INSTINCT

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, mai multa libertate

Ai visat vreodata sa fii posesorul unei masini care ofera liniste totala, constientizand tot ce o inconjoara? O masina care te intelege, care te cunoste atat de bine incat iti anticipeaza toate dorintele?  O masina care este in deplina armonie cu tine, care iti ofera o experienta fluida si directa? PEUGEOT  abordeaza acest concept printr-un singur cuvant: libertate. Libertatea de a alege modul de conducere si senzatiile care te insotesc. Libertatea de miscare. Rezultatul este CONCEPTUL PEUGEOT INSTINCT.

/image/35/0/peugeot-instinctconcept-2702pb214-v2.193350.jpg

Internet of things

In premiera mondiala, o platforma I.o.T.i este functionala in interiorul unui automobil. Este vorba despre SAMSUNG ARTIK  Cloud care conecteaza masina la spatiul cloud al utilizatorului.

/image/34/8/peugeot-instinctconcept-2702styp012-v2.193348.jpg

Responsive i-Cockpit

PEUGEOT Responsive i-Cockpit  reinterpreteaza confortul din locul pasagerului, imbinat cu tendintele modului de condus autonom. Interfetele pot fi configurate - inainte, in timpul sau dupa folosire – in conformitate cu modul de condus selectat si cu profilul utilizatorului.

/image/34/9/peugeot-instinctconcept-2702pb005-v2.193349.jpg

Un concept shooting brake de la PEUGEOT

Conceptul PEUGEOT INSTINCT dispune de o caroserie de tip shooting brake, cu aspect modern, trasaturile aerodinamice active accentuand liniile perfecte ale masinii.