/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
EXALT

CONFORT INTERIOR

Fiecare ocupant se bucura de un nivel ridicat de confort in interiorul conceptului Peugeot EXALT.

PEUGEOT i-Cockpit

/image/44/9/exalt_interieur.115449.jpg

Peugeot i-Cockpit ofera o experienta intensa de condus, dedicata placerii. Volanul compact (imbracat in piele si stofa naturala), impreuna cu panoul de instrumente digitale sunt in mod intuitiv aranjate in dreptul privirii soferului, pentru o mai buna vizibilitate si un plus de control. Pe consola centrala extinsa, doua ecrane tactile, pliabile, completeaza plansa de bord: ecranul superior, care ofera acces la calculatorul de bord, la sistemul audio Hi-Fi si la sistemul de navigatie, in timp ce al doilea ecran prezinta o bara de control permanent vizibila pentru a oferi acces la aerul conditionat automat si la sistemul de purificare al acestuia – Pure Blue. Pentru a amplifica experienta de condus in detaliu, 9 switch-uri (butoane) de  tip Toggle sunt amplasate pe consola centrala, care permite controlul complet al conducatorului auto pentru toate caracteristicile masinii.

CONFORTUL SI AMBIANTA INTERIOARA

/image/45/0/interior_exalt.115450.jpg

Confortul remarcabil din interiorul conceptului EXALT iti permite sa descoperi o serie de materiale distincte – stofa naturala, piele clasica, materiale in culoarea otelului neprelucrat si lemn de abanos, toate aceste accesorii fiind utilizate pentru a defini interiorul premium.

In zona bratului, in prelungirea consolei centrale, punctele de contact sunt finisate cu lemn de culoare calda, iar suprafata de la baza geamurilor laterale este imbracata in stofa naturala si se continua cu acelasi material pe plansa de bord si pe plafonul masinii. La imbinarea celor doua tipuri de materiale (cel lemnos si cel textil) este inserata o banda realizata prin procedeul de printare 3D, care include difuzoarele Hi-Fi.