SARI LA CONȚINUT
TRUST MOTORS devine partenerul oficial al AEROPORTULUI HENRI COANDĂ

 

Trust Motors, prin marca PEUGEOT, a semnat un parteneriat de cinci ani cu Aeroportul Henri Coandă. În cadrul acestui parteneriat, șapte autoturisme PEUGEOT 3008 Hybrid inscripționate SAFETY sau FOLLOW ME vor „zbura” pe pistele, platformele și căile de rulare ale aeroportului.

 

Dacă ați zburat măcar o dată cu avionul, cu siguranță ați observat o serie de mașini cu inscripțiile FOLLOW ME în interiorul aeroportului, pe platforme sau circulând în fața avioanelor. Dar de ce sunt atât de importante aceste mașini în aviație?

 

Mașinile FOLLOW ME deservesc mai multor scopuri, dar mai ales în cazul în care un pilot, după aterizare, nu este familiarizat cu aeroportul și are nevoie de îndrumare asupra zonei în care trebuie să ruleze. Dacă un pilot s-ar ”rătăci” sau ar consuma prea mult timp în găsirea locului de parcare sau a traseului către sau dinspre pistă, s-ar putea decala întreg programul de zbor al acelei zile și ar pune alte avioane în pericol. De asemenea, dacă vizibilitatea este mai mică de 150 de metri, mașina FOLLOW ME  intră în acțiune.

 

Istoria PEUGEOT ne demonstrează că de-a lungul timpului marca a fost un deschizător de drumuri, la fel cum se va întâmpla și în România prin acest parteneriat.

Mașinile PEUGEOT vor îndruma aparatele de zbor și vor efectua inspecții frecvente pe piste.

 

 

 

 

Persoana de contact:

Rodica Ionescu

PR Manager TRUST MOTORS

Tel: 0751 011 104

E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

 

DESPRE PEUGEOT

PEUGEOT este o marcă inventivă de înaltă calitate. Puterea seducției este promisiunea mărcii, întruchipată în toate modelele și serviciile noastre. Seducția (designul atrăgător), Emoția (plăcerea instinctivă de a conduce) și Excelența (calitate, eficiență și tehnologie fără compromisuri) reprezintă valorile noastre. PEUGEOT este prezent în peste 130 de țări din întreaga lume și a vândut mai mult de 1.050.000 vehicule în anul 2022. Până în 2025, toate modelele noastre (PC și LCV) vor fi electrice. Proiectul PEUGEOT E-LION este o abordare la 360° pentru atingerea obiectivului nostru de amprentă de carbon zero până în 2038. Hypercarul electrificat PEUGEOT 9X8 demonstrează pasiunea noastră pentru motorsport, concurând în Campionatul Mondial de Anduranță (WEC), inclusiv în cursa emblematică de 24 ore de la Le Mans.