ERGONOMIE, CU AJUTORUL NOULUI PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit®

Un concept inovativ de interior

Condusul unui PEUGEOT a fost întotdeauna o experiență stimulativă, fiind bine cunoscută expertiza mărcii în dezvoltarea șasiului perfect și în obținerea manevrabilității dorite. Senzațiile de condus dinamice oferite de direcția precisă a modelului asigură întotdeauna placerea la volan, iar pentru a amplifica senzațiile, PEUGEOT a reproiectat în totalitate interiorul modelelor, îmbunatățindu-l de-a lungul timpului, pentru a experiență premium.

Ultimele cercetari ale marcii au condus spre un interior  inovativ, denumit PEUGEOT i-Cockpit®.

Ansamblul i-Cockpit include urmatoarele elemente esentiale:

/image/07/8/peugeot-5008-2016-197-fr.200078.jpg

Volan compact

Un volan compact oferă o  manevrabilitate mai bună, care amplifică senzațiile, transformând deplasarile cu mașina într-o placere intuitivă. Cu un unghi de deschidere a brațelor mai redus și un control mai bun al direcției, acțiunile de mișcare din timpul manevrelor se diminuează considerabil, pentru ca șoferul să devină mai rapid intr-un mod relaxant.

/image/07/6/peugeot-5008-testdrive-1302tc064-v2.200076.jpg

Instrumentarul de bord de tip Head-up

Instrumentarul de bord de tip head-up display are rolul de a afișa toate informațiile importante la nivelul privirii șoferului. Astfel, nu mai este necesar ca acesta să-și concentreze atenția decât asupra unui singur lucru: drumul. Această poziție ergonomică a fost posibilă datorită dimensiunilor reduse ale volanului, amplificând nivelul de confort și reducând starea de oboseală.

/image/07/7/peugeot-3008-2016-229-fr.200077.jpg

Ecran tactil de mari dimensiuni

Ecranul tactil care afiseaza comenzile intuitiv  ofera un control natural al dotarilor masinii, precum radio, sau aer conditionat.

Un succes comercial incontestabil

/image/07/5/peugeot-308-2013-125-fr.200075.jpg

Incepand cu anul 2012, milioane de clienti au fost echipate cu interiorul de tip PEUGEOT i-Cockpit®, pe trei dintre cele mai vandute modele ale marcii:

  • PEUGEOT 208, modelul urban din segmentul B;
  • PEUGEOT 2008, SUV-ul segmentului B;
  • PEUGEOT 308, hatchback-ul segmentului C

Feedback-ul clientilor din Europa si din China a fost unul pozitiv: conducerea modelelor dotate cu interiorul PEUGEOT i-Cockpit® este o experienta motivanta, care te recompenseaza. Conceptul tocmai a devenit un reper distinctiv la cele mai noi modele Peugeot.

Cea mai noua generatie de PEUGEOT i-Cockpit®: high-tech

Cu ajutorul noului interior PEUGEOT i-Cockpit®, modelele SUV 3008 si 5008, dar și noul 508 te invita sa descoperi un univers 100% digital, in centrul caruia sunt prezente ecranul tactil de  8 inchi, capacitiv i care poate fi personalizat i ,head-up display-ul, volanul compact cu comenzi integrate si o transmisie automata i.

In aceasta pozitie high-tech, toate informatiile esentiale calatoriei tale sunt exact la nivelul privirii, afisate pe instrumentarul de bord, cu dimensiunea de 12.3 inchi, care poate fi personalizat i ca si in cazul head-up display-ului.

Un pas important înainte a fost făcut odată cu PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologie de care beneficază noile 208 și SUV 2008.

Noul Peugeot 2008 SUV - i-Cockpit 3D

Noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D progreseaza la toate capitolele. Un aspect modern, cu tehnologie avansata, un plus de conectivitate, mai intuitiv, cu mai multe posibilitati de personalizare, care stabileste standardele interiorului modern al viitoarelor modele Peugeot.