Connect SOS & Assistance

/image/85/7/par-2012-078-fr.14857.jpg

Serviciile online PEUGEOT sunt proiectate pentru a va ajuta sa conduceti in conditii de siguranta, indiferent daca acestea sunt accesate din masina sau de pe smartphone, tableta sau computer.

ATUNCI CAND NU EXISTA TIMP DE PIERDUT

/image/13/7/508rxh-1407pc205.9137.jpg

In situatiile de urgenta puteti conta pe serviciul PEUGEOT Connect SOS!
In caz de accident, functia automata apel de urgenta, cu posibilitate de localizare din partea autoritatilor, vine in sprijinul conducatorului auto cu un plus de siguranta. (1).
Simpla apasare a butonului incorporat in interiorul autovehiculului conduce la solicitarea de asistenta la locul accidentului.

(1). In functie de tara.

DOUA TIPURI DE APEL

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Apel automat:

In caz de coliziune vehiculul tau PEUGEOT efectueaza automat un apel de urgenta. Sistemul localizeaza automat masina, contacteaza serviciul de urgenta in limba nativa setata iar daca este necesar solicita asistenta la echipele de interventie din apropiere.

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

Apel manual:

Ai o situatie de urgenta in trafic? Acceseaza butonul SOS de pe bord, timp de doua secunde si vei fi conectat in scurt timp cu serviciul call center PEUGEOT Connect SOS.

1: Acoperirea geografica depinde de conditiile generale de utilizare a serviciului in functie de constrangerile tehnologice si tehnice. Peugeot Connect SOS este disponibil in prezent in Franta, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Tarile de Jos, Portugalia, Austria, Elvetia, Polonia si Danemarca. In alte tari europene, apelurile de urgenta pot fi realizate pentru serviciile de salvare, fara localizare geografica, folosind limba locala.
2: Conform acoperirii geografice a serviciului Peugeot Connect SOS si limba nationala oficiala aleasa de catre proprietarul vehiculului.
3: Platforma pentru apel de urgenta utilizata de Peugeot Automobile este certificata in Franta ca fiind in conformitate cu cerintele Departamentului francez de Aparare Civila si Siguranta.

RAMAI CONCENTRAT LA DRUM

/image/08/4/peugeot208-conducteur-2015-01.9084.jpg

Serviciile online PEUGEOT sunt special concepute pentru a completa lista dotarilor tale moderne din masina. Usor de utilizat si complet integrate, astfel incat sa permita utilizarea in siguranta, te poti concentra mai bine la drum,  (cu ajutorul interfetei cu ecran tactil de 7" si a aplicatiilor corespunzatoare).

/image/85/9/peugeot-308-2013-249-fr.14859.jpg

Conduci in siguranta cu aplicatiile peugeot connect

Aplicatiile PEUGEOT Connect au fost special concepute pentru a fi utilizate prin interfata ecranului tactil din PEUGEOT-ul dvs. Prin simpla apasare a unui buton, incepeti navigarea spre o destinatie sau efectuarea unui apel telefonic.

/image/86/1/mirror-screen-2-1a.14861.jpg

Mirror screen simplifica deplasarile

In timp ce conduceti, puteti utiliza aplicatiile compatibile de pe telefon*, fara a fi nevoie sa-l accesati in mod direct.
Numai aplicatiile certificate MirrorLink ™ vor functiona (atat in timp ce autovehiculul stationeaza cat si in timp ce acesta este in miscare).
Odata ce smartphone-ul este conectat la masina, aspectul aplicatiilor este adaptat pentru a le face usor de utilizat in timpul condusului.

/image/86/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14863.jpg

Cu tehnologia bluetooth ramai conectat permanent

Utilizeaza tehnologia Bluetooth® pentru a conecta telefonul mobil cu PEUGEOT-ul tau. Fara a fi nevoie sa-l accesezi in mod direct, sistemul hands-free recunoaste smartphone-ul in mod automat si permite controlul cu ajutorul ecranului tactil de pe plansa de bord, apelurile urmand a fi preluate prin sistemul audio din interiorul masinii.

(*): Pentru functionarea corecta a sistemului Mirror Screen, smartphone-ul si aplicatiile trebuie sa fie compatibile. Marca PEUGEOT nu poate fi considerata raspunzatoare pentru problemele aparute in urma incompatibilitatilor, functionarii necorespunzatoare, a actualizararii smartphone-urilor, sau a software-ului instalat.

ANTICIPEAZA PERICOLELE SI EVITA-LE

/image/56/9/peugeot-308-2015-022-fr.16569.jpg

Serviciile online PEUGEOT contribuie la mentinerea sigurantei si la evitarea pericolelor ce pot fi intalnite pe drum.

/image/91/2/peugeot-308-2015-026-de.14912.jpg

Pachetele peugeot connect: gata sa intervina

Cu pachetul de monitorizare maximizezi sansele de recuperare a autovehiculului dupa furt: odata raportat, locatia autovehiculului este transmisa la Politie.

/image/14/5/peugeot-208-2015-335-fr.9145.jpg

Aplicatiile peugeot connect identifica zonele cu risc

Inclusa in gama de aplicatii PEUGEOT Connect, aplicatia Coyote Series te informeaza despre toate evenimentele din trafic semnalate de comunitatea Coyote. Informatiile apar direct pe ecranul central al masinii si nu este necesar un alt echipament hardware.

/image/86/5/peugeot-travel-2016-006-fr.14865.jpg

Utilizeaza aplicatia peugeot coyote

Utilizezi aplicatia Coyote pe smartphone? Cu ajutorul sistemului Mirror Screen poti primi informatii si alerte direct pe ecranul central al masinii. Cu o simpla atingere poti anunta un accident sau un blocaj in trafic.

/image/72/1/peugeot-208-2014-084-fr.9721.jpg

Peugeot alert zone te avertizeaza despre zonele cu risc

Pentru a veni in sprijinul tau in situatiile periculoase vei fi atentionat printr-un semnal audio sau vizual despre posibilitatile de abordare a zonei de risc. Serviciul este disponibil in 15 state europene, iar pentru informatii de incredere, baza de date este actualizata lunar pe site-ul http://peugeot.navigation.com. Exista de asemenea si posibilitatea achizitionarii unui abonament anual, la un pret redus, avand astfel siguranta celor mai noi actualizari, pentru o experienta de condus linistita.

In functie de tara si de reglementarile in vigoare, PEUGEOT Alert Zone include alerte cu privire la camerele video din trafic sau informatii despre zonele cu risc

CONDUCI CU INCREDERE

/image/08/8/peugeot308sw-familiale-2015-01.9088.jpg

Cu ajutorul  serviciilor PEUGEOT Connect, poti conduce relaxat cunoscand permanent starea tehnica a vehiculului si amplasarea acestuia in orice moment.

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

Peugeot connect assistance - suportul tau permanent

In cazul unui accident, PEUGEOT Connect Assistance efectueaza un apel automat cu serviciul de asistenta disponibil 24/7. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi timp de 2 secunde butonul in forma de "Leu".
Important: odata contactat, serviciul PEUGEOT Assistance se supune conditiilor contractuale specificate in regulamentul de utilizare.

/image/86/9/connect-packs-2-1a.14869.jpg

Pachete peugeot connect - jurnal de bord virtual

Cu ajutorul jurnalului de bord virtual esti informat despre timpii si numarul de kilometri ramasi pana la destinatie in functie de modul de utilizare a vehiculului, dar si despre alertele pentru un plus de siguranta si recomandari corespunzatoare.