SARI LA CONȚINUT

NOUL PEUGEOT E-5008

PRIMA VIZIONARE

 

 

NOUL PEUGEOT E-5008 

PRIMA APARIȚIE A NOULUI PEUGEOT ÎNTR-UN VIDEOCLIP DE PREZENTARE 

 

Un SUV electric mare de clasă superioară, îmbunătățit pentru un spațiu generos cu 7 locuri și acces ușor la al treilea rând de scaune confortabile.

 

Astăzi, a fost publicat un videoclip scurt de prezentare a interiorului noului PEUGEOT E-5008. Cel mai nou SUV electric de mari dimensiuni din clasa superioară ne oferă o privire de ansamblu asupra a ceea ce ne așteaptă în curând.

 

Noul PEUGEOT E-5008 este echipat cu noul PEUGEOT Panoramic i-Cockpit®, care duce plăcerea de a conduce la un alt nivel.

Un ecran panoramic HD de 21'', plutitor și curbat, care combină afișajul head-up cu ecranul tactil central.

Efectul de „plutire“ este accentuat de iluminarea ambientală cu LED-uri, a cărei sursă este situată sub ecran.

Poziționat pentru o ergonomie optimă, acest ecran panoramic este ușor curbat spre șofer, rămânând în același timp perfect accesibil pentru pasager. 

 

Noul E-5008 are, de asemenea, un interior rafinat, asemănător unui living, cu 7 locuri și acces ușor la un al treilea rând de scaune confortabile. AICI aveți un sneak peek al noului model.

 

Toate detaliile despre interiorul și exteriorul Noului E-5008 vor fi dezvăluite în luna martie.

 

 

Persoana de contact:
Rodica Ionescu
PR Manager, Trust Motors
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

DESPRE PEUGEOT

PEUGEOT este o marcă generalistă premium inventivă. Puterea de SEDUCŢIE este noua sa promisiune, reflectată în fiecare dintre modelele și serviciile sale. Seducţie (design atrăgător), Emoţie (plăcerea instinctivă a condusului) și Excelenţă (calitate fără compromisuri și ușurință în utilizare) sunt valorile sale. PEUGEOT este prezent în peste 130 de țări, iar Marca a vândut peste 1.050.000 de vehicule la nivel global în 2022. Până în 2025, toate modelele sale, atât autoturismele, cât și vehiculele comerciale, vor fi electrice. Proiectul PEUGEOT E-LION este o abordare la 360° pentru îndeplinirea obiectivului Zero Carbon în 2038. Hypercarul electrificat PEUGEOT 9X8 demonstrează pasiunea mărcii pentru sporturile cu motor și este înscris în Campionatul Mondial de Anduranță (WEC), inclusiv în cursa de 24 de ore de la Le Mans.