Peugeot Boxer
Peugeot Boxer

BOXER

BOXER

PEUGEOT BOXER

MOTORIZARI

/image/17/8/peugeot-boxer-motoreurs-960.114178.jpg

Motorizările PEUGEOT BOXER au evouluat pentru a satisface cele mai noi standarde Euro 6. Oferta este acum orientată în jurul noului motor BlueHDi de 2.2Li, disponibil în mai multe versiuni de putere:

  • 2.2 BlueHDi 120 CP (+ 10 CP), 300 Nm cuplu motor maxim
  • 2.2 BlueHDi 140 CP (+ 10 CP), 340 Nm cuplu motor maxim
  • 2.2 BlueHDi 165 CP (+ 5 CP), 370 Nm cuplu motor maxim (+ 20 Nm)

Toate aceste motoare sunt echipate în standard cu Stop & Start.

CONFIGURARE PENTRU SERVICII SPECIALE

Peugeot Boxer poate fi configurat si pentru servicii speciale:

  • cabina simpla sau dubla, cu 3 sau 7 locuri
  • bena cu sistem de basculare
  • transformari variate ale sasiului

In plus, optional, autovehiculul permite si intarirea sistemului de suspensie de pe puntea spate, pentru a putea transporta bunuri cu greutate.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 8,9 - 10,8  (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 233 -284 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP. 

Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți "Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi" disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro