Situatia actualizată (COVID-19) RĂMÂI INFORMAT

EXPERT

Peugeot expert
Peugeot expert

PEUGEOT Expert

De la 20 975 TVA inclus*

132g i

5l i

INOVATOR, ROBUST & FIABIL

Noua utilitara PEUGEOT Expert ofera variate beneficii datorita platformei sale moderne, menite sa simplifice munca de zi cu zi.

DESCOPERA NOUL PEUGEOT EXPERT

EXPERT - PREZENTARE VIDEO

/image/12/8/peugeot_expert_gallery3-2.114128.jpg

GAMA DE UTILITARE EXPERT

Expert

MODULARITATE

/image/13/1/peugeot_expert_gallery5-2.114131.jpg

PLATFORMA NOUA PENTRU EFICIENTA MAXIMA

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg

EXPERT - PREZENTARE VIDEO

i

GAMA DE UTILITARE EXPERT

/image/47/6/peugeot-exp-2016-156-fr.img.113476.jpg

Designul noului PEUGEOT Expert se remarca de la prima vedere prin linii moderne si robustete. Modelul dispune de 3 variante de lungime, inclusiv o varianta compacta de 4.6m, proiectata special pentru un plus de flexibilitate.

Mai mult decat atat, PEUGEOT Expert poate fi configurat in diferite variante - utilitara inchisa, platforma, utilitara cu locuri pentru pasageri in versiunea Combi cu pana la 9 locuri - pentru a raspunde la cat mai multe solictari si activitati practice.

/image/47/0/peugeot-exp-2016-139-fr.img.113470.jpg

MOBILITATE URBANA NELIMITATA

Versiunea compacta cu o lungime de 4.60m favorizeaza deplasarea cu usurinta in mediul urban, iar dimensiunile sale bine proportionate se adapteaza tuturor necesitatilor si faciliteaza manevrarea masinii.

Poti conta pe abilitatile modelului PEUGEOT Expert care dispune de o sarcina utila de 1,400kg, un volum util de 5.1m(cu sistemul Moduwork in dotare) si o lungime de 3.32m (cu sistemul Moduwork in dotare). PEUGEOT Expert este de asemenea adaptat constrangerilor urbane din spatiile de parcare: cu o inaltime de numai 1.90m modelul are acces sporit in parcarile acoperite, datorita optiunii GVWR.

MODULARITATE

/image/13/1/peugeot_expert_gallery5-2.114131.jpg
Expert
Expert

Bine gandit, noul PEUGEOT Expert este echipat cu un sistem practic, denumit Moduwork (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare) care consta intr-o usa de acces interioara, la nivelul peretelui despartitor dintre cabina si compartimentul de marfa, asigurand astfel posibilitatea de transport a unor materiale cu lungime de pana la 4m, de-a lungul unei suprafete plane, mentinand si 2 locuri libere in cabina. Profita de volumul sau util de 6.6m3 precum si de sistemul hands-free de deschidere al usii culisante laterale (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare) asigurand astfel accesul usor cu ajutorul unei tehnologii inovatoare pentru a incarca/descarca marfurile.

PLATFORMA NOUA PENTRU EFICIENTA MAXIMA

/image/00/1/peugeot_traveller_galerie-3-2.113001.jpg

Utilitara PEUGEOT Expert prezinta noua platforma modulara proiectata de catre grupul PSA Peugeot Citroën, care are la baza structura EMP2 (Efficient Modular Platform).

Placerea de a conduce este amplificata cu ajutorul motorizarilor diesel BlueHDi care dispun de resurse optime de putere , cuprinse intre 95 si 122 de CP  (valori disponibile in functie de versiune), in compania transmisiei manuale cu 6 rapoarte. Alege unul dintre cele mai economice propulsoare din segment, cu nivel redus de emisii si consum:  Combinat (L/100km): 5.1-5.6 -  CO2 (g/km): 133-148 si vei obtine aceleasi rezultate remarcabile inclusiv pentru costurile de intretinere si mentenanta, cu intervale de verificare la fiecare 50.000km sau la 1 an.

LOCALIZARE DEALER

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.

CARE ESTE CONSUMUL MEDIU* AL MODELULUI PEUGEOT EXPERT?

Pentru  o buna informare a  clientilor, Grupul PSA a realizat analize  independente si  certificate asupra valorilor de consum de combustibil, in conditii reale. *Valorile estimate sunt publicate cu rol de ghid si doar cu scop informativ si pot varia in functie de conditiile de exploatare a vehiculului. Rezultatele sunt total separate de cele publicate de autoritatile Uniunii Europene, cu privire la consumul de combustibil si nu au aplicabilitate generala. Nu reprezentam si nu garantam precizia si corectitudinea rezultatelor estimate , sub nicio forma. Rezultatele testului, pot fi consultate pe site-ul Grupului PSA: www.groupe-psa.com.