/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
EXALT

EXALT

Cu ajutorul conceptului EXALT, Peugeot isi prezinta noua viziune asupra modelelor sale sedan, ca o continuare la prototipul anterior, Onyx. EXALT isi propune sa incante simturile cu alegerile sale de stil radical si a materialelor utilizate in ansamblu.

DESIGN VIZIONAR

/image/11/8/authentique_design.22118.jpg

Conceptul EXALT alege sa fie radical, folosind doar materiale care sunt cu adevarat utile. Specificatiile sale cuprind elemente din diferite culturi si imbina know-how-ul de origine franceza si chineza, fiecare dintre materialele utilizate fiind riguros selectate si testate pentru eficienta lor.

EXPERIENTA DE CONDUS

/image/44/3/conduite_instinctive_exalt.115443.jpg

Peugeot i-Cockpit ofera o experienta de condus dedicata placerii. Consola centrala include 9 butoane argintii, facilitand accesul soferului la sistemul de navigatie si la comenzile sistemului de climatizare, care are o particularitate: pasagerii pot calatori intr-un mediu cu aer mereu proaspat, datorita tehnologiei inovatoare Pure Blue.

/image/44/4/exalt_motorisation.115444.jpg

PERFORMANTA DE TOP

Conceptul Peugeot EXALT utilizeaza tehnologia  HYbrid4, care permite conducatorului auto sa aleaga cel mai convenabil mod de condus: 100% electric, pe benzina, sau hybrid. Motorul se adapteaza fiecarui mod corespunzator, ceea ce inseamna ca soferul simte intensitatea calatoriei continuu si poate profita din plin de know-how-ul Peugeot in materie de performanta.

/image/44/5/exalt_design_race.115445.jpg

DESIGN ELEGANT

Cu liniile sale elegante si sportive, conceptul EXALT exprima puterea designului inovator Peugeot, caracterizat prin unghiuri dreapte si un amestec de materiale care dezvaluie viziunea impunatoare a sedanului. Un element istoric utilizat la dezvoltrea conceptului EXALT consolideaza semnatura brandului.

HATCHBACK SPORTIV

/image/44/6/peugeot_exalt_berline_dynamique.115446.jpg

Conceptul EXALT ofera o versatilitate exemplara pentru un sedan, interpretand intr-un mod aparte istoria, care reflecta pasiunea in domeniul auto.

CAUTA UN REPREZENTANT PEUGEOT

Ne pare rau, a aparut o eroare. Te rugam sa incerci mai tarziu. Daca problema persista nu ezita sa ne contactezi.