/image/50/6/peugeot-e-legend-1809heme502-small.475506.jpg
/image/50/6/peugeot-e-legend-1809heme502-small.475506.jpg
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Prin intermediul conceptului PEUGEOT e-LEGEND marca PEUGEOT își dorește să aprofundeze și să îmbunătățească experiența autovehiculului 100% autonom, electric conectat.

SALVEZI TIMP

/image/51/1/peugeot-e-legend-1809heme319-small.475511.jpg

Mai multe caracteristici sunt adăugate tehnologiei Responsive i-COCKPIT® pentru a oferi utilizatorilor o experiență specială de condus imersivă, în fiecare din cele 4 moduri de rulare disponibile. În prezent, suntem cu toții în mod constant supra-stimulați, deci un timp pentru noi înșine este probabil cel mai prețios produs disponibil. Rularea autonomă ne va lăsa timp pentru noi înșine și va crea noi experiențe de împărtășit în mașinile noastre.

PATRU MODURI DE RULARE

/image/50/9/peugeot-e-legend-1809heme327-small.475509.jpg /image/50/8/peugeot-e-legend-1809heme324-small.475508.jpg

În funcție de tipul de trafic sau starea de spirit a celui aflat la volan, CONCEPTUL PEUGEOT e-LEGEND oferă patru moduri de rulare.

DOUA MODURI DE RULARE AUTONOMA

SOFT: un amestec de suprafețe digitale și informații reduse la minimum

SHARP: conexiune maximă la activitatea ta digitală (rețele sociale, jurnal, etc)

DOUA MODURI DE RULARE MANUALA

LEGEND: mod de rulare în regim de "croazieră", cu afișarea celor trei cadrane de pe legendarul 504 Coupé și a lemnului afișat digital pe diferite ecrane.

BOOST: rulare dinamică și stimulantă grație motorului electric puternic.
O imersiune cu drumul proiectată pe un singur ecran de mari dimensiuni.

În modul de rulare autonomă, configurația interioară a conceptului PEUGEOT e-LEGEND se adaptează datorită tehnologiei drive-by-wire, volanul se ascunde sub planșa de bord pentru a elibera complet ecranul de 49 de inch, scaunele din față se înclină, cotierele se deschid automat, deschizând un spațiu de stocare generos și o zonă de încărcare prin inducție pentru telefoanele inteligente. Comenzile principale rămân accesibile prin intermediul consolei centrale integrate în scaunul șoferului.

Pasagerii se pot bucura apoi de activitățile lor preferate din timpul liber: jucându-se pe consola video încorporată sau vizionând un film, fie pe ecranul central curbat, fie pe ecran plasat în fiecare parasolar.

TREN DE RULARE 100% ELECTRIC

/image/50/7/peugeot-e-legend-1809heme300-small.475507.jpg

Integrat perfect în viziunea brandului asupra tranziției energetice, conceptul PEUGEOT e-LEGEND este propulsat de un tren de rulare 100% electric. Alimentat de o baterie de 100 de kWh, motorul produce 800 Nm cuplu și o putere de 340 de kW distribuită către toate cele patru roțile. Acest nivel de performanță îi permite să accelereze de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de 4 secunde și să atingă o viteză maximă de 220 de km/h. Oferă o autonomie de 600 km conform standardului WLTP, din care 500 km sunt accesibili în 25 de minute datorită reîncărcării rapide. Conceptul PEUGEOT e-LEGEND stimulează spiritul lipsei constrângerilor tehnologice, oferind încărcare prin inducție.

EXPERIENTA AUDIO CONECTATA

În parteneriat cu SOUNDHOUND Inc.®, lider în tehnologiile de inteligență artificială, conceptul PEUGEOT e-LEGEND oferă un asistent personal controlat vocal, adaptat perfect rulării autonome.

Rostind doar o singură expresie, șoferul poate schimba modul de rulare, poate asculta playlistul preferat și chiar deschide sau închide ușile electrice ale mașinii. Sistemul răspunde cu vocea digitală a lui Gilles Vidal (director PEUGEOT Design) și înțelege 17 limbi! O versiune adaptată vehiculelor de serie va fi disponibilă pe produsele marca PEUGEOT în decurs de 2 ani.

/image/51/0/-dsc8312-small.475510.jpg

PEUGEOT și FOCAL lucrează împreună la experiența de sonorizare a viitorului, îmbinând standardele exacte cu inovația pentru a oferi o experiență audio unică.
Oricare ar fi sursa, arhitectura acustică FOCAL® asigură o redare optimă a muzicii. Începând cu viitorul sistemului audio integrat, sistemul implementat la bordul conceptului PEUGEOT e-LEGEND este conceput special pentru a oferi două funcții audio noi:

"mapping" - care, printre alte funcții, vă permite să trimiteți mesaje de navigare numai șoferului, în timp ce pasagerii asculta muzică

"zoning" - care permite personalizarea totală a conținutului, punând astfel fiecare pasager în "bula" lui audio fără a deranja pe nimeni