sistem Hi-Fi Premium Focal

PURITATEA SUNETULUI

Profită din plin de sonorizarea Hi-Fi Premium marca Focal®i, ce oferă plăcerea unui sunet pur și detaliat, difuzat de către cele zece difuzoare integrate, cu difuzorul central și tweerele în nuanța «Bronze Belem».

MOTORIZĂRI

MOTORIZĂRI DE ÎNALTĂ EFICIENTĂ

Noul SUV Peugeot 5008 - motorizări

Agil și ușor de manevrat, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă performanța dinamică și confortul acustic al unui Grand Tourer.
SUV-ul este echipat cu motoare de ultimă generație PureTech pe benzină sau diesel BlueHDi, omologate Euro 6di, ce dispun de tehnologia «Stop&Start».

Noul SUV Peugeot 5008 - motorizari
 • Motor 1.2 l PureTech 130 S&S BVM6
 • Motor 1.2 l PureTech 130 S&S EAT8
 • Motor 1.6 l PureTech 180 S&S EAT8
 • Motor 1.5 l BlueHDi 130 S&S BVM6
 • Motor 1.5 l BlueHDi 130 S&S EAT8
 • Motor 2.0 l BlueHDi 180 S&S EAT8
Noul SUV Peugeot 5008 - EAT8

Cu motorizările eficiente ce pot fi asociate cu cutie de viteze automată EAT8i, o greutate optimizată și rază de bracare ultra-scurtă, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă plăcerea unei direcții agile și precise și o plăcere la condus incitantă.

TEHNOLOGIE

PERFORMANCE IN ACTION*

/image/57/1/peugeot-5008-2009rc-010.715571.jpg

*Performanță în acțiune
La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condusi ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generației sau recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutierei.
Pentru un condus în mediul urban în deplină relaxare, beneficiezi de sisteme de asistență la manevre și la parcarei: cameră video pentru asistență la parcare cu unghi de 360° și Park Assist.

Noul SUV Peugeot 5008 - tehnologii

GRIP CONTROL

Cu tehnologia «Advanced Grip Control»i, ai mai multă libertate de acțiune. 
Poți adapta capacitatea de aderență a noului SUV SUV PEUGEOT 5008 la condițiile meteo și de drum. 
În pantele abrupte, funcția «Hill Assist Descent Control»i îți permite să controlezi viteza.

Noul SUV Peugeot 5008 - tehnologii

NIGHT VISION

Pentru o reactivitate optimizată pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, camera cu infraroșu a sistemului «Night Vision»i detectează prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor. Imaginile sunt afișate pe instrumentarul de bord digital, în câmpul vizual al șoferului și sunt însoțite de un semnal sonor.

Noul SUV Peugeot 5008 - tehnologii

RULARE SEMIAUTONOMĂ

Află despre rularea semiautonomă cu pachetul «Drive Assist Plus»i. Cu sistemul de poziționare pe bandăi și regulatorul de viteză adaptiv ce include funcția Stop & Goi, acesta adaptează în mod automat viteza vehiculului la viteza vehiculului din față, menținând distanța de siguranță și asigură traiectoria în funcție de poziția dorită de șofer.


SERVICII CONECTATE

AMPLIFICĂ EXPERIENTA PEUGEOT

Noul SUV Peugeot 5008 - servicii conectate

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

Află mai multe

APLICATIA MYPEUGEOT®

ÎN PERMANENTĂ CONECTAT CU VEHICULUL TĂU

SUV 5008 - MyPeugeot

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MyPeugeot®i:

 • Urmărești starea vehiculului (date despre condus, localizare)
 • Acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
Află mai multe

Te-ar mai putea interesa

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,1 -7,0 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP: 133 -158 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro