SARI LA CONȚINUT
Concept 508 Peugeot

Conceptul 508 Peugeot Sport Engineered: un vehicul de înaltă performanță

Concept 508 Peugeot Sport Engineered

TEHNOLOGIA CONCEPTULUI 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

PUTERE TEHNOLOGICĂ  

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, bazat pe sedanul radical PEUGEOT 508 HYBRID, anunță o linie dedicată performanței, cu o motorizare electrificată, sinonimă cu plăcerea pură la condus. Acest concept car hybrid ce asociază performanța de top și emisiile scăzute oferă o performanță de excepție, nemaiîntâlnită la un PEUGEOT și un stil elegant și atletic.

#UnboringTheFuture

 

 

Cu noul concept car hybrid, PEUGEOT demonstrează că energia electrică este sursa neo-performanței inteligente, care asociază intensitatea și eficacitatea pentru noi senzații la condus. Noua linie de vehicule electrificate de înaltă performanță va fi dezvoltată de PEUGEOT SPORT.

 

SPORTIVITATE AMPLIFICATĂ

 

 

Cu noul concept car hybrid, PEUGEOT demonstrează că energia electrică este sursa neo-performanței inteligente, care asociază intensitatea și eficacitatea pentru noi senzații la condus. Noua linie de vehicule electrificate de înaltă performanță va fi dezvoltată de PEUGEOT SPORT.

PUTERE TEHNOLOGICĂ

PEUGEOT SPORT INSIDE
 
 

 

Noua linie de vehicule electrificate de înaltă performanță va fi dezvoltată de PEUGEOT SPORT.

PEUGEOT SPORT și-a demonstrat expertiza odată cu victoriile obținute de modelele 908 (Cursa de 24 de ore de la Le Mans) și 3008 DKR (Dakar) în competițiile internaționale, precum și de 208 R2, 308 Racing-Cup și 308 TCR în competițiile clienților. Modelele Peugeot RCZ-R, 208 GTi 30th și 308 GTi sunt, de asemenea, o dovadă a savoir-faire-ului echipei PEUGEOT SPORT.

Două automobile concept 100% electrice au fost deja dezvoltate: 208 Hybrid FE (2013), care oferă performanța unui GTi cu emisii de 46g CO2/km și 308 R HYbrid Concept (2015) ce dezvoltă 500 CP.

Conceptul 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED se bazează pe aceste realizări și oferă performanțe eficiente și de excepție.

 

O EXPERIENȚĂ IMERSIVĂ  

TOT CE ESTE MAI BUN DIN DOUĂ LUMI

Fără niciun fel de compromis, performanțele de excepție oferite de noul concept car combină avantajele tehnologiei hybrid cu o reală eficiență și posibilitatea de a călători în modul 100% electric pe o distanță de până la 50 km (WLTP).

În modul Sport, puterea motorului termic și a celui electric se combină pentru o viteză de până la 190km/h, asigurând o accelerare impresionantă în toate circumstanțele. 

SPORTIVITATE AMPLIFICATĂ

O NOUĂ SPORTIVITATE

 
Designul conceptului 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED este pus în valoare de culoarea specială de caroserie care care își schimbă nuanța în funcție de unghiul luminii, datorită particulelor fine opalescente «Gris Selenium». Energia acestei culori este amplificată de inserțiile de culoare «Kryptonite».


Cele trei gheare ale leului sunt prezente sub forma unor linii oblice, accentuate de farurile sapte cu LED și care alternează cu nuanțele de negru și Kryptonite. Cromul a fost înlocuit de tușele de negru lucios, în timp ce emblema Leului și monograma « Peugeot 508 » prezintă suprafețe anodizate, care amintesc de conceptul PEUGEOT e-Legend.

Carcasa oglinzilor retrovizoare este din fibră de carbon.

 

Noul design aerodinamic oferă noului concept 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED un look sofisticat și o nouă dimensiune.

În partea din față, bara de protecție este mai ascuțită, în timp ce prizele de aer de mari dimensiuni stau alături de spoilerul frontal. Grila cizelată direcționează aerul către radiator cu lamele sale flotante.
 
Stilul remarcabil al caroseriei pornește de la aripile conice care își fac apariția la nivelul gramului custode. Pragurile laterale sunt echipate cu flapsuri.

Partea din spate se remarcă prin echilibru și eleganță. Nu a fost adăugat niciun eleron, dar caracterul a fost amplificat grație unui nou difuzor de aer.
 

PEUGEOT i-cockpit®: PERFORMANȚĂ INSTINCTIVĂ

PEUGEOT i-Cockpit® oferă un plus de performanță noului concept 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED: volanul compact se remarcă prin agilitate, în timp ce head-up display-ul permite conducătorului auto să se concentreze 100% asupra drumului.

Scaunele noi oferă o susținere optimă și sunt îmbrăcate în piele și tapițerie premium Alcantara® cu cusături contrastante în nunață Kryptonite și Noir Onyx. Fiecare compoentă a fost special modelată, inclusiv montanții A, B și C, care sunt îmbrăcați în Alcantara®.

Schimbatorul de viteze cu control electronic al impulsurilor este, de asemenea, îmbrăcat în Alcantara®, oferind șoferilor o nouă experiență senzorială și vizuală.

Panourile ușilor sunt perforate și dezvăluie celule Kryptonite care își reduc dimensiunea. Partea superioară a planșei de bord prezintă, de asemenea, cusături Kryptonite. Consola centrală este decorată cu fibră de carbon, ceea ce accentuează personalitatea dinamică a mașinii.

O atenție deosebită a fost acordată chiar și celor mai mici detalii, cu o notă subtilă de Kryptonite aplicată pe interiorul mânerelor portierelor.

 

FOTO & VIDEO