SARI LA CONȚINUT
SUV 2008

PEUGEOT e-2008, 100% ELECTRIC

De la 27.500 € (i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 31 Decembrie 2023.  

PEUGEOT 2008, BENZINĂ & DIESEL

De la 24.900 € Preț de listă, TVA inclus.  
OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT e-2008

Preț de la 

27.500 €

Stație de încărcare cadou (i) TVA și Prime de Casare incluse. Ofertă valabilă până la 30 Septembrie 2023.  

EXALTING SUV* 

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV-ul PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi.
Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale de 18" decorate cu inserții aerodinamiceDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black DiamondDotare standard, opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

*Un SUV entuziasmant

 

O PREZENȚĂ IMPOZANTĂ

Impozantă și distinctivă, partea frontală a SUV-ului PEUGEOT 2008 afișează un parbriz înclinat ce evidențiază forma aerodinamică și atletică.


Capota sa orizontală este completată de o grilă de mari dimensiuni decorată cu elemente cromate și mărginită lateral de emblematica semnătură luminoasă a ghearelor triple și de farurile Full LEDFull Light Emitting Diode: Diodele cu emisie de lumină utilizează mai puțină energie și oferă o iluminare mai puternică. Dotare disponibilă pe versiunile GT sau GT Pack. care completează aura modernă, felină.

 

IEȘI RAPID ÎN EVIDENȚĂ

Partea din spate a SUV-ului PEUGEOT 2008 se remarcă prin benzile transversale vopsite în negru lucios, prin spoilerul generos și prin evacuarea dublă cromatăDotare disponibilă în funcție de motorizări..
În plus față de semnătura luminoasă LED a mărcii, cele 3 gheare aprinse zi și noapte accentuează stilul hi-tech, dar și vizibilitatea mașinii.

 

O VEDERE PANORAMICĂ

Plafonul panoramic de mari dimensiuniDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  îi permite SUV-ului PEUGEOT 2008 să inunde habitaclul cu lumină caldă, naturală.


Toți pasagerii, inclusiv cei de pe scaunele din spate, se pot bucura de această dotare.

 

SPAȚIU GENEROS

Spațiul interior a fost maximizat în special în partea din spate pentru a oferi mai mult confort și mai mult spațiu pentru toți pasagerii și fără a neglija diferitele compartimente de depozitare poziționate strategic în habitaclu.


Poți aprecia, de asemenea, calitatea izolației fonice.

UN PORTBAGAJ SPAȚIOS ȘI UȘOR DE ACCESAT

Cu o suprafață de încărcare coborâtă și o deschidere largă, spațiul portbagajului poate fi suplimentat cu ajutorul banchetei spate rabatabile fracționate pentru a-ți oferi un volum de transport generosÎn funcție de dotări și de tipul propulsorului, volumul portbagajului este cuprins între între 434 litri și 1467 litri, atunci când bancheta spate este pliată complet. și perfect adaptat la nevoile tale. Podeaua pe două niveluri, în poziția cea mai înaltă, îți permite să încarci și să descarci rapid și ușor bagajele. În poziția mai joasă, volumul de încărcare crește substanțial.

 

CARACTERISTICI DISTINCTIVE ALE VERSIUNII ELECTRICE

Grila frontală cadrilată în culoarea caroseriei și monograma "e" amplasată pe aripile față și hayonul SUV-ului PEUGEOT e-2008 semnifică apartenența sa la universul 100% electric.

 

EXTENDED EXPERIENCE* 

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3DDotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10"Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și tabloul digital 3D complet configurabilDotare standard sau indisponibilă, în funcție de versiune. .
SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă, de, asemenea, pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunarDeschide și pornește (acces fără cheie cu butonul Start/Stop). Dotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă în funcție de versiune..

* O experiență extinsă

 

RULARE ELECTRICĂ

La bordul SUV-ului PEUGEOT e-2008, toate informațiile relevante pentru condus sunt afișate în câmpul de viziune al șoferului cu ajutorul sistemului digital 3D:

 

 

RESPONSIVITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Pentru o responsivitate îmbunătățită la volan, panoul de bord digital 3DDotare standard sau indisponibilă, în funcție de model. afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile.

Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

SUV-UL ULTRA-SMART

PURITATEA FOCAL® AUDIO

Permite muzicii preferate să umple interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®Focal® este un brand franțuzesc, lider mondial în producția de soluții audio de înaltă fidelitate. Dotare disponibilă în funcție de versiune și de tipul motorizării..


