CONECTIVITATE

/image/24/6/header.114246.jpg

CONECTIVITATE

Descopera o lume intreaga conectata! Exploreaza noi functii si aplicatii dezvoltate de PEUGEOT Connect pentru o experienta placuta la volan si un nivel de ridicat de siguranta.

APLICATII PEUGEOT CONNECT

/image/28/9/peugeot_308_2013_249_fr.114289.jpg

Aplicatiile PEUGEOT Connect reprezinta un pachet de aplicatii diverse, create pentru a usura activitatea la volan, fiind afisate pe ecranul tactil.

 - Coyotei avertizeaza despre eventuale zone periculoase ale carosabilului.
 - Parking: indica locurile de parcare disponibile in apropiere.
 - Ghid Michelin si Trip Advisor: ofera informatii despre unitatile de cazare/alimentatie intalnite pe drum, sau pentru cele cautate intr-o anumita destinatie.
 - Fuel: prezinta preturile de la statiile de alimentare cu carburant intalnite.
 - Michelin Voyage: descrie atractiile turistice.
 - Michelin Traffic: anunta rutele libere, pentru a evita aglomerarile pe anumite segmente de drum
 - Tellmewhere: furnizeaza harti, pentru a identifica puncte de interes.
 - MyPeugeot: anunta posesorul masinii despre intretinerea corespunzatoare a masinii.
 - Store: permite descarcarea tuturor aplicatiilor necesare.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/29/0/peugeot_508rxh_2014_052_fr.114290.jpg

Cu peste un milion de vehicule PEUGEOT echipate cu tehnologia Connect SOSi, serviciul de urgenta Peugeot este pregatit sa raspunda solicitarilor cu privire la siguranta pasagerilor. PEUGEOT Connect SOS este un serviciu de apeluri pentru urgente disponibil 24/7i care permite contactarea echipei de prim ajutor in cazuri de accidente, sau pentru afectuni spontane ale starii de sanatate.

PEUGEOT Connect SOS poate fi accesat in doua moduri:
 - Automat: in momentul in care airbag-urile sau senzorii pirotehnici ai centurilor de siguranta se declanseaza, autovehiculul apeleaza automat serviciul de urgenta, fara interventie umana, urmand ca datele de localizare sa fie transmise echipei de urgenta.
 - Manual: butonul SOS situat pe bord poate fi accesat si manual, ori de cate ori apar situatii riscante, care pot afecta starea de sanatate a ocupantilor autoturismului.

ASISTENTA PEUGEOT CONNECT

/image/29/1/508rxh_1407pc205.114291.jpg

PEUGEOT Connect Assistancei este o tehnologie care ofera informatii despre autovehicul, in cazul unei probleme tehnice. In urma unei defectiuni, platforma de asistenta Peugeot, disponibila 24/7 o poate identifica mai usor, pentru a trimite un reparator la locul unde masina este imobilizatai.

LINK MYPEUGEOT

Experienta placuta din calatoriile cu autovehiculul preferat poate continua si in afara masinii, cu aplicatia pentru smartphone Link MyPeugeot.

Interfata simpla si intuitiva ofera acces unei variate game de functii practice si ingenioase:

"Locate my car"i ajuta la identificarea locului in care autovehiculul a fost parcat, in timp ce aplicatia "Continue to navigate" continua indrumarea catre destinatia setata in masina, chiar si ca pieton. Exista de asemenea o optiune care utilizeaza statisticile cu privire la calatoriile anterioare pentru a putea compara si optimiza costurile, plus o functie care aminteste de intervalele verificarilor pentru intretinere, ajutand la mentinerea sigurantei si la conservarea valorii automobilului.

Link MyPeugeot utilizeaza o conexiune prin Bluetooth cu ecranul tactil al noilor modelele 208, 308, 508 si 2008 pentru a efectua transferul de date. Cand autovehiculul primeste conexiunea pentru prima oara este nevoie de inregistrarea electronica a codului (VIN) Vehicle Identification Number. Aplicatia Link MyPeugeot este compatibila cu sistemele de operare incepand cu iOS 6 (pentru terminale Apple) sau incepand cu Androïd 2.3. Pentru informatii suplimentare accesati pagina oficiala a serviciului.

SCAN MYPEUGEOT

Aplicatia Scan MyPeugeoti ofera o carte tehnica a vehiculului direct pe telefonul mobil. Pentru orice nelamurire cu privire la componentele, sau accesoriile autovehiculului exista un raspuns in urma unei simple scanari cu telefonul mobil a elementului vizat. Utilizand un sistem de recunoastere a imaginilor, aplicatia afiseaza instructiunile cu privire la subiectul cautat prin fotografiere. Astfel se poate consulta inclusiv sectiunea "Alerte si martori luminosi", care explica semnificatia fiecarui semnal primit in bord si masurile care trebuie luate.

Beneficii ale aplicatiei Scan MyPeugeot:
 - Recunoastere vizuala
 - Posibilitate de descarcare prin WiFi, sau prin pachetul de date 4G
 - Utilizare inclusiv offline
 - Ghid pentru martorii luminosi
 - Cautare rapida a raspunsurilor, atat prin fotografiere cat si prin verificarea cuprinsului
 - Compatibilitate cu ambele sisteme de operare: Apple si Android

MIRRORSCREEN

/image/29/9/peugeot_108_2014_221_fr.114299.jpg

Tehnologia Mirrorscreeni permite vizualizarea ecranului telefonului mobil pe ecranul tactil al auovehiculului, oferind acces la aplicatii si continut multimedia, care pot fi controlate direct din masina.i Unele functii sunt disponibile doar atunci cand autovehiculul stationeaza. Pentru un plus de siguranta, aceasta tehnologie este compatibila si cu sistemul de recunoastere vocala, in functie de posibilitatile tehnice ale smartphone-ului. Din motive de siguranta, nu toate aplicatiile vor putea fi utilizate in timpul deplasarii, dar vor ramane active cele de asistenta sofer, navigatie, sau muzica.