VIITOARELE MODELE PEUGEOT

Peugeot e-Legend - cover

DESCOPERA AUTOMOBILELE CONCEPT PEUGEOT

Peugeot e-Legend - THUMB

e-LEGEND

Plictiseala nu face parte din ADN-ului mărcii PEUGEOT, deoarece automobilul autonom nu înseamnă monotonie, iar tranziția energetică nu va șterge 120 de ani de istorie. PEUGEOT dezvăluie conceptul e-LEGEND.

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT - thumb

Rifter 4x4 Concept

Oferind un stil chiar mai indraznet si mai atragator, PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT inseamna explorarea peisajelor spectaculoase in aer liber

Traveller i-lab

Traveller i-Lab

Proiectarea modelului PEUGEOT Traveller confirma obiectivele marcii de a aborda o strategie dinamica pentru toata gama. PEUGEOT Traveller i-Lab prezinta viziunea modului de a calatori la clasa business. 

Fractal

Fractal

Peugeot FRACTAL este conceptul electric urban, proiectat sa amplifice simturile. Echipat cu head-up display, volan compact si ecran tactil central, coupé-ul se face remarcat prin design-ul sau orientat in totalitate catre perfomantele acustice.

Quartz

Quartz

Peugeot s-a orientat catre piata de crossovere inca din 2009. Conceptul Quartz, lansat in 2014, a adus o noua perspectiva segmentului SUV, mixand expresivitatea moderna cu performanta de top.

308 R HYbrid

308 R HYbrid

Peugeot 308 este renumit pentru performante ridicate, stimulate de platforma EMP2, un sasiu pe baza caruia Divizia Peugeot Sport a dezvoltat un sistem de propulsie hibrid cu 500 CP si care asociat tractiunii integrale atinge rezultate sportive de top.

/image/06/5/l500-dynamique-04.31065.jpg

L500 R HYbrid

In 30 Mai 1916, Peugeot L45 condus de Dario Resta a castigat cursa Indianapolis 500. La 100 de ani dupa, hibridul Peugeot L500 R, o versiune futurista, aduce un omagiu echipei care a obtinut pentru Peugeot cele 3 victorii in SUA, pe circuitul Indy 500.

Exalt

Exalt

Cu ajutorul conceptului EXALT, Peugeot isi prezinta noua viziune asupra modelelor sale sedan, ca o continuare la prototipul anterior, Onyx. EXALT isi propune sa incante simturile cu alegerile sale de stil radical si a materialelor utilizate in ansamblu.