PREZENTAREA GAMEI

/image/95/7/peugeot-3008-2016-973-fr.193957.jpg

PEUGEOT detine in portofoliu o gama variata de vehicule care raspund cerintelor si dorintelor tale. Descopera modelele!

GAMA PEUGEOT

Ce masina aleg? Cum iau decizia corecta la achizitie? Selectorul de modele PEUGEOT te ajuta sa compari toate vehiculele marcii. Atat pentru persoane fizice cat si pentru companii, ne asiguram ca avem modelul personalizat dorintelor tale - de la vehicule urbane pana la sedanuri elegante.

PEUGEOT - GAMA MODELE ELECTRICE

MODELE ELECTRICE

Economice, ușor de manevrat și ecologice - descoperă avantajele aduse de autoturismele 100% electrice Peugeot.

PEUGEOT - GAMA MODELE PLUG-IN HYBRID

MODELE PLUG-IN HYBRID

Sedan, station wagon sau SUV, gama noastră de mașini plug-in hybrid satisface toate nevoile tale oferind un design inovator și tehnologie de ultimă generație și fiind prietenoase cu mediul fără a face compromisuri.

PEUGEOT - GAMA MODELE SUV

MODELE SUV

SUV-uri pentru familii moderne. Elegante si fara a compromite caracterul practic, SUV-urile  Peugeot ofera cele mai competitive caracteristici, fiind compacte, spatioase, robuste si luxoase, dar mai ales eficiente si economice. Fie ca te  deplasezi prin orasele aglomerate sau la activitatile in aer liber, exista intotdeauna un SUV potrivit pentru tine si familia ta.

Peugeot 308 Hatchback 2018

MODELE COMPACTE

Este adevarat! Modelele noastre hatchback economice sunt perfecte pentru aproape orice conducator auto, pentru ca am analizat dorintele si necesitatile, indiferent de modul tau de viata. Hatchback-ul este o caroserie polivalenta, sportiva, eficienta, eleganta, in care te bucuri de spatiu suficient.

PEUGEOT - GAMA MODELE ORAȘ

MODELE URBANE

Masini mici pentru orase contemporane. Fie ca ai nevoie de un automobil pentru drumul catre serviciu, un ajutor la sesiunile de shopping sau la intalnirile cu prietenii, modelele citadine PEUGEOT transforma mediul urban intr-o ambianta placuta.

PEUGEOT - GAMA MODELE SEDAN

MODELE SEDAN

Masini confortabile,  cu tinuta de drum exemplara, dimensiuni generoase si spatiu suficient, sedan-urile PEUGEOT ofera eficienta la consum, interior confortabil si un exterior elegant, specific marcii.

Peugeot 508 SW 2018

MODELE BREAK

Break-uri pentru familii si profesionisti. Break-urile PEUGEOT iti ofera caracterul practic necesar activitatilor cotidiene. SW-urile marcii sunt ideale, fie ca iti conduci copii la scoala, fie ca faci cumparaturile la supermarket, sau te prezinti la o intalnire in mediul de afaceri, versatilitatea fiind caracteristica de baza. Ai nevoie de mai mult spatiu? Aceste modele beneficiaza de scaune modulare, prin urmare se pot plia usor, sau pot fi chiar detasate complet.

Peugeot Rifter 2018

MODELE MPV

Masini de familie, care mentin echilibrul intre distractie si functionalitate. Aici, la PEUGEOT ne propunem ca latura practica sa functioneze in completarea experientei de condus. Pentru toti cei cu copii, exista posibilitatea alegerii intre MPV-uri mici, monovolume compacte, sau hatchback-uri spatioase.

Peugeot- gama utilitare 2018

MODELE UTILITARE

Utilitare practice, recunoscute pentru fiabilitate si spatiu. Manevrabilitatea remarcabila asigura placerea de a conduce, iar configuratia optimizata ofera intotdeauna spatiul si controlul dorit.

.