/image/53/0/peugeot-e-legend-1809heme311-small.475530.jpg
/image/53/0/peugeot-e-legend-1809heme311-small.475530.jpg
PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT

Un singur obiectiv: să te simți bine în mașină, indiferent de modul de rulare, așa cum te-ai aștepta să te simți acasă. O juxtapunere subtilă a componentelor de înaltă tehnologie și a materialelor rafinate.

O EMOTIE CALDA SI IMERSIVA

Răspândite în compartimentul dedicat pasagerilor, se remarcă două teme principale dedicate materialelor digitale (sau interpretări digitale ale materialelor reale): rețele de linii negre și în culoarea bronzului sau o serie de "panouri" din lemn de tip cabinet. Aceste teme sunt proiectate pe 16 ecrane de diferite mărimi, inclusiv pe un ecran curbat de 49 de inch plasat sub soundbar-ul integrat în planșa de bord, pe ecrane de 29 de inchi plasate în ușă și pe un ecran de 12 inch montate în fiecare parasolar. Suprafețele digitale sunt proiectate cu grijă pentru a se integra perfect și pentru a se contopi în fundalul habitaclului. Consola centrală asigură accesul la comenzile principale ale mașinii prin intermediul unui selector rotativ și al unui ecran tactil de 6 inch. În stânga volanului, un comutator digital oferă comenzi ale meniului contextual, care pot fi configurate în funcție de modul de rulare.

/image/52/9/peugeot-e-legend-1809heme304-small.475529.jpg

Designul scaunelor în formă de H și a pernelor verticale ale scaunelor este inspirat de modelul PEUGEOT 504 Coupé: economie de greutate datorită dimensiunilor compacte, combinând confortul și suportul stimulativ prin utilizarea spumei de memorie (asemănătoare hainelor făcute pe măsură). Tetierele sunt transversale, reglabile și pot fi pliate complet în scaun.

Conceptul Responsive i-COCKPIT® se bazează pe modelul i-COCKPIT® care caracterizează modelele marcii PEUGEOT. Este compus dintr-un cluster cu 3 cadrane și un volan ultra compact.

/image/52/8/peugeot-e-legend-1809heme453-small.475528.jpg

Pentru a finaliza imersiunea și personalizarea interiorului, un difuzor de parfumuri împrospătează atmosfera din vehicul.
EX-NIHILO® a creat două parfumuri specifice conceptului PEUGEOT e-LEGEND.