Peugeot e-LEGEND
Peugeot e-LEGEND
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Plictiseala nu face parte din ADN-ului mărcii PEUGEOT, deoarece automobilul autonom nu înseamnă monotonie, iar tranziția energetică nu va șterge 120 de ani de istorie. PEUGEOT dezvăluie conceptul e-LEGEND.

#UnboringTheFuture

MANIFEST DE AUTONOMIE

/image/50/0/peugeot-e-legend-1809heme502-small.475500.jpg

CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND nu este doar un manifest tehnologic. Este viziunea unui brand, PEUGEOT, care caută în mod activ un viitor optimist și ultra-dezirabil. Pentru PEUGEOT, sintagma "electric și autonom" este sinonimă cu senzații și mai puternice, iar plictiseala nu face parte din ADN-ul mărcii PEUGEOT.

UN GT DEZINHIBAT

/image/50/1/peugeot-e-legend-1809heme102-small.475501.jpg

Pe tot parcursul proiectului de dezvoltare, echipa PEUGEOT Style a fost impulsionată de dorința de a oferi o bogată experiență estetică, tehnologică și imersivă prin intermediul unui coupé compact. Realismul în ceea ce privește spațiul și proporțiile face CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND atât de dinamic și îi permite să întruchipeze ambiția mărcii PEUGEOT cu atât de multă modernitate și energie.

O EXPERIENTA IMERSIVA

/image/50/2/peugeot-e-legend-1809heme311-small.475502.jpg

Un singur obiectiv: să te simți bine în mașină așa cum te simți confortabil în casa ta. O juxtapunere subtilă a componentelor de înaltă tehnologie și a materialelor rafinate.