/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
/image/11/8/authentique_design.22118.jpg
EXALT

TRADITIE & EXPERIENTA

Designul si materialele utilizate confirma faptul ca Peugeot EXALT este rezultatul unor studii detaliate asupra viitorului modelelor Peugeot.

EXPERIENTA PEUGEOT

/image/45/7/exalt_savoir-faire.115457.jpg

"Istoria de 125 ani a automobilelor Peugeot este evidentiata de modelele care au pus amprenta asupra epocii lor. Cu ajutorul conceptului EXALT, brand-ul isi intareste pozitia si scrie o noua pagina. Evoluam cu fermitate si incredere." Maxime Picat, CEO Peugeot. "Acest concept inovator face segmentul sedanurilor mai atractiv si mai versatil, in special datorita hayonului cu sistemul sau unic de deschidere pentru a obtine un portbagaj mare." Pierre Paul Mattei, Director de Stil, la Peugeot. "Cu Exalt, Peugeot dezvaluie viziunea sa asupra sedanurilor, care combina un design elegant, cu versatilitatea. Aceasta abordare radicala si calitatile originale fac din EXALT un concept dezirabil." Gilles Vidal, Director de Design, la Peugeot. 

STIL UNIC

/image/45/8/exalt_materiaux.115458.jpg

Peugeot EXALT este irezistibil pentru toti pasionatii auto, indiferent de originea lor, pentru ca acest concept imbina eleganta din Vest si rafinamentul din Est.