Cele 10 difuzoare - inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwooferDifuzoare și subwoofer - plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experiențe obișnuite Hi-Fi.

POWER OF CHOICE

EXCITING CHOICE*

Alege motorul care ți se potrivește:  

* O alegere fascinantă

SERVICII CONECTATE

Descoperă toate serviciile special concepute pentru tine pentru a facilita traseele tale și gestionarea vehiculului tău electric:


Călătorești în deplină relaxare cu aplicația gratuită MyPeugeot®.

TEHNOLOGIE

FUTURE-PROOF SUV*  

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologiiDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  și funcții de asistență a șoferuluiDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune.  de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.


* SUV pregătit pentru viitor

RULARE SEMI-AUTONOMĂ

SUV-UL compact PEUGEOT 2008 beneficiază de tehnologia PEUGEOT Drive Assist PlusDotare disponibilă în standard, opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune., care oferă o experiență de condus semi-autonomă. Cu sistemul său de poziționare pe bandăSistemul menține poziția pe banda aleasă de șofer.  și regulatorul de viteză adaptiv cu funcția Stop & GoSistem care folosește un radar plasat în mijlocul barei de protecție față și o cameră plasată în partea de sus a parbirzului., acesta adaptează automat viteza la poziția mașinii din față, menținând o distanță de oprire sigură.

 

EXTINDE-ȚI ARIA DE ACȚIUNE

Apreciază polivalența SUV-ului PEUGEOT 2008.

Cu tehnologia Advanced Grip ControlSistem special de setare a rulării. Dotare disponibilă opțional în funcție de versiune și de tipul motorizării. vei putea gestiona ținuta de drum a SUV-ului tău PEUGEOT 2008 pentru a se potrivi condițiilor de drum, selectând unul dintre cele trei moduri de rularei: Nisip, Noroi sau Zăpadă.

De asemenea, vei putea controla viteza de coborâre pe pantele abrupte cu ajutorul Hill Assist Descent ControlDotare disponibilă opțional în funcție de versiune și de tipul motorizării..

 

SUV e-2008 - UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Urmărește acest videoclip 3D pentru a vedea cât de simplu funcționează SUV-ul compact electric PEUGEOT e-2008, dar și unele dintre caracteristicile sale cheie, inclusiv:

 

  • Locația trenului de rulare
  • Utilizarea
  • Reîncărcarea
  • Modurile de rulare
  • Frânare regenerativă și multe altele...

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA

Sunt disponibile trei moduri de rulare pentru a schimba setările de condus în funcție de preferințele șoferului și de condițiile de drum:

 

  • Eco: Optimizarea consumului de energie
  • Normal: confort optim pentru utilizarea zilnică
  • Sport: prioritate dată performanțelor și senzațiilor de condus prin livrarea puterii și cuplului maxime

RECUPERAREA AUTONOMIEI LA FRÂNARE

Modul ‘Brake’frână de motor limitează utilizarea pedalei de frână, încărcând bateria pe măsură ce decelerezi.
Sunt disponibile două moduri de frânare:

  • moderat, pentru senzații asemănătoare cu cele oferite de un motor cu combustie internă,
  • crescut, pentru decelerarea controlată de pedala de accelerație.


INFORMAȚII TEHNICE

MOTOR ELECTRIC
Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerație instantanee grație cuplului motor livrat imediat (260 Nm), precum și plăcerea de a conduce într-un mod flexibil, dinamic și silențios.
Cu o capacitate de 50kWh, bateriaBateria este garantată 8 ani sau 160.000 de km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare. este instalată ingenios pentru a economisi spațiu în compartimentul pasagerilor și în portbagaj. 

DIMENSIUNI

DIMENSIUNI EXTERIOARE

 

  • Lungime: 4.300  mm
  • Lățime: 1.987 mm
  • Înălțime: 1.530/1.550  mm

 

DIMENSIUNI INTERIOARE

Față (Rândul 1)
  • Lățime spațiu coate: 1.370 mm
  • Înălțime bust 14°: 906 mm


Spate (Rândul 2)

  • Lățime spațiu coate: 1.317 mm
  • Spațiu genunchi: 238,5 mm
DIMENSIUNI PORTBAGAJ
 
În funcție de echipamente și tipul motorului, volumul portbagajului oferă de la 434 litri VDA și până la 1.467 litri cu spătarul banchetei spate rabatat.
TARIFE & ACCESORII

 

 

  • Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.