e-Remote Control

/image/45/0/image-e-control-remote.603847.18.606450.jpg

Controlează încărcarea bateriei și obține temperatura dorită în mașină
cu ajutorul aplicației MyPeugeot.

SERVICIU DISPONIBIL DIN IANUARIE 2020

/image/44/6/home.606446.png
EȘTI LA CURENT CU STATUSUL ÎNCĂRCĂRII BATERIEI

Afli în timp real nivelul autonomiei vehiculului tău electric din pagina principală a aplicației MyPeugeot. Poți verifica, de asemenea, dacă vehiculul tău este conectat corespunzător la stația de încărcare și afli tipul încărcării (rapidă sau standard) vizualizând pictograma din colțul din stânga sus.


GESTIONEAZĂ REÎNCĂRCAREA DE LA DISTANTĂ

După ce vehiculul electric PEUGEOT este conectat la stația de încărcare, poți controla procesul de reîncărcare direct de pe smartphone. Poți începe să încărci imediat mașina sau poți programa momentul când dorești să înceapă acest lucru, astfel încât să poți reîncărca atunci când ți se pare momentul potrivit. Poți monitoriza, de asemenea, viteza cu care se încarcă vehiculul și timpul de încărcare rămas. Dacă autovehiculul tău nu se mai încarcă, aplicația MyPeugeot te va anunța. De asemenea, aplicația îți va spune când vehiculul este complet încărcat.

/image/44/7/charge.606447.png

/image/44/8/clim.606448.pngSETEAZĂ DIN TIMP TEMPERATURA DIN MAȘINĂ

Beneficiezi de confort optim și de o temperatură perfectă de îndată ce intri în mașină, utilizând aplicația MyPeugeot pentru a preclimatiza habitaclul PEUGEOT-ului tău electric, indiferent dacă este conectat sau nu la priză. Dacă vehiculul este conectat, acest lucru nu va afecta nivelul de încărcare a bateriei. Serviciul de control de la distanță înseamnă că vei putea seta din timp temperatura din mașină și vei putea programa vehiculul să se încălzească sau să se răcească atunci când dorești, pentru a te bucura de PEUGEOT-ul tău, indiferent de vreme.

 

/image/44/9/mypeugeot-icon-app.606449.png

Serviciul de control e-Remote va fi disponibil via aplicația MyPeugeot
Descoperă mai multe >