SARI LA CONȚINUT

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT 

Dezvăluită în curând: Viziunea mărcii Peugeot pentru viitoarea generație de mașini electrice
 
  • E-POWER: PEUGEOT accelerează electrificarea gamei sale de vehicule
  • SEDUCȚIE: PEUGEOT INCEPTION Concept, viziunea mărcii PEUGEOT asupra viitorului
  • EMOȚIE: PEUGEOT i-Cockpit® de nouă generație, o experiență de condus reinventată
  • EXCELENȚĂ: O nouă eră bazată pe platforme concepute pentru autovehiculele electrice

 

Linda JACKSON, CEO marca Peugeot, a anunțat la Salonul Auto de la Paris că va prezenta în următoarea perioadă PEUGEOT INCEPTION Concept - viziunea Mărcii pentru noua generație de autovehicule electrice. PEUGEOT INCEPTION Concept va dezvălui saltul cuantic pe care marca Peugeot îl va face în curând, focusându-se pe o ofertă de modele 100% electrice.

 

Marca PEUGEOT continuă, între timp, să valorifice succesul autovehiculelor sale electrice și își extinde rapid gama de modele electrificate:

  • Pe segmentul lor, E-208 și E-2008 au ocupat locurile 1 și 2 la vânzările de mașini 100% electrice în Europa, de la începutul anului.
  • În 2023 vor fi lansate versiunile 100% electrice ale noilor 308 și 308 SW, precum și un nou E-208 cu 15% mai multă putere (115 kW) și o autonomie extinsă cu 10,5% (400 km).
  • Tehnologia hibridă cu auto-încărcare va fi introdusă în gama PEUGEOT în 2023, începând cu modelele PEUGEOT 3008 și 5008.
  • Marca Peugeot își extinde oferta de modele plug-in hybrid cu noul PEUGEOT 408, lansat de curând în premieră mondială la Paris și disponibil în două versiuni (180 și 225 CP).

 

„Pentru Peugeot, anul 2023 va fi anul electric: începând cu 2023, Peugeot va oferi o versiune electrificată pentru toate modelele din gama sa. Dar Marca și-a stabilit obiective mai mari”, a declarat Linda JACKSON, CEO Marca PEUGEOT la Salonul Auto de la Paris. „Vom continua electrificarea rapidă a gamei de modele și în următorii 2 ani vom lansa nu mai puțin de 5 modele 100% electrice. Aceasta înseamnă că, în 2025, PEUGEOT va avea o versiune 100% electrică pentru toate modelele sale. În același timp, pregătim lansarea următoarei generații de modele bazate pe platforme concepute pentru motorizările electrice. Acest lucru va fi demonstrat de PEUGEOT INCEPTION Concept, pe care o vom dezvălui în curând. Numele său spune totul: PEUGEOT INCEPTION CONCEPT va deschide noua eră 100% electrică pentru marca PEUGEOT cu o promisiune: începând cu 2030, toate modelele PEUGEOT vândute în Europa vor fi 100% electrice.”

 

PEUGEOT INCEPTION CONCEPT va prezenta modul în care marca Peugeot valorifică platformele electrice native de nouă generație pentru a reinventa întreaga experiență auto. PEUGEOT reproiectează în detaliu spațiul interior, reinterpretează experiența de condus cu noua generație PEUGEOT i-Cockpit și creează noi experiențe digitale și fizice.

 

 PEUGEOT INCEPTION Concept va duce limbajul de design al Mărcii la următorul nivel, accentuând cele mai tipice caracteristici -postura de felină și semnătura luminoasă cu forma celor trei gheare ale Leului.

 

Cu o viziune optimistă asupra viitorului industriei auto, PEUGEOT INCEPTION CONCEPT va reflecta valorile de bază ale mărcii - Seducție, Emoție și Excelență - și tot ceea ce face dintr-un autovehicul PEUGEOT un veritabil PEUGEOT. PEUGEOT INCEPTION CONCEPT marchează începutul unei noi ere pentru Marcă și va oferi o idee cu privire la următoarea generație de modele a Mărcii. Noua viziune a mărcii Peugeot prefigurează dotările și tehnologia pe care clienții PEUGEOT le vor găsi pe noile modele Peugeot începând cu mijlocul acestui deceniu.

 

DESPRE PEUGEOT

PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă generalistă de top la nivel mondial. Prezentă în aproape 130 de țări, Marca a vândut peste 1 200 000 de modele în 2021. După aniversarea a 211 ani de existență, PEUGEOT a inaugurat o nouă identitate de marcă, cu un nou logo ce afirmă personalitatea și atemporalitatea mărcii. Cu o gamă de vehicule de pasageri electrificată în procent de 80% și o gamă de vehicule comerciale electrificată în procent de 100%, PEUGEOT își continuă cu succes tranziția energetică. Din 2022, Peugeot va participa la Campionatul Mondial de Anduranță (WEC) cu Hypercar-ul hybrid 9X8.

Persoana de contact:
Rodica Ionescu
PR Manager, Trust Motors
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